Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیّر مدرسه‌سازی که در برنامه معرفی چهره‌های مردمی تلویزیون حاضر شد،‌ گفت: برنامه‌ای در یکی از شبکه‌های تلویزیونی بود با عنوان "چتر نجات"؛ توهین زیادی به خیریه‌ها کرده بود. وقتی دوستانتان من را دعوت کردند گفتم من به هیچ‌وجه با تلویزیون آشتی نمی‌کنم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، زهرا گیتی‌نژاد، خیّر مدرسه‌ساز که مهمان برنامه تلویزیونی "فرمول یک" ویژه معرفی چهره‌های مردمی، گفت: تا به امروز با کمک خیرینی که به من و مؤسسه ما اعتماد کردند حدود 503 مدرسه ساخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه چرا به سراغ ساخت مدرسه رفتم به این دلیل است که مدرسه سنگ بنای توسعه است. من معلم بودم و احساس می‌کنم بچه‌ها باید در فضای فیزیکی مناسب درس بخوانند. در فضای مناسب از نظر عاطفی دیده می‌شوند و از نظر ذهنی رشد می‌کنند. در یک فضای فیزیکی مناسب می‌توانند بهتر استعدادهایشان را کشف و شکوفا کنند. معلم دغدغه سرما، گرما، ورود حیوانات و حشرات را ندارد و به راحتی دنبال شیوه‌های نوین آموزشی می‌رود و بچه‌ها را رشد می‌دهد و استعدادهای آن‌ها را شکوفا می‌کند. 

او در پاسخ به اینکه چقدر مدرسه نیاز داریم، توضیح داد: در حال حاضر در استان سیستان وبلوچستان 5 هزار کلاس درس کم داریم. 124 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل داریم که هرکدام از اینها خطر و تهدیدی برای جامعه ما محسوب می‌شود. در سیستان و بلوچستان به دلیل تراکم جمعیت مدرسه‌های یک کلاسه هم نیاز دارد. بنابراین با مبلغ کم می‌توانید یک مدرسه یک کلاسه بسازید. زمین را معمولاً اهالی هدیه می‌دهند و به هر جهت با نوسازی و مجمع خیرین جلو می‌رویم و کار را تمام می‌کنیم. خیرین را برای افتتاحیه دعوت می‌کنیم و به قول خودشان شیرین‌ترین روزی بوده است که در زندگی‌شان داشته‌اند.

گیتی‌نژاد بیان کرد: 350 مدرسه را افتتاح کرده و با خیّرین متعددی روبرو شده‌ایم. کسانی که خارج از کشور بوده‌اند و دنیا را گشته‌اند و دیده‌اند. این‌طور که می‌گفتند روز افتتاحیه مدرسه برایشان بهترین روز زندگی بوده است. همیشه جزو خاطرات خوبشان می‌ماند و از آن یاد می‌کنند. 80 درصد خیرین مدرسه‌ساز ما خارج از کشورند. ایرانی‌اند و دلشان برای ایران می‌تپد. 

این خیّرمدرسه‌ساز افزود: برنامه‌ای در یکی از شبکه‌های تلویزیونی بود با عنوان "چتر نجات". توهین زیادی به خیریه‌ها کرده بود. وقتی دوستانتان من را دعوت کردند گفتم من به هیچ وجه با تلویزیون آشتی نمی‌کنم به دلیل اینکه این برنامه‌ها انعکاس خوبی در جامعه ندارد. ما به عنوان مؤسسه‌ای که از وزارت کشور مجوز داریم هر سال حسابرسی می‌شویم و سه ماه یکبار ممیزات مالیاتی می‌آید و دفاتر ما را بررسی می‌کند. سالی یکبار باید به وزارت کشور اطلاع بدهیم. به سازمان مالیاتی گزارش بدهیم و بعد برای ما برگه می‌آید که شما معاف از مالیات شده‌اید یا خیر. اگر خطایی نداشته باشیم معافیم. تا به امروز معاف بوده‌ایم و این خبر خوبی است و می‌تواند برای سازمان‌های دیگر هم الگو باشد.

وی اذعان کرد: هدف مؤسسه ما رفع تبعیض و فقر فرهنگی است. علاوه بر مدرسه‌سازی خدمات زیادی به مدارس ارائه می‌دهیم. از جمله ارسال کتاب، کامپیوتر و بورسیه تحصیلی. ما تا به امروز بیش از 3 میلیون جلد کتاب به مدارس مناطق کم برخوردار داده و 150 کتابخانه روستایی را مجهز کرده‌ایم.

