۱۳ مرداد ۱۳۹۹
«پژوهشنامه ادبیات کودک و نوجوان» منتشر شد
بیستمین شماره فصلنامه تخصصی پژوهشنامه ادبیات کودک و نوجوان به همراه فهرست «لاکپشت پرنده» منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این مجله با مدیرمسئولی مهدی حجوانی و سردبیری مریم محمدخانی به صورت الکترونیکی برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان به ادبیات کودک و نوجوان در ۱۸۰ صفحه منتشر شده است و علاقهمندان برای تهیه آن میتوانند به اپلیکیشن طاقچه مراجعه کنید.
این شماره با این مطالب همراه است:
شنیدن صدای یکدیگر (سرمقاله)
نه کتاب، موافقان و مخالفان (گفتوگوی گروهی داوران لاکپشت پرنده درباره نامزدهای نشان طلایی و نقرهای سال ۱۳۹۸)
پرونده ویژه جانی روداری:
_ جانی روداری در زمانه ما
_ کتابشناسی آثار جانی روداری به زبان فارسی
_ روداری کبیر: یک بررسی
_ داستانهایی که همهجا هستند
_ دستور زبان فانتزی: درآمدی بر هنر داستان آفرینی
_ ساختار بومی، مضمون جهانی
چرا برخی نوجوانان داستان نمیخوانند؟ (گزارشی از یک پژوهش در شیراز)
فهرست بیستم لاکپشت پرنده (به همراه یادداشتی برای هر کتاب)
انتهای پیام
منبع: ایسنا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۸۸۴۴۲۶۹ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ظریف: ابزار ما مذاکره است، ابزار دیگری نداریم| من جلو کری نماز خواندم، با صدام هم مذاکره کردم
نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ مشخص است؛ آینده کشور تاریک و خطرناک است
آیتالله موحدی کرمانی: بعید نیست آمریکایی ها با واکسن جعلی کرونا مردم ایران را بکشند
خبر بعدی:
کشتار شبانه گنجشکها در مازندران
کشتار شبانه گنجشکها با وجود اعتراض دوستداران حیات وحش در برخی روستاها به تفریح شبانه جوانان تبدیل شده است.
با سرد شدن هوا و بارش برف زمستانه برخی پرندگان مانند ابیا و گنجشک برای فرار از سرمای مناطق کوهستانی برای استراحت شبانه به باغها پناه میآورند، اما برخی افراد فرصت طلب از این فرصت سوءاستفاده کرده و با تفنگ و چراغ به سراغ آنها میروند و آنها را شکار میکنند.
شکار شبانه پرندگان از گذشتهها دور توسط نوجوانان و جوانان برای نشان دادن جسارت و نترسیدن از شب و سرما و توانایی دید در شب و شکار انجام میشد، اما این روش شکار آن روزها آداب خاصی داشت از جمله شکار نکردن پرندههای ماده یا جوجههایی که لانه کردند، یا پرندههایی که روی تخم نشسته بودند، شکار نکردن پرندگان کمیاب و حرام گوشت و راضی بودن به شکار فقط چند قطعه آن هم برای نشان دادن توانایی خود در شکار نیز از دیگر آداب این روش شکار بود، اما به نظر میرسد این روزها این فرهنگ کمی تغییر کرده و برخیها فارغ از این آداب و سلوک به شکار هر پرندهای میپردازند.
کوروس ربیعی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه این روش شکار بسیار ناجوانمردانه، غیر اخلاق و غیر انسانی است، گفت: شکار پرندگانی مانند ابیا و گنجشک، شبانه در باغهای شخصی انجام میشود و برای ماموران قابل رصد نیست.
او افزود: شکار این پرندگان معمولا با تفنگهای بادی انجام میشود و حمل و نگهداری این تفنگها هم نیاز به مجوز قانونی ندارد.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش حفاظت محیط زیست مازندران تنها راه متوقف کردن این روش شکار را فرهنگ سازی دانست و افزود: شکار این پرندهها ممنوع و حداقل جریمه شکار برای هر قطعه ۵۰ هزار تومان است./ باشگاه خبرنگاران جوان