Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان سینا گفت: به دلیل شیوع بالای ویروس کرونا در جامعه، درصد درگیری پرسنل بیمارستان به عنوان جزئی از جامعه نیز خیلی بالاتر رفته به طوری که نزدیک یک سوم آنها درگیر این بیماری هستند.

«محمد طالب‌پور» رئیس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با ایلنا در مورد وضعیت ورودی‌ مبتلایان کرونا به بیمارستان سینا گفت: به طور متوسط روزانه ۱۰۰ بیمار کرونایی به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، البته در این چند روز گذشته تعداد ورودی‌های بیمارستان کم‌تر شده است که دلیل آن می‌تواند مراقبت‌هایی باشد که از چند هفته پیش در تهران جدی گرفته شده و یا شاید هم اتفاقی بوده باشد، اما در هر حال در دو الی سه روز اخیر ۵۰ یا ۶۰ بیمار به بیمارستان مراجعه داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالب‌پور تصریح کرد: به دلیل شیوع بالای ویروس کرونا در جامعه، درصد درگیری پرسنل بیمارستان به عنوان جزئی از جامعه نیز خیلی بالاتر رفته که همین نشان می‌دهد، میزان شیوع در بین مردم جامعه چقدر بالاست.

در بین کادر درمان فوتی نداشتیم

رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: خوشبختانه از اول شیوع کرونا در بین پرسنل بیمارستان فوتی نداشتیم و از بین ۱۲۰۰ پرسنل و ۳۰۰ نفر هیات علمی و رزیدنت که داریم، در سری اول شیوع چهار نفر بستری شدند و همه خوب شدند، اما این سری جدید تعداد ابتلاها بالا رفته و شاید نزدیک به یک سوم پرسنل درگیر این بیماری هستند.

وی افزود: البته مبتلایی نداریم که نیاز به بستری داشته باشد، اما این افراد همه ناقل هستند چون جواب تست آنها مثبت شده است، اینجا نهایت مراقبت از پرسنل و بیماران می‌شود، اما شیوع این ویروس به یک‌سوم پرسنل رسیده است.

طالب‌پور تصریح کرد: خوشبختانه در بین پرسنل و اساتید مورد آلودگی شدید نداریم که به مراقبت‌های طولانی نیاز داشته باشد، اما آلودگی به این معنا که تست‌شان مثبت شده باشد، در بیمارستان خیلی زیاد شده است.

آمار مرگ‌ومیر بیماران نسبت به قبل تفاوتی نکرده است

وی در مورد خستگی کادر درمان گفت: میزان آمار مرگ و میر بیماران نسبت به قبل تفاوتی نداشته و دلیل آن هم آشنایی بیشتر کادر درمان با این بیماری، نحوه‌ درمان و مراقبت است، اما اینکه اساتید ما خسته شدند یک واقعیت است و نمی‌توان آن را انکار کرد. این موضوع فقط به بیمارستان ما مربوط نمی‌شود، اما علی‌رغم این شرایط پرسنل پای کار ایستاده‌اند و جو در بیمارستان انسان دوستانه است، آنهایی که در این روزها در بیمارستان مشغول به کار هستند، عمدتا از سر انسان دوستی فعالیت می‌کنند.

طالب‌پور تصریح کرد: علی‌رغم اینکه خستگی مفرط برای پرسنل آزاردهنده شده، اما عدم رعایت مردم آزار دهنده‌تر خواهد بود، چون فشار این بیماری واگیردار به پرسنل بیمارستان وارد می‌شود در صورتی که این افراد نه درآمد مالی مناسبی دارند و نه تسهیلات خاصی در اختیارشان قرار می‌گیرد و فقط به دلیل شرایطی که پیش آمده احساس مسئولیت می‌کنند.

کسانی که هشدارهای بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، در برابر بیماران غیرکرونایی مسئولند

وی با انتقاد از عدم رعایت پروتکل‌ها از طرف مردم گفت: یک فرد که به کرونا مبتلا می‌شود به نوعی بی‌احتیاطی دلیل مبتلا شدنش بوده که این موضوع هم عامل خستگی کادر درمان می‌شود و هم جای یک مریض غیرکرونایی را اشغال می‌کند. تصور کنید فردی که به دلیل بیماری قلبی باید بستری شود، در این شرایط به بیمارستان نمی‌آید، اما یک جوان که اصلا از ماسک استفاده نکرده و بی‌مبالاتی خودش منجر به ابتلا شده، بستری می‌شود. این موضوع خیلی انسانی نیست و آنهایی که رعایت نمی‌کنند، در برابر بیماران غیرکرونایی مسئول هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خستگی کادر درمان بر درمان بیماران کرونایی تاثیر داشته است یا خیر؟ گفت: اینجا دانشگاه است و به صورت مرتب دانشجو، رزیدنت و اساتید حضور دارند و اگر اشتباهی رخ دهد به سرعت همه متوجه خواهند شد، بنابراین در مراکز دانشگاهی همه چیز شفاف است. ممکن است که خستگی باعث شود، افراد در تنش باشند، اما این طور نیست که کارشان را رها کنند و انجام ندهند، اینجا مثل سربازخانه تک تک رفتارها کنترل می‌شود.

