Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، احمد سعادتمند در گفت‌وگو با رسانه باشگاه استقلال، درباره پیروزی 2 بر یک تیم فوتبال استقلال برابر سپاهان در هفته بیست‌و هفتم لیگ برتر گفت: بابت این موفقیت بسیار خوشحالیم. تیم ما با وجود اینکه دقایق زیادی از بازی را 10 نفره دنبال کرد، پیروز شد و امیدواریم با تلاش بازیکنان و کادر فنی و همدلی میان ارکان باشگاه، در بازی‌های باقی مانده لیگ و جام حذفی هم موفق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با انتقاد از صادرنشدن کارت بازی داریوش شجاعیان، تصریح کرد: از سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بابت صادر نشدن کارت و مجوز بازی داریوش شجاعیان به شدت گله‌مند هستم. با توجه به شرایط حاکم بر جهان، فیفا و AFC جهت استفاده از ورزشکارانی که آسیب دیده بودند، دست به تلطیف مقررات زدند. داریوش شجاعیان بازیکن ما بوده و با ما قرارداد حرفه‌ای دارد. توجه داشته باشید که بیش از سه ماه لیگ ما تعطیل شده بود.

مدیرعامل استقلال ادامه داد: یک وقت می‌گویید بازیکن از لیست خارج شده و اجازه بازی کردن در ادامه نیم فصل را ندارد اما نیم فصلی که مدت زمانش سه ماه به آن اضافه شده است را نباید با مبنای قبلی نگاه کرد. بازیکنی مثل شجاعیان به دلیل تعویق سه ماهه لیگ، الان کاملا آماده است و بازیکن خود ما هم بوده است. در استعلامی که از فیفا انجام شده، گفته شده که می‌توانید از بازیکنان خودتان و آکادمی استفاده کنید. از طرفی فیفا گفته است می‌توانید قوانین را تلطیف کنید. من نمی‌دانم برخی‌ها چه اصراری دارند که با این وجود شجاعیان بازی نکند؟

سعادتمند در پایان با بیان اینکه مسئله شجاعیان را به فیفا اطلاع می‌دهد، خاطرنشان کرد: من به این موضوع گله و اعتراض دارم. من شخصا در این‌باره با آقایان نبی و بهاروند صحبت کرده‌ام. مجبورم برخلاف میل باطنی خود، این موضوع را به فیفا اعلام کنم و به اسم مواردی را به فیفا بیان کرده و پاسخ خود را از آن نهاد بگیرم. این موضوع را تا زمان پاسخگویی فیفا ادامه می‌دهم.

104 / 351 استقلال سپاهان احمد سعادتمند فیفا داریوش شجاعیان سازمان لیگ حیدر بهاروند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استقلال سپاهان احمد سعادتمند فیفا داریوش شجاعیان سازمان لیگ حیدر بهاروند داریوش شجاعیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟

تا به حال از خود پرسیده‌اید که بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کدام گنج است و به چه دوره‌ای تعلق دارد؟

بزرگ‌ترین گنج ایران چیست؟ جواب این سوال بستگی به این دارد که شما چگونه بخواهید به چنین پرسشی پاسخ دهید. آیا دنبال بزرگ‌ترین جواهر ایران هستید یا بزرگ‌ترین اثر باستانی کشف شده؟ نگاهی به بزرگ‌ترین مجموعه گنج کشف شده دارید یا دنبال گنج‌های تک هستید؟ هر طور که بخواهید به این سوال پاسخ دهید یک جواب می‌گیرید.

به گزارش برنا، اگر دنبال بزرگ‌ترین مجموعه گنج تاریخ ایران باشید به عناوین مختلفی می‌رسید، اما بی‌تردید یکی از راز آلودترین جواب‌ها گنج گمشده داریوش است، گنج گمشده در دل تاریخ.

گنج داریوش سوم هخامنشی – اگر هنوز وجود داشته باشد- بی تردید می‌تواند یکی از مهم‌ترین و با ارزش‌ترین گنج‌های ایران باشد. قسمتی از این گنج اسکندر مقدونی چپاول کرد آن هم درست هنگامی که پادشاهی ایران را تسخیر و گنجینه های شوش، ایسوس (شهری در کشور ترکیه کنونی)، دمشق و تخت جمشید را به غارت برد.