گیتی‌نژاد اظهار کرد: دست به دست هم بدهیم و مشکلات را رفع کنیم. ما از منازل، ادارات و مدارس برخوردار تهران کتاب می‌گیریم. هفته‌ای دو روز داوطلبانه به مدرسه ما می‌آیند و کتاب‌ها را پالایش، بسته‌بندی و ارسال می‌کنند. در ماه میانگین 10 هزار جلد تا 50 هزار جلد کتاب می‌فرستیم. غیر از این ارسال کامپیوتر داریم. اگر کامپیوترهای دست دوم در منزل، شرکت‌ها و بانک‌ها باشد به ما می‌دهند و آنها را به روز می‌کنیم و تا به امروز 2 هزار و 700 دستگاه کامپیوتر به مناطق کم برخوردار داده‌ایم. این کامپیوترها فقط برای آموزش دانش‌آموزان است که در 21 استان پخش می‌کنیم. هر مدرسه‌ای درخواست کند در لیست انتظار می‌گذاریم و به تدریج نیازشان را رفع می‌کنیم. البته تقاضا خیلی زیاد است.

وی خطاب به مردم گفت: از مردم خواهش می‌کنم کامپیوترهای دست دومشان را بدهند تا ما به روز و برای نیازمندان ارسال کنیم. در کنار این موضوع بورسیه تحصیلی داریم. خیلی از دانش‌آموزان را داریم که بهره هوشی خوب و استعدادهای فراوان دارند اما به دلیل فقر مالی پدر و مادرشان آنها را از مدرسه رفتن منع می‌کنند؛ ما این‌ها را بورسیه می‌کنیم. 4 هزار دانش آموز و دانشجو را بورسیه کرده‌ایم و این خیلی اتفاق خوبی است. ما از بین این‌ها دانشجویانی داریم که رتبه‌های خوبی در دانشگاه‌ها دارند.

این خیّر یادآور شد: خیلی‌ها زنگ می‌زنند یا مراجعه می‌کنند و می‌گویند برای ما مسجد بسازید یا در مدرسه‌مان نمازخانه بسازید. من مخالفم و می‌گویم شما یک موکت بندازید و وسط حیاط نماز بخوانید. شما نمازخوان تربیت کنید. نه اینکه نمازخانه بسازید. قانعشان می‌کنم. وقتی شما نمازخوان تربیت کنید در هر فضایی نمازش را می‌خواند. اما بهترین مسجدها را داریم که نمازخوان در آن وجود ندارد. مسجد ما الان مدرسه است. بچه‌های ما بازمانده از تحصیل نباید باشند. این زیبنده کشور ما نیست که بچه‌هایمان پشت در کلاس بمانند و کلاس نداشته باشند. من فکر می‌کنم واجب است.

گیتی‌نژاد همچنین درباره فعالیت‌هایشان در بحران‌های مختلف توضیح داد: ما به عنوان سازمانی مردم نهاد که کار فرهنگی می‌کنیم در هر بحرانی وارد می‌شویم. کاری نداریم این بحران در اثر سیل یا زلزله است. بچه‌ها بسیج می‌شوند و کار می‌کنند. ابتدا خدمات رفاهی مواد بهداشتی و غذایی را توزیع می‌کنند. در نهایت کار آموزشی می‌کنیم، یعنی قرارداد مدرسه می‌بندیم. در زلزله آذربایجان و کرمانشاه فعال بودیم. در کرمانشاه 13 مدرسه ساختیم بعد از اینکه خدمات دادیم. تقبل کردیم، ساختیم و افتتاح کردیم. در استان گلستان و لرستان سیل آمد خدمات زیادی دادیم.

وی تأکید کرد: ما پروژه محوریم؛ خیّر وارد می‌شود و می‌گوید من فلان قدر پول دارم. بر اساس پولی که می‌دهد برایش پروژه تعریف می‌کنیم. در سیل‌ها ما 13 مدرسه در لرستان، یک مدرسه در گلستان و 6 مدرسه در خوزستان قرارداد بستیم و در حال ساختیم. اول مهر افتتاح می‌شود. خیّران 200 میلیارد برای ساخت مدرسه در استان‌های سیل‌زده تقبل کردند. من در آن جلسه 2 میلیارد تقبّل کردم و گفتم مؤسسه مهر گیتی 2 میلیارد تقبل می‌کند. بعد با خودم نشستم و گفتم دو میلیارد را کجا می‌آوری.  فردا صبح یکی از خیّرین زنگ زد و گفت شما کجایید؟ گفتم دفتر. گفت من الان می‌آیم. آمدند و گفتند چه خبر از سیل. گفتم خبر اینکه  دیشب سیل آمده است و من 2 میلیارد برای ساخت چند مدرسه تقبل کرده‌ام. دست کردند در جیبشان و چک درآوردند و 2 میلیارد را تقبل کردند. این یعنی خدا را دیدن. من خدا را بارها در دفترمان دیده‌ام. نتیجه‌اش را هم دیدم.

