Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یکی از پیام‌رسان‌های داخلی گفت: هزینه تماس در سرویس «کال اوت»‌ بسیار کمتر از ارتباط‌های تلفنی مشترکان اپراتورها با هم است و در صورت همکاری همه دستگاه‌‌ها با هم به‌زودی شاهد راه‌اندازی این سرویس خواهیم بود.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا- علیرضا باجلان، در حال حاضر بخش بزرگی از مردم برای برقراری ارتباط‌های روزمره خود از پیام‌رسان‌ها استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرکدام از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان‌ توانایی‌ها و امکانات خاصی دارند و خدمات متنوعی را به کاربران ارائه می‌دهند. پیام‌رسان‌های ایرانی نیز همگام با نرم‌افزارهای ارتباطی خارجی توسعه یافته و با ارائه‌ سرویس‌های کاربردی به دنبال جلب نظر کاربران داخلی و خارجی هستند.

بیشتر بخوانید:

چرا وعده تلویزیون اینترنتی رایگان کام مردم را شیرین نکرد؟/ سرعت و قیمت اینترنت، دغدغه همیشگی جامعه

یکی از موضوع‌هایی که این روزها صحبت‌هایی در مورد آن مطرح شده است، برقراری ارتباط صوتی بین کاربران پیام‌رسان‌ها و مشترکان تلفن همراه است. در همین خصوص با مرتضی رحیمی، مدیرعامل یکی از پیام‌رسان‌های داخلی گفتگو کرده‌ایم. در ادامه مشروح این گفتگو را مشاهده می‌کنید:

آنا: با توجه به اینکه در روزهای اخیر مجدداً صحبت‌هایی در مورد برقراری ارتباط صوتی بین پیام‌رسان‌ها و مشترکان اپراتورهای تلفن همراه مطرح شده است، شما ارائه چنین سرویسی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

رحیمی: در خصوص سرویس «کال اوت»‌ (Call out) ابتدا باید خدمات آن را به‌روشنی برای مردم معرفی کرد.  «کال اوت»‌ یعنی  ارتباط از طریق پیام‌رسان با مشترکان اپراتورهای تلفن همراه. از طرفی سرویسی به نام «کال این» (call in) نیز وجود دارد که در آن مشترکان تلفن همراه قادر به برقراری تماس صوتی با کاربران پیام‌رسان‌ها هستند. هزینه سرویس «کال اوت» بسیار کمتر از تماس صوتی در شبکه تلفن همراه است.

آنا: اکنون سرویس کال اوت در ایران راه‌اندازی شده است؟

رحیمی: جلسه‌های هماهنگی فنی‌ در خصوص راه‌اندازی این سرویس پیشرفت‌های خوبی داشته است. مصوبه مربوط به سرویس «کال اوت»‌ در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسیده است. در این میان اینکه چقدر اپراتورها همکاری می‌کنند یا خیر جای صحبت‌های زیادی دارد و باید به دقت به آن پرداخت.

آنا: مشکل برای راه‌اندازی این سرویس چیست؟

رحیمی: مدت زیادی نیست که راه‌اندازی سرویس ارتباط صوتی بین پیام‌رسان‌ها و اپراتورهای تلفن همراه مجددا پیگیری می‌شود. تقریباً دو هفته است که رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستورهایی را در این خصوص صادر کرده است. قطعاً این سیستم یک‌شبه راه‌اندازی نمی‌شود و نیازمند تلاش شبانه‌روزی از سوی اپراتورها، پیام‌رسان‌ها و نهادهای مسئول است.

آنا: آیا تنها پیام‌رسان‌هایی با بیش از 5 میلیون کاربر قادر به استفاده از سرویس Call out  هستند؟

رحیمی: پیش‌تر در شورای عالی فضای مجازی صحبت‌هایی مطرح شده بود مبنی بر اینکه سرویس «کال اوت»‌ تنها در پیام‌رسان‌هایی فعال می‌شود که به صورت پیام‌رسان ملی تبدیل شده باشند. پیام‌رسان ملی به نرم‌افزاری ارتباطی اطلاق می‌شود که بیش از 5 میلیون کاربر فعال داشته باشد. این پیام‌رسان با نزدیک به 20 میلیون کاربر توانسته است عنوان پیام‌رسان ملی را نصیب خود کند. ولی به دلیل وجود برخی از مشکلات هنوز سرویس «کال اوت»‌ در آن راه‌اندازی نشده است.

آنا: در بحث سرویس‌های call out و call in، برای کاربران پیام‌رسان‌ها این امکان مهیا است که بتوانند با هم تماس صوتی برقرار کنند؟

رحیمی: خیر. شرایط ارتباط بین پیام‌رسان‌ها فعلا فراهم نمی‌شود. در سرویس ارتباط پیام‌رسان‌ها با هم و با اپراتورها برعکس «کال این» می‌شود numbering (نامبرینگ). یعنی اینکه شماره‌ای جدید در یکی از پیام‌رسان‌ها به کاربر داده می‌شود و شماره‌ای دیگر در یکی دیگر از پیام‌رسان‌ها با او تماس می‌گیرد. در این زمان اپراتور باید ابتدا سرویس کال اوت را برقرار و سپس آن را تبدیل به کال این کند. اکنون بستر چنین ارتباطی در کشور فراهم نیست ولی شاید در آینده ارتباط مستقیم بین‌ پیام‌رسان‌ها نیز امکان‌پذیر شود.