داریوش سوم کیست؟

داریوش سو یا دارا آخرین شاهنشاه هخامنشی در میانه ۳۳۶ تا ۳۳۰ پیش از میلاد بود. او فرزند آرشام و سی‌سی‌گامبیس بود. او آخرین شاه رسمی هخامنشیان بود.

هنگامی که اردشیر سوم بر تخت نشست و بر آن شد تا شاهزادگان دیگر را از میان بردارد؛ نام داریوش در میان آنان نبود و همین نشان دهنده آن است که او عنوان ممتازی در آن دوران نداشته‌است. اما در نهایت داریوش در جنگ با کادوسیان چنان رشادتی از خود نشان داد که اردشیر او را «دلیرترین پارسیان» نامید و او را ساتراپ ارمنستان کرد.

اما داریوش چطور شاه شد؟

باگواس، وزیر بزرگ دربار اردشیر سوم، پس از مسموم کردن اردشیر سوم، پسر او ارشک را بر تخت نشاند اما چیزی نگذشت که وی ارشک را هم مسموم کرد. باگواس سپس ساتراپی ارمنستان یعنی داریوش سوم را به تخت پادشاهی نشاند تا بازیچه دست خود باشد، چنین نشد و داریوش در نهایت وزیر خائن را کشت.

در سال ۳۳۰ پیش از میلاد، در هگمتانه داریوش قصد داشت با سامان دهی دوباره نیروها به جنگ اسکندر برود، اما چون اسکندر به سوی ماد لشکر کشید در این کار ناکام ماند و به همراه برادرزاده‌اش بسوس و جمعی از بزرگان از راه ری به سمت غرب رفت.

در حوالی دامغان، بسوس شاه را از ترس نزدیک شدن لشکر اسکندر و طمع جانشینی زخمی کرد و خود به باختر رفته و عنوان اردشیر پنجم را بر خود نهاد. هنگامی که اسکندر بر بالین شاه رسید، او مرده بود. پس اسکندر برای مشروعیت بخشیدن به فتوحات خود، ابتدا او را با احترام دفن کرد و سپس به تعقیب اردشیر پنجم رفته و او را مجازات کرد.

ماجرای گنج داریوش هخامنشی چیست؟

اسکندر مقدونی در تخت جمشید حدود ۹,۰۰۰ تالنت طلا و ۴۰,۰۰۰ تالنت نقره به غنیمت گرفت. هر تالنت با معیارهای امروزی حدود ۲٫۲۶ کیلوگرم بود، یعنی بیش از ۱۰۰۰ تن یا به حساب دیگر بیش از ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش که تنها غنیمت یکی از شهر های ایران را با خود حمل می کردند.

مورخ مشهور یونانی دیودور نوشته که اسکندر بیش از ۳,۰۰۰ شتر بارکش و ۱۰,۰۰۰ جفت قاطر (بیش از ۲۳,۰۰۰ حیوان بارکش) سوار کرد و به کشور خود برد.

گنج‌هایی که داریوش سوم با خود برد

داریوش سوم با کاروان کوچکی از گنجینه‌ها به پایتخت تابستانی یعنی هگمتانه  رفت. بر اساس برخی روایت‌های تاریخی داریوش هخامنشی پیش از آن که بمیرد دستور داد که تمام طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی این شهر پنهان کنند. اسکندر پس از فتح هگمتانه اثری از هیچ گنجی پیدا نکرد.

این گنجینه که به گفته کارشناسان حدودا نصف دارایی خاندان هخامنشی بوده، برای بازسازی ایران و جمع آوری لشکری انبوه توسط داریوش حمل می‌شد.

در تمام سال‌های بعد تلاش‌ها برای یافتن گنج داریوش هخامنشی بی‌نتیجه ماند و هیچ کس نتوانست سرنخی از این گنج پیدا کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم
  • تمجید فیفا از کاپیتان فوتسال ایران
  • سردار رادان: پلیس اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل ندارد
  • طرح نور در کنار ماموریت‌های دیگر پلیس ادامه خواهد داشت/ پلیس اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل ندارد
  • پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
  • بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟
  • پرسپولیس سوگلی آقایان است؛ استقلال کمر خم نمی‌کند!
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • حمودی: دعوای شخصی آقایان به شخصیت فوتبال خوزستان ضربه زد