Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع عالی حکمت اسلامی در برنامه تلویزیونی «بدون توقف» از تفاوت رحمت و غفران الهی گفت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام «علی رضائیان» در برنامه «بدون توقف» که 12 مردادماه از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت، با اشاره به اینکه همه ارتباط دارند و می‌توانند خدا را صدا کنند، اما وصول به خدا با این ارتباط فرق دارد، یادآور شد: ارتباط نفسی با خدا به تعداد انفس و راه وصل تنها شریعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تنها راه وصول به خدا چیست؟

حجت‌الاسلام «علی رضائیان» در برنامه تلویزیونی «بدون توقف» با اشاره به اینکه ارتباط نفسی با خدا به تعداد انفس است، تصریح کرد: اما راه وصول به خدا تنها «الصراط» یعنی شریعت است، چرا خدا باید بهترین مخلوقاتش را برای هدایت ما بفرستد، حتی کافر حتی فرعون، می‌تواند با خدا ارتباط برقرار کند. در یک قضیه‌ای فرعون با حضرت موسی(ع) یک قراری گذاشتند یک عده کشاورز آمدند گفتند اگر امشب باران بیاید ما سمت موسی کریم هستیم اگر فردا بیاید می‌رویم سمت فرعون، شب فرعون باران آمد حضرت موسی(ع) مناجات کرد که خدایا چرا این طور شد، خدا فرمود موسی فرعون کفشش را به گردن انداخت از ما طلب کرد این دفعه هم به مزاج ما بیا، من نخواستم ناامیدش کنم، پس ارتباط با خدا هیچ محدودیتی ندارد اما وصول فرق می‌کند.

وی ادامه داد: خدایی که می‌گوید تو باید عاشق‌ترین باشی راه را هم نشان داده، لذا همه ارتباط دارند و می‌توانند خدا را صدا کنند، اما وصول به خدا با این ارتباط فرق دارد. حتی شیطان که در گناه اول و آخر شریک است روز قیامت می‌گوید من طمع دارم به این که خدا بعد از حساب و کتاب مرا می‌بخشد، رحمت خدا بی‌نهایت است، ما نمی‌توانیم رحمت خدا را درک کنیم اما رحمت خدا با غفرانش فرق می‌‌کند. خدایی که فرموده در جهنم هم بعضی‌ها پاک می‌شوند و بعضی می‌مانند، خدایی که رحمتش از حد تخیل ما هم بیشتر است که می‌فرماید بنده من اگر در خفا هم گناه کرد بخشیدم، چون خودش شرمنده شد.

یک مثال برای درک تفاوت رحمت و غفران الهی

این استاد حوزه و دانشگاه با ذکر مثالی تصریح کرد: پدری سفره‌ای پهن کرده که همه نعمتی در آن است، پسر اول می‌آید از هر چه خواست می‌خورد با خودش هم می‌برد، پسر دوم می‌آید از موادی که برای ضدعفونی کروناست ‌خورده، سفره را به هم می‌ریزد و بعد می‌گوید پدرم می‌بخشی پدر کریم است می‌بخشد، پسر اول از خوان نعمت پدر خورد و برد و لذت برد، این می‌شود رحمت، اما پسر دوم مورد غفران قرار گرفت، دیدید چه خیانتی اتفاق افتاد؟ اینکه می‌گویند تو دلت پاک باشد، حکایت پسر دوم است، مثل پسر دوم خدا می‌بخشد، اما این کجا و آن کجا، مثل اینکه خدا می‌فرماید نماز اول وقت رحمت است، نماز آخر وقت غفران است، چون او نیاز ندارد، خیلی‌ها امروز دارند با این راه می‌روند. آیت‌الله بهجت فرمودند اگر پادشاهان عالم می‌دانستند در نماز چه لذت و آرامشی است، حتما پادشاهی‌شان را رها می‌کردند.