آنا: چنین ارتباطی بین کاربران پیام‌رسان‌ها و مشترکان اپراتورها صرفاً نیازمند اتصال به اینترنت است؟

رحیمی:  اپلیکیشن تا زمان برقراری ارتباط با اپراتور نیازمند شبکه اینترنت و بعد از آن دیگر ارتباط به صورت مخابراتی است.

آنا: یعنی اگر اتصال کاربر به اینترنت قطع باشد نمی‌تواند کال اوت کند؟

رحیمی: کاربر باید برای وارد شدن به اپلیکیشن پیام‌رسان اینترنت داشته باشد. برای وصل شدن به پیام‌رسان نیازی به داشتن سیم‌کارت در تلفن همراه نیست. اما برای برقراری ارتباط «کال اوت»‌ (Call out) باید سیم‌کارت در دستگاه قرار گیرد.

آنا: در خصوص کیف پول دیجیتال پیام‌رسان‌ها نیز توضیحاتی را بیان کنید. کاربران چگونه باید هزینه ارتباط پیام‌رسان با اپراتور را پرداخت کنند؟

رحیمی: موضوع دیگری که سال‌هاست در بانک مرکزی پیگیری می‌شود مجوز کیف پول دیجیتال سراسری است.  کیف پول به این معنی است که کاربر حساب کاربری خاصی دارد و می‌تواند به سادگی آن را شارژ کرده و هزینه‌های ارتباط‌ «کال اوت»‌ را پرداخت کند. در کل استفاده از کیف پول دیجیتال راحت‌تر از کارت بانکی ولی امنیتش نسبت به آن کمتر است. این کیف پول فقط برای مبالغ خرد کاربرد دارد.  به عنوان مثال کاربران می‌توانند کیف پول خود را تا 500 هزار تومان شارژ کنند. این طور نیست که کیف پول نیز همانند کارت‌های بانکی شماره CV2، تاریخ انقضا و رمز خرید اینترنتی داشته باشد. در شرایط مانند هنگام بازی کردن با گوشی اگر به طور ناگهانی برای خرید امکاناتی از بازی به پول نیاز داشته باشید لازم نیست مراحل طولانی را برای پرداخت هزینه طی کنید و با کیف پول دیجیتال خرید به راحتی انجام می‌شود. 

آنا: آیا تعرفه تماس از پیام‌رسان‌ها به اپراتورها تغییر کرده یا همانگونه است که رئیس سازمان تنظیم مقررات عنوان کردند؟

رحیمی: فعلاً روی همین 25 تومان برای سرویس «کال اوت»‌ توافق نظر وجود دارد.

انتهای پیام/4144/پ

منبع: آنا

کلیدواژه: تلفن همراه اپراتور پیام رسان ارتباط صوتی کاربران پیام رسان ها مشترکان اپراتورها کیف پول دیجیتال پیام رسان ها برقراری ارتباط پیام رسان ها پیام رسان تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میرزازاد تنها یک کلین شیت تا رسیدن به نیازمند

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال سپاهان روز گذشته یکشنبه دو اردیبهشت رو در روی تیم ملوان قرار گرفت و موفق شد این تیم را با نتیجه دو بر یک شکست دهد تا پس از ۱۰ سال موفق به شکست دادن ملوان شود.

با اینکه پیام نیازمند آماده حضور در درون دروازه برای این دیدار بود اما «ژوزه مورایس» سرمربی پرتغالی سپاهان باز به نیما میرزازاد اعتماد کرد و این دروازه‌بان ۲۷ ساله توانست پنجمین بازی متوالی خود را برای سپاهان انجام دهد اما با گلی که در نیمه اول دریافت کرد نتوانست کلین شیت کند.

میرزازاد در این فصل در مجموع در ۹ بازی برای سپاهان به میدان رفته که توانسته ۴ بار دروازه خود را بسته نگه دارد که اوج درخشش او به دیدار با تراکتور بر می‌گردد که توانست بسیاری از موقعیت‌های بازیکنان تراکتور را مهار کند. پیام نیازمند در ۱۷ بازی این فصل در درون دروازه سپاهان قرار گرفته و تنها ۵ بار کلین شیت داشته و آمار ضعیف‌تری نسبت به میرزازاد از خود به ثبت رسانده است.

تنها ۶ هفته تا پایان رقابت‌های لیگ برتر فرصت زمان باقی است و دیدار بعدی سپاهان برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی خواهد بود و باید دید مورایس از نیازمند در درون دروازه خود استفاده خواهد کرد یا بار دیگر هواداران سپاهان شاهد حضور نیما میرزازاد خواهند بود.

کد خبر 6085070

دیگر خبرها

  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • پیام پا به توپ شد: گرم کردن برای پرسپولیس
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • همدستی این پیام رسان با اسرائیل برای کشتار مردم فلسطین + جزئیات
  • چرا ماشین ترورهای شخصیتی از کار نمی‌افتد؟ / راه‌اندازی کانال معدوم اکبر گودرزی در یک پیام‌رسان!
  • مدیر عامل تلگرام : اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • پاول دورف: اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد
  • میرزازاد تنها یک کلین شیت تا رسیدن به نیازمند
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