Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-24@13:55:15 GMT

خوراکی‌هایی که منجر به سکته قلبی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۰۹۹۳

خوراکی‌هایی که منجر به سکته قلبی می‌شوند

طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماری‌های قلبی حدود ۳۳ درصد از مرگ و میر‌ها را در ایالات متحده تشکیل می‌دهند هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماری‌های قلبی از دست می‌دهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیق‌تر به خوراکی‌هایی که می‌خورید می‌توانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.

 به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از انتخاب، رژیم غذایی خطرناک می‌تواند به میزان چشمگیری در افزایش کلسترول و فشار خون شما نقش ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم غذایی مملو از میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ، غلات، سبزیجات غنی از فیبر، لبنیات کم چربی، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل، حبوبات و روغن‌های گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون می‌توانند بدن شما را سالم‌تر نگه دارند؛ بنابراین مهم است چه خوراکی‌هایی را نخورید یا کمتر بخورید تا از سکته قلبی پیشگیری کنید:

آب نبات و پاستیل

آب نبات و پاستیل اساساً قند مستقیم را وارد خون شما می‌کند که منجر به افزایش ذخایر چربی شود و شما را در معرض بیماری قلبی قرار دهد. به همین دلیل است که توصیه می‌شود در انتخاب میان وعده‌های خود دقت بیشتری داشته باشید.

چیپس سیب زمینی

این یک راز نیست که چیپس سیب زمینی از اجزای مناسب برای یک برنامه غذایی سالم نیست. چیپس سیب زمینی از نظر کالری، چربی و سدیم سرشار از کالری است و به ویژه پس از یک وعده غذایی بسیار خطرناک است. انجمن قلب آمریکا توضیح داده است که خوردن بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم (معادل یک قاشق چایخوری کامل) نمک در روز می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد که یک عامل خطر جدی برای بیماری‌های قلبی عروقی است. چیپس سیب زمینی نیز سرشار از نمک است.

کیک

کیک‌های قنادی یا فروشگاهی حاوی مقادیر زیادی قند هستند و ممکن است با روغن‌های هیدروژنه که منبع بالقوه چربی ترانس هستند نیز مرتبط باشند. بر همین اساس نیز مصرف کیک به افرادی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند خطرناک است.

نوشابه

دکتر آدام اسپلاور متخصص قلب و عروق و بنیانگذار NanoHealthAssociates می‌گوید: «نوشیدن نوشابه عواقبی جدی دارد. نوشابه به طور منظم باعث افزایش انسولین می‌شود، که منجر به افزایش وزن می‌شود و می‌تواند میزبان اختلالات متابولیکی باشد. در کنار قند‌ها، نوشابه دارای اسید فسفریک است که می‌تواند باعث ایجاد پوکی استخوان شود و ممکن است یک عامل ایجاد کننده سرطان باشد و در نهایت قند باعث بیماری قلبی عروقی می‌شود.»

نان سفید

غلات تصفیه شده (موجود در نان سفید) از فیبر، مواد معدنی، فیتوشیمیایی و چربی‌های سالم محرومند و همگی این عوامل باعث تقویت سلامت قلب می‌شوند؛ بنابراین با مصرف نان‌های سبوس دار به جای نان سفید سلامت خود را تقویت کنید.

بستنی

غرق شدن در یک قاشق غذاخوری کوکی‌ها و کرم‌ها و بستنی‌های شیرین می‌تواند بسیار خطرناک باشد چرا که منجر به افزایش انسولین و تری گلیسیرید، افزایش فشار خون سیستولیک و ضربان قلب می‌شود و باعث می‌شود پلاکت‌های خون چسبنده و جمع شوند، که می‌تواند باعث انسداد در عروق کوچک قلب و کاهش جریان خون به قلب شود.

کره

کره و حتی کره گیاهی (مارگارین) می‌تواند حاوی اسید‌های چرب ترانس باشد. یک انتخاب و جایگزین عالی برای کره استفاده از روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون است که در حفاظت از قلب نیز نقش ایفا می‌کنند.

بیکن

درست مانند بسیاری از گوشت‌های بسته بندی شده، بیکن حاوی نیترات است. مصرف نیترات و چربی در حجم بالا منجر به مشکلات قلبی حاد می‌شود.