رضائیان در پاسخ به این سؤال که «این پدر چرا کمکی برای اینکه پسر دوم هم سر به راه شود نمی‌کند» گفت: وقتی می‌گوئیم همه بهترین خواه هستند آن بچه‌ای که می‌گوید من بهترین را نمی‌خواهم پس یک مشکلی دارد که باید آن را پیدا کنیم، اما خدای متعال برای کمک می‌فرماید من خوب‌هایم را فرستادم تا به مردم کمک کنند، امر ولایت برای همین است از عیسی نبی(ع) تا دیگر پیامبران و نبی مکرم(ع) سخن‌شان این است که ما آمدیم شما را بالا ببریم و ما در بین ادیان و مذاهب تنها مذهبی هستیم که آن پدر رساننده همیشه حیّ است، ولیّ و بالابرنده حیّ است. انبیاء و دین آمدند که تمام استعدادها را به جایی برسانند که انسان حسرت نخورد که چه کسی روی صحنه برنده می‌شود، همه روی صحنه بروند، طبق آیه شریفه هیچ قومی بدون نذیر رها نشده است.

خانم بدحجابی که پیگیر نماز مستحبی اول ماه بود!

این کارشناس مذهبی در ادامه یادآور شد: چندی پیش خانم بزرگواری که به استدلال بنده به لحاظ پوشش گویی از سواحل فلان جا به کشور ما تشریف آورده بودند، از من سؤال می‌کردند نماز مستحب اول ماه در رکعت اولش 30 تا قل هوالله دارد در رکعت دوم 30 تا انا انزلناه یا برعکس، من تمام دانسته‌هایم یادم رفت، واجب آن چیزی است که برای کمال ضروری است، این خواهر ما نمی‌دانست چه میزان حجاب او را به رشد می‌رساند اما شنیده بود که نماز اول ماه که سخت و مستحب است، دفع بلا می‌کند رفته بود سراغ این، اما خبر نداشت در سفره‌ای که پهن شده درباره حجابش چه گذاشته و خاصیت حجاب چقدر است.

وی در پایان در پاسخ به این سؤال که «در عصر حاضر گاهی اوقات دین برای فرد محدودیت ایجاد می‌کند» نیز تصریح کرد: آدم وقتی می‌خواهد به معشوقش برسد باید تاوان دهد، در شریعت برای همین روزه چقدر راه گذاشته شده که اگر معذوریت دارید، بیمار هستید، این راه را بروید، آن قدر شریعت راه قرار داده که انسانی که بگوید ناامید از رحمت خدا هستم مثل این است که یک دروازه گذاشتند به اندازه هستی فقط به اندازه یک توپ برای بیرون زدن جا هست و ما آن توپ را بیرون بزنیم، خدا می‌فرماید تنهای کسی که نمی‌بخشم کسی است از رحمت من ناامید شود. اگر عاشقی بگوید من مشکلیدارم قطعا در شریعت راه باز است، امروز که تنها کافی است در گوشی جست‌وجو کنید یا با یک تلفن راه مشکل‌تان را پیدا کنید به شرطی که فرد خودش بخواهد.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: حجاب شبکه سه سیما برنامه بدون توقف رحمت خدا پسر دوم اول ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم

به گزارش قدس خراسان، حسین عبدالله زاده در نشست مشترک با نماینده منتخب مردم شریف مشهد و کلات در مجلس دوازدهم و روسای شوراهای اجتماعی محلات منطقه یک بر این نکته که مشهد شهری ملی و فراملی است به نحوه اختصاص اعتبارات بودجه ملی زیارت به مشهد مقدس اشاره کرد. 

مشاور شهردار مشهد مقدس ادامه داد: طبق آماری که اخیرا اعلام شد، در بازه زمانی ۱۵ اسفندماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه امسال بیش از ۱۱ میلیون زایر در مشهد حضور داشتند و برای خدمت رسانی بهتر، مجموعه مدیریت شهری بخش عمده‌ای از اعتبارات خود را در این مسیر هزینه می‌کند؛ که مستلزم یاری و حمایت جدی در سطح کلان است تا با توجه به رشد سالانه این تعداد شهرداری مشهد بتواند در عین توجه جدی به موضوعات عمرانی و نگهداری شهر، در مقوله خدمت رسانی به شهروندان و زائران جهانشهر برکت و کرامت موفق‌تر و شایسته‌تر عمل کند. لذا می‌طلبد که افزایش اعتبارات زیارت در سطح کلان و تخصص به شهر مشهد و مدیریت شهری در بودجه کشوری دنبال شود. 