تخت‌های بیمارستان را بیماران کرونایی اشغال می‌کنند

رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: ظرفیت یک لیوان آب به اندازه حجم آن است و ظرفیت ما هم به اندازه‌ تعداد تخت‌های بیمارستانی است، در بیمارستان بیماران کرونایی و غیرکرونایی داریم که بیماران غیرکرونایی به دلیل ترس از ابتلا اصلا مراجعه نمی‌کنند و تخت‌های بیمارستان را بیماران کرونایی اشغال می‌کنند، در واقع این مسئله یک معامله غیرمنطقی است که رخ داده است.

وی در ادامه تصریح کرد: برای بیمارستان فرق نمی‌کند که فرد برای چه بیماری مراجعه می‌کند، اما وقتی از دید کلی به این موضوع نگاه شود، متوجه می‌شویم، توزیع درست بیمار صورت نمی‌گیرد و بیماران کرونایی همه تخت‌ها را اشغال می‌کنند در صورتی که می‌توانستند با رعایت بهداشت اصلا مبتلا نشوند. باید این موضوع در جامعه پررنگ شود که مردم حداقل برای بیماران غیرکرونایی خودشان که امکان رفتن به بیمارستان را ندارند، احساس مسئولیت کنند.

تعداد بیماران غیرکرونایی بسیار زیاد است

طالب‌پور گفت: بیمارستان سینا ۵۰۰ تخت دارد که ۱۳۰ عدد از آنها برای بیماران کرونایی و بقیه برای بیماران غیرکرونایی است، توجه داشته باشید که تعداد بیماران غیرکرونایی بسیار زیاد است و اگر کرونا همین حالا تمام شود، همه‌ی تخت‌ها از بیماران غیرکرونایی پر خواهد شد و باید همین حالا بین این بیماران تناسبی برقرار کنیم.

وی افزود: در روز حدود ۱۰۰ مریض کرونایی ویزیت می‌شود و به طور متوسط ۱۰ نفر بستری و ۱۰ نفر مرخص می‌شوند، اگر شرایط بدتر شود، به طور مثال به ۱۵ بستری و ۱۰ ترخیص می‌رسیم که ایجاد مشکل خواهد کرد، اما اگر شرایط بهتر شود به ۵ بستری و ۱۰ ترخیصی می‌رسیم که در این شرایط پرسنل یک نفسی می‌کشند. همانطور که اشاره کردم، به دلیل ابتلای کلی در جامعه درصد ابتلای بیمارستان ما هم بالا رفته است و اگر شهر تهران را با اینجا قیاس کنیم، همین میزان آلودگی وجود خواهد داشت و باید رعایت بهداشت خیلی جدی‌تر صورت گیرد، چون کرونا در نزدیکی ما وجود دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/0036g0

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمارستان سینا رئیس بیمارستان سینا بیماران غیرکرونایی بیماران کرونایی پرسنل بیمارستان کادر درمان طالب پور یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شبانکاره بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراجعه کنندگان به این مرکز، ۲ هزار و ۶۵۳ خدمت سرپایی و ۴۲۲ خدمت بستری با مدت بستری طولانی دریافت کرده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه افزود: از تعداد بیمار بستری شده، ۱۸۰ نفر در بخش ICU BICU، ۶۰ نفر در بخش ترمیم و ۱۸۲ نفر در بخش حاد بستری شده‌اند.

وی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ مراجعان از خدمات جراحی، گرفت (پیوند پوست)، پانسمان نوین، ترمیم و مراقبت از زخم، ازون تراپی و پانسمان زخم دیابتیک و… بهره‌مند شده‌اند.

شبانکاره افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان سوانح و سوختگی در استان بوشهراست، سالانه شاهد مراجعه بیماران سوختگی با درصدهای مختلف هستیم که بطور میانگین ۷۰ درصد بیماران بستری شده درصد سوختگی ۲۰ تا ۵۰ داشته و ۳۰ درصد دیگر دچار سانحه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد شده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه گفت: به دلیل تخصصی بودن بیمارستان و ماندگاری چندین روزه و چند هفته‌ای بیمارانی که دچار سانحه سوختگی شده‌اند، همکاران ما در بخش‌های مختلف با ایثار و خوش رویی به التیام دردهای بیماران کمک می‌کنند و بعضاً شستشوی یک زخم سوختگی ساعت‌ها طول می‌کشد به طوری که پرستار ما صبح بر بالین بیمار حاضر می‌شود و وقتی کارش تمام شد عقربه ساعت بعد ظهر را نشان می‌دهد و همین صبر و حوصله و تخصص همکاران است که آنان را شایسته بهترین تقدیرها می‌کند، و من از همه آنها تشکر می‌کنم که انسانیت را به معنای واقعی نشان می‌دهند.

کد خبر 6084705

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • کلاهبرداری با داروی مرگ
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • ترانه علیدوستی درگیر با بیماری سخت ؛ بستری در بیمارستان
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است