پربیننده ترین مؤثرترین راه برای در امان ماندن از زوال عقل شناسایی شد کرونا با باد کولر ماشین منتقل می‌شود؟ راهکارهایی برای لاغری در خانه‌نشینی‌های کرونایی آمار قربانیان کرونا در شبانه و روز گذشته به ۲۱۶نفر رسید کشف درمان برای معکوس کردن از دست رفتن حافظه بر اثر آلزایمر

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده کلسترول فشار خون سکته قلبی فشار خون قلب کلسترول ایالات متحد آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بیماری های قلبی چیپس سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است

مسئول شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی ایران، از بیماری‌های قلبی به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در جهان و ایران نام برد و گفت: توصیه و تشویق شهروندان به داشتن یک سبک زندگی سالم می‌تواند به میزان قابل ملاحظه‌ای از شیوع بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فیزیوتراپیست منیر ظفرنژاد افزود: سیزدهمین کنگره تخصصی فیزیوتراپی و بازتوانی قلبی که در نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران برگزار می‌شود همزمان با نوزدهمین سالگرد فعالیت‌های شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی ایران است و این کنگره سه روزه که از ۵ الی ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بیمارستان قلب شهید رجایی با مشارکت ۱۵ انجمن علمی قلبی برپا می‌گردد بزرگ‌ترین کنگره سالانه قلبی در ایران است.

دبیر اجرایی گروه فیزیوتراپی ادامه داد: دلیل اهمیت برگزاری کنگره‌های تخصصی در زمینه قلب نسبت به سایر کنگره‌ها، این است که به بررسی و تبادل نظر در مورد بیماری‌های قلبی بعنوان عامل اصلی مرگ ومیر در ایران (۴۶ درصد) می‌پردازد.


اهمیت دیگر این کنگره، چون همیشه انتقال تجارب و یافته‌های علمی بین رشته‌ای و آشنایی با نقش تخصص‌های مرتبط با قلب در درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی است.

ظفرنژاد مسئول شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی ایران تاکید کرد: امسال برگزاری این کنگره با هفته سلامت نیز همزمان شده و در نتیجه زمان مناسبی برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در مورد علل، شیوع و پیشگیری از بیماری‌های قلبی در سطح جامعه است. ضمن اینکه، بالا بردن دانش و آگاهی جامعه نسبت به فاکتور‌های خطر بیماری‌های قلبی می‌تواند کمک بزرگی در پیشگیری از مشکلات قلبی داشته و بار هزینه‌های بالای درمان را کاهش دهد.

وی افزود: ریسک فاکتور‌های قابل کنترل قلبی از مواردی است که برای کاهش ابتلاء به بیماری‌های قلبی باید تبلیغات وسیعی در مورد آن‌ها انجام گیرد.

فیزیوتراپیست ظفرنژاد با عنوان این مطلب که انجمن قلب آمریکا همراه با انستیتو بین المللی سلامت در آخرین گزارش مشترک منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ریسک فاکتور‌های قلبی را به دو دسته تقسیم کردند، گفت: دسته اول (Core health behavior) که شامل پایین بودن فعالیت‌های فیزیکی، تغذیه ناسالم، خواب نامناسب و مصرف سیگار است و دسته دوم (Core health factors) شامل کلسترول، قند و فشارخون بالا، چاقی و استرس میباشد.
تغذیه سالم و افزایش فعالیت‌های فیزیکی دو فاکتور مهمی هستند که می‌توانند بر بسیاری از موارد بالا تأثیر گذار باشند.


دبیر اجرایی گروه فیزیوتراپی کنگره افزود: از آنجا که بیماری‌های قلبی عامل اصلی مرگ و میر در جهان و ایران است، توصیه و تشویق شهروندان به داشتن یک سبک زندگی سالم می‌تواند به میزان قابل ملاحظه‌ای از شیوع بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

وی ادامه داد: شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی امسال نیز برنامه‌های تخصصی خود را در سه روز برگزار می‌کند. مباحث فیزیوتراپی و بازتوانی قلبی مطرح شده شامل ۶ پانل تخصصی از جمله پانل رویکرد فیزیوتراپی در نارسایی قلبی، پانل رویکرد فیزیوتراپی در هایپرتنشن، پانل رویکرد فیزیوتراپی در ICU قلب، پانل رویکرد فیزیوتراپی در دیابت، پانل مشترک با انجمن نارسایی قلب با عنوان "فعالیت فیزیکی و ورزش در بیماری‌های قلبی عروقی"، و پانل مشترک با انجمن پرستاران قلب با عنوان "چالش‌های بازتوانی قلبی" است.

وی افزود: کارگاه‌های آموزشی نیز شامل فاز‌های ۱، ۲و همچنین فاز ۳ بازتوانی قلبی، کارگاه احیای قلبی ریوی و کارگاه آموزشی تنفس، توانبخشی و توانمند سازی ساختار‌های حیاتی بدن با استفاده از روش‌های توازن ذهن و تنفس دیافراگمی، می‌باشند.


بعلاوه‌ی مباحث رویکرد فیزیوتراپی در بیماری‌های عروق محیطی، آموزش الکتروکاردیوگرام ویژه فیزیوتراپیست ها، بررسی رادیوگرافی ریه در بخش‌های ویژه و ارائه مقالات منتخب است.

وی در پایان گفت: در کنگره امسال جمعی از اساتید فیزیوتراپی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شیراز، گیلان، جندی شاپور و هرمزگان حضور خواهند داشت که بر غنای علمی کنگره افزوده خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است