وی دیگر مشکل و معضل شهر را  مساله مهم آب و کاهش منابع و ذخایر آبی به عنوان یک هشدار جدی در مشهد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر این موضوع به شکل نگران کننده‌ای درآمده و مجموعه مدیریت شهری به هر حال  با مدیریت و بازچرخانی پساب و روش‌های مختلف بخشی از آب مورد نیاز را تامین می‌کند و حتی بخشی از چاه‌ها و منابع آبی در اختیار شرکت آب و فاضلاب مشهد قرار گرفته تا در چرخه شبکه آبرسانی شهری قرار گیرد، از این رو تسریع موضوع انتقال آب به شهر مشهد مورد مطالبه است.  
 
شهردار منطقه یک مشهد در بخشی دیگر از سخنانش ضمن اشاره به اهمیت ایجاد مسیرهای جدید برای گشودن گره های ترافیکی شهر ، گفت: بر اساس برنامه های عمرانی و طرح های مصوب شهری گذشته مشهد، در سالیان اخیر اقداماتی از جمله ایجاد مسیرهای کمربندی و بزرگراه های گرداگرد شهر انجام شده اما وجود مسیری در جهت شمال به جنوب که دسترسی شعاعی ایجاد نماید ضروری است و توسعه خیابان خیام در وضع موجود می تواند در صورت اتصال به بلوار نماز بسیاری از گره های ترافیکی را باز کند.
 
میثم ظهوریان نماینده منتخب مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: شوراهای اجتماعی محلات به عنوان پارلمان های محلی می توانند در ساختارمند کردن مطالبات شهروندان نقش موثر داشته باشند،و  ما بعنوان نمایندگان مجلس محال است که بتوانیم با تک تک مردم ارتباط بگیریم، ولی این حلقه های میانی و رابط مردم می توانند ساختاری باشند که دغدغه ها را به ما منتقل کنند و کمک کنند فهم واقعی تری نسبت به مسایل شهر مشهد روی نمایندگان شکل بگیرد . 

 نماینده منتخب مردم مشهد همچنین ادامه داد :در بخش زائر و زیارت هم  نگاه ملی وجود دارد و نباید به عنوان هزینه و منفعت درامدی به این مقوله نگاه کرد؛ و علی رغم اینکه اقتصاد و حیات شهری مشهد پیوند خورده با امر زیارت است نباید نگاه اقتصادی به زیارت داشته باشیم.
 
وی در پایان تاکید کرد در حال حاضر رویکرد خوبی نسبت به امر زیارت در دولت وجود دارد و باید بتوانیم در تخصیص بودجه زیارت ورود کنیم، اما نکته اینجاست که در لایحه قانون برنامه هفتم توسعه کشور این نکته پر اهمیت آن گونه که باید مورد توجه نبوده و خیلی گذرا و اجمالی به آن پرداخته شده است.
 
ظهوریان ادامه داد: این موضوع نیاز به پیگیری هایی هم از سوی نمایندگان مردم و هم از سوی مسئولین استانی دارد تا با اعمال بازنگری و تجدید نظر و انجام اصلاحاتی در این ردیف،بتوانیم به منظور افزایش سهم و نقش حمایتی دولت و حاکمیت از مدیریت شهرهای زیارتی به ویژه مشهد مقدس از محل اعتبارات ملی و دولتی، گام برداریم.

دیگر خبرها

  • بارش باران رحمت الهی در بام
  • تجمع بانوان تهرانی در حمایت از طرح مقابله با بدحجابی + فیلم
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی
  • باشگاه استقلال پیگیر بازگشت هافبک ازبکی به تمرینات
  • خوشحالی مردم و کشاورزان از بارش رحمت الهی
  • ببینید | از کجا بفهمیم نماز هایی که میخوانیم بدرد قیامت می خورد؟
  • پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم
  • تأکید بر ارتباط ستاد نماز جمعه و جامعه علمی و نخبگانی
  • نماز را با جلسه اداری نمی‌شود پیش بُرد
  • مردم محور توسعه جوامع پیشرفته هستند