گیتی‌نژاد تصریح کرد: خیّرین وقتی کار خیر می‌کنند مرتب ادامه می‌دهند. ما کسی را در مؤسسه نداریم که فقط مدرسه‌ای ساخته باشد، وقتی می‌سازند دوباره می‌آیند. به یکی از دوستانم پیشنهاد دادم و چند دانش‌آموز را حمایت تحصیلی کرد. به خیّرین فقط کارنامه‌ها و اسامی بچه‌ها را می‌دهیم. هفته بعد برایم نوشت نمی‌دانید از زمانی این بچه‌ها را گرفتیم تمام مشکلات مالی و زندگی ما رفع شده است. یعنی اثرش را بلافاصله می‌بینند. کسانی که قدم در راه خیر از هر نوعش با نیت خوب می‌گذارند نتیجه را بلافاصله در زندگی خود و فرزندان و جامعه را می‌بینند.

این خیّر مدرسه‌ساز افزود: در بحث کرونا هم وارد شدیم و چون تخصصی نداشتیم در زمینه پزشکی دو پزشک مشاور گرفتیم که به ما برای خرید ماسک‌ها، گان‌ها مشاوره می‌دادند. ما در حدود 60 هزار ماسک و 100 هزار گان دادیم. دستگاه‌های مختلف و مرتبط دادیم و خدمات بسیار زیادی دادیم اما نهایتاً باز کار آموزشی کردیم. 6 کمپین گذاشتیم. یکی از این کمپین‌ها برای اولین پرستاری بود که در اثر کرونا فوت کرد. ما یک دبیرستان را در محل زندگی او تجهیز کردیم که آماده است. کمپین همسفره را برگزار کردیم. خیلی از افراد کارشان را از دست داده بودند. بن‌هایی طراحی کردیم که تا به امروز حدود 5 هزار بن در بین خانواده‌های کم‌برخوردار و سرپرست خانوار داده‌ایم.

وی  در پایان گفت: مدرسه آنلاین بساز یکی دیگر از کمپین‌های ما بود. در این کمپین مردم را تشویق کردیم که اگر تبلت یا گوشی هوشمند دارند به ما بدهند. یک استان را پایلوت گرفتیم و تبلت و گوشی نو خریداری کردیم و به بچه‌های بااستعداد سال دوازدهم هدیه دادیم. نهایتاً برای معلم‌ها امکان آموزش از راه دور فراهم کردیم. در دفترمان سالنی برای آموزش هست. دوستان دو اپلیکیشن خوب تقدیم ما کردند که به زودی سایت بالا می‌آید و در سراسر ایران معلم‌ها و دانش‌آموزان می‌توانند از این آموزش‌ها برخوردار شوند. 

"چهل‌تیکه" با نوستالژی‌هایش به تلویزیون برگشت + تیزرگیتی‌خامنه دوباره قصه‌گوی تلویزیون شد/ چطور برای کودکان باید برنامه‌سازی کرد؟به بهانه روز ملی صداوسیما| رادیو و تلویزیون چقدر تا دانشگاهی شدن فاصله دارد؟

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شبکه یک رسانه ملی تلویزیون بیشتر بخوانید... سریال "صفر بیست و یک" به پخش نرسید!/ "زمین گرم" سریال جدید شبکه سه؟ قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... سریال "صفر بیست و یک" به پخش نرسید!/ "زمین گرم" سریال جدید شبکه سه؟ واژه های کاربردی مرتبط شبکه یک رسانه ملی تلویزیون پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ یادداشت| تکلیفی که رهبری روشن کردند ۲ سریال "صفر بیست و یک" به پخش نرسید!/ "زمین گرم" سریال جدید شبکه سه؟ ۳ انتظامی از طالب‌زاده تمجید کرد ۴ یادداشت | نبض بی‌رمق "شاهرگ" در قهرمان‌سازی/ آیا مردم، انقلابی بی‌حال را باور می‌کنند؟ ۵ سوابق کارگردانان اول منتشر شد ۶ آزادی سهام بانک دی ۶۰۰ هزار ایثارگر از هفته آینده/از اختلاس در بنیاد شهید بی خبرم ۷ واکنش مداحان به سخنان رهبر انقلاب درباره عزاداری محرم/ فرمایش رهبری فصل‌الخطاب است ۸ اعلام نامزدهای بخش مستند بیستمین جشن حافظ مهمترین اخبار فرهنگی واکنش مدیر شبکه ورزش به تقطیع یک ویدئوی حاشیه‌ای/ طرح‌هایی برای تولید برنامه داریم اما منتظر اوضاع ورزشی جهانیم اثبات علمی و قرآنی معجزه بزرگ پیغمبر اسلام(ص)/ چگونه ماه در دوران صدر اسلام شکافته شد؟ از بازجویی اسرای عراقی تا یک قدمی دستگیری صدام؛ انتشار خاطراتی از جنگ در «الفرار» پناهیان: تعظیم شعائر الهی منجر به فاجعۀ