Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: اصلاح و بهینه سازی شبکه و رفع فرسودگی ۶۰۰ کیلومتر از ۱۵۰۰ کیلومتر شبکه برق تهران انجام شده است. تاریخ انتشار: 11:13 - 13 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۳۲۹۴ خبرگزاری میزان - براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی توانیر؛ "آرش کردی" در آئین افتتاح پست ۶۳.۲۰ کیلوولت کارون، خط ۴۰۰ کیلوولت ورامین و ۱۳ پروژه دیگر این شرکت همزمان با چهاردهمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران افزود: امروز شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۲۸۵ میلیارد تومان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در خصوص رفع فرسودگی‌ها گفت: در این شرکت، اصلاح و بهینه سازی شبکه و رفع فرسودگی ۶۰۰ کیلومتر از ۱۵۰۰ کیلومتر شبکه برق تهران انجام شده است. بیشتر بخوانید: اوج بار ۹۹ سپری شد/طلب ۴۵ هزار میلیارد تومانی صنعت برق از دولت مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با بیان اینکه ۲۰ درصد تاسیسات انتقال و فوق توزیع کشور و ۲۵ درصد از مشترکان در حوزه برق منطقه‌ای تهران هستند، ادامه داد: برنامه‌ها با هدف اصلاح و بهینه سازی و رفع فرسودگی‌ها تدوین شده و برای پیک‌های سال آینده حیاتی است.
کردی در حوزه سازوکار‌ها نیز با اشاره به پیام رییس جمهوری در حوزه پویش گفت: ساخت و ساز‌ها را نیز با پشتیبانی و زیربنای سازوکار‌ها پیگیری خواهیم کرد.
وی در‌خصوص پروژه‌های این شرکت در هفته چهاردهم پویش هرهفته_‌الف_ب_ایران نیز گفت: پست‌کارون در منطقه صنعتی و با قدمتی ۵۰ ساله بود که با توجه به فرسودگی آن، یک پروژه جدید از نوع dcs در کنار آن با دو هدف جهش تولید و رفع فرسودگی ساخته شد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو رفع فرسودگی بهینه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۲۰ همتی برای تکمیل کل شبکه آب‌های سطحی/هزینه هر متر کانال ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان است+فیلم

سرپرست شرکت خاکریزآب گفت: اصلی‌ترین چالش ما در بهره‌برداری ۵۰۰ کیلومتر آب‌های سطحی شهر تهران، بحث تداخل کانال‌های ما با شرکت‌های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب و برق است؛ که یک سری محدودیت‌ها ایجاد کرده است.

حمید نجاری اصل، سرپرست شرکت خاکریزآب در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری در رابطه با فعالیت‌های شرکت خاکریز آب اظهار داشت:   فعالیت‌های شرکت خاکریز آب به سه دسته تقسیم می‌شود. وظیفه اصلی این شرکت بحث احداث و اجرای شبکه آب‌های سطحی است که در این بخش فرآیند توسعه جمع آوری آب‌های سطحی را انجام می‌دهیم. در حال حاضر تهران حدود ۵۰۰ کیلومتر کانال و شبکه جمع آوری آب‌های سطحی دارد. ولی به احداث ۷۰۰ کیلومتر نیاز دارد. یعنی ما در حال حاضر به احداث ۱۵۰-۲۰۰ کیلومتر کانال و شبکه دیگر نیازمندیم.

وی افزود: به نوعی وظیفه اصلی در سه حوزه آبریز شرقی، غربی و مرکزی نقسیم می‌شوند و به دلیل اینکه حوزه چیتگر، منطقه تازه ساز و نوسازی است، آن بخش نیز به حوزه احداث ما اضافه شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: بحث دیگری که ما به آن ورود کرده‌ایم، بحث احیا و ساماندهی رودخانه‌ها است. چراکه ۷ رودخانه از شهر تهران عبور می‌کند و این ۷ رودخانه نیاز به احیا، ساماندهی، ایجاد رسوب گیر و آشغال گیر دارد که این عبوردهی آب به فرآیندی انجام شود که در زمان سیلاب کمترین آسیب را به شهر تهران وارد کند.

نجاری اصل گفت: بخش سوم نیز مرمت است. ۵۰۰ کیلومتر کانال و شبکه جمع آوری آب‌های سطحی که ساخته شده است، نیازمند مرمت است. هر سازه‌ای نیاز به اصلاح، بازسازی و نگهداشت دارد و کانال‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. البته وظیفه بین مناطق و شرکت خاکریزآب تقسیم شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


حمید نجاری اصل، سرپرست شرکت خاکریزآب در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو پیرامون مهم‌ترین الویت‌های عمرانی تهران اذعان داشت: پروژه‌های مرمتی و احداث به یک اندازه اهمیت دارد و به همین دلیل نمی‌توان گفت یکی از این حوزه‌ها بر دیگری اولویت دارد.

وی پیرامون موضوع منابع افزود: در احکام برای شروع کار وظیفه شرکت خاکریزآب ۲ کیلومتر بوده، ولی برای سال‌ها دوم تا چهارم، برای هر سال وظیفه ده کیلومتری داشته است. ما ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار داریم و ۵۰۰ میلیارد هم برای بحث مرمت بودجه به مناطق داده شده است؛ که نشان دهنده یکسان بودن اهمیت این دو حوزه است.

وی تصریح کرد: برای تکمیل کل شبکه آب‌های سطحی حدود ۲۰ همت اعتبار نیاز داریم که فراهم کردن آن برای همین الان در توان شرکت نیست.

نجاری در رابطه با مهم‌ترین چالش در مدیریت سیلاب در تهران گفت: اصلی‌ترین چالش ما در بهره‌برداری ۵۰۰ کیلومتر آب‌های سطحی شهر تهران، بحث تداخل کانال‌های ما با شرکت‌های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب و برق است؛ که یک سری محدودیت‌ها ایجاد کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


حمید نجاری اصل، سرپرست شرکت خاکریزآب در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رابطه با یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شرکت که به زودی به بهره‌برداری می‌رسد بیان داشت: ما پروژه M۱ حوزه چیتگر را داریم که از ابتدای سه راه اندیشه به سمت غرب تهران این کانال عبوردهی دارد. طول این کانال ۵ کیلومتر و ۵۰۰ و قطر ۴ متر است. در حال حاضر ۴ کیلومتر و ۷۰۰ ایجاد شده است و تا سه الی چهار ماه آینده قابلیت افتتاح دارد.

وی در رابطه با ارزش پروژه گفت: ارزش پروژه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی در انتها گفت: ما برای احداث هر متر کانال، به طور متوسط به ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان نیاز داریم. یعنی برای برای ایجاد یک کیلومتر کانال به صورت متوسط به ۱۵۰ میلیاردتومان اعتبار نیاز داریم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • آغاز نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ های راهنمایی شهر تهران
  • نوسازی کنترلر چراغ‌های راهنمایی شهر تهران آغاز شد
  • آغاز نوسازی و بهینه سازی کنترلر چراغ‌های راهنمایی شهر تهران
  • نیاز ۱۲۰ همتی برای تکمیل کل شبکه آب‌های سطحی/هزینه هر متر کانال ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان است+فیلم