Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رسولیان در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: در یک ماهه گذشته قیمت چند قلم کالا در خراسان رضوی از میانگین قیمت آنها در کل کشور بیشتر شده است که از آن جمله می‌توان به گوشت گوساله، روغن نباتی و برنج پاکستانی اشاره کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: لازم است سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی معیاری مشخص برای سنجش قیمت گوشت در نشستهای کارگروه تنظیم بازار استان ارائه دهند تا بتوان بررسی درستی در خصوص افزایش یا کاهش قیمتها نسبت به سایر استان‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نباید بین سه بخش دام، کشتارگاه و عرضه گوشت در بازار فاصله قیمتی زیادی باشد و وجود فاصله زیاد در یک زنجیره تولید تا عرضه نشان می‌دهد که فرآیند قیمت گذاری و توزیع آن کالا مناسب نبوده و دچار مشکل است.

رسولیان افزود: از این پس باید قیمت لاشه گوساله یا گوسفند در قیمتهای ارائه شده از گروه مواد پروتئینی در نشست کارگروه تنظیم بازار استان خراسان رضوی گنجانده شود و گزارشی از فرآیند تولید تا عرضه تهیه و ارائه شود تا دلیل فاصله قیمتی مشخص شود.

وی با بیان اینکه در صورت تداوم روند افزایش قیمت گوشت گوساله در بازار استان برخی ممنوعیت‌ها در خروج این محصول از استان اعمال خواهد شد، از توزیع ۲۹۰ تن گوشت منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۵۳۰ هزار ریال در خراسان رضوی ظرف روزهای آینده خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در ادامه این نشست گفت: تاکنون سهمیه شکر طرح تنظیم بازار به میزان زیادی در بین بخشهای صنف و صنعت استان توزیع شده اما آنچه در بازار عرضه می‌شود با قیمت مصوب شکر فاصله زیادی دارد.

رسولیان با اشاره به قیمت ۹۰ هزار ریالی هر کیلوگرم شکر بسته بندی شده در بازار استان گفت: اگر بناست که به بهانه بسته بندی شکر، قیمت آن افزایش یابد بهتر است سهمیه شکر به فروشگاه‌های مناطق محروم اختصاص یابد و صاحبان آنها شکر را در پلاستیک فریزر گذاشته و آن را به مردم با قیمت ۶۷ هزار ریال بفروشند.

وی اضافه کرد: فروشگاه‌ها یا صنوفی که کمترین تخلف را داشته‌اند، باید شناسایی شده و شکر در اختیار آنها قرار گیرد تا با قیمت مصوب عرضه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: اتاق اصناف مشهد به کمک بسیج اصناف متعهد شوند که هزار تن شکر را به قیمت مصوب در بازار عرضه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نهاده دامی با ارز ۴۲۰۰ تومانی باید در اختیار فروشندگانی قرار گیرد که قیمت مصوب گوشت مرغ به نرخ هر کیلوگرم ۱۵۵ هزار ریال را رعایت می‌کنند.

رسولیان افزود: به فروشندگانی که قیمت مصوب گوشت مرغ را رعایت می‌کنند و کشتارگاه‌ها به اندازه‌ای که عرضه گوشت مرغ دارند باید اجازه قطعه بندی آن داده شود.

کد خبر 4989792

منبع: مهر

کلیدواژه: گوشت قرمز استانداری خراسان رضوي گرانی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان قزوین گرگان شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه ماه محرم بیرجند مجلس شورای اسلامی کرمانشاه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی بازار استان تنظیم بازار قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی؛ راهکاری مناسب برای تأمین بودجه خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام استان گفت: با توجه به اعتبارات محدود استان، راهبرد مولدسازی بسیار می‌تواند راهگشا باشد.

یعقوبعلی نظری ۹ فروردین در دیدار با منتخبان مردم خراسان رضوی در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در استانداری برگزار شد، ضمن بیان گزارشی اجمالی از اقدامات صورت‌گرفته در حوزه‌های مختلف استان، اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت و توان نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی می‌توانیم توسعه استان را سرعت ببخشیم. با تلاش‌های صورت گرفته بسیاری از زمینه‌ها در دو سال گذشته فراهم شده است تا بخش اعظمی از اهداف محقق شود.

وی در ادامه به جزئیاتی از حوزه‌های مختلف استان پرداخت و افزود: تعداد ۱۰ پروژه آبی به ارزش ۴ و نیم همت طراحی شده است تا در این حوزه مشکلی نداشته باشیم. همچنین بر اساس گزارش‌های رسیده، افزایش ضریب جاده‌های استان ۳ درصد بوده در حالی که ترافیک جاده‌های استان به دلایل مختلف از جمله افزایش ترانزیت و حجم زائر حدود ۱۲ درصد افزایش داشته که اگر بخواهیم جاده‌ها ترمیم و ظرفیت لازم جبران شود، به اعتباری بالغ بر ۲۰ تا ۲۵ همت نیاز است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بنابراین با توجه به اعتبارات محدود استان، راهبرد مولدسازی بسیار می‌تواند راهگشا باشد که در این راستا ۵ بسته به ارزش۲۳ همت را با اهدافی مانند افزایش ۳۰۰۰ تخت بیمارستانی، احداث ۵۰۰۰ کلاس درس و اجرای پروژه‌های برق و آب مصوب کرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، نظری تاکید کرد: مدیریت وضعیت موجود، جبران عقب‌ماندگی‌ها و پیگیری پروژه‌های جهشی به عنوان راهبردهایی است که در دستور کار مدیریت استان قرار دارد.

وی با اشاره به پروژه‌های جهشی استان، بیان کرد: پروژه‌هایی نظیر قطار سریع‌السیر، آزادراه حرم تا حرم و شهر فرودگاهی امام رضا(ع) از جمله پروژه‌های بزرگ‌مقیاس استان محسوب می‌شوند که برای اجرای آن‌ها تلاش‌هایی در سطح استانی و ملی صورت گرفته است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اتمام پروژه قطار سریع‌السیر تهران-مشهد به حدود ۲۰ میلیارد دلار اعتبار نیاز دارد، گفت: ما اعتقاد داریم این یک پروژه ملی محسوب می‌شود و با اجرای آن یک جهش تکنولوژی در کشور اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مولدسازی؛ راهکاری مناسب برای تأمین بودجه خراسان رضوی
  • ماجرای حمل گوشت خر در جاده نیشابور به مشهد چه بود؟ +عکس
  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • افزایش قیمت دلار بازار مسکن را به کدام سو می‌برد؟
  • سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید (+ جدول)
  • امسال نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم
  • ۵۰۰ تن گوشت قرمز در بوشهر توزیع می‌شود