Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@21:28:58 GMT

کلیات طرح جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۹۴۱۱

کلیات طرح جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد

به گزارش ایرنا از خانه ملت، مجید نصیرایی در تشریح نشست روز یکشنبه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب کلیات طرح جهش تولید دانش‌بنیان در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: ما به عنوان کمیسیون فرعی این طرح را بررسی کردیم؛ طرح دارای دو ماده است که بندهای ۳ و ۸ ماده ۱۷ مربوط به حوزه فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیرایی افزود: رویکردها و ایده‌های جدید و نویی در حوزه جهش تولید و استارتاپ‌ها در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حوزه‌های اقتصادی مطرح می‌شود که احساس می‌شد خلاء‌هایی در این رابطه وجود دارد که با بحث و گفت وگوهای صورت گرفته در کمیسیون با اصل این نگاه که باید این حوزه ساماندهی و برای آن قانون تعریف شود در کمیسیون موافقت شد و دستگاه‌ها موظف هستند برای این رویکردها و نگاه‌های جدید آیین‌نامه تعریف کنند.

وی ادامه داد: کلیات طرح مذکور در نشست امروز مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد و در نهایت به کمیته برنامه، بودجه و اصلاح ساختار برای بررسی بیشتر و چکش کاری ارجاع شد تا یک تعریف جدید و نظام‌مندی را در این مورد داشته باشیم.

نماینده فردوس، طبس و بشرویه در مجلس یازدهم، یادآور شد: از آنجایی که متن طرح دارای ایراداتی بود بنابراین مقرر شد کمیته مذکور با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس متن را تنظیم کرده و به کمیسیون ارائه کنند تا بتوان در مورد آن تصمیم‌گیری کنیم.

نصیرایی افزود: همچنین در نشست امروز پیرامون موضوعات فرهنگی در سطح کشور که گزارشات و اخباری در مورد آنها ارائه می‌شود بحث و گفت وگو شد و طرح شفافیت آرای نمایندگان به عنوان کمیسیون فرعی به کمیسیون فرهنگی ارجاع شد که بررسی آن به نشست آتی کمیسیون موکول شد.

برچسب‌ها بشرویه مجلس یازدهم کمیسیون فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بشرویه مجلس یازدهم کمیسیون فرهنگی بشرویه مجلس یازدهم کمیسیون فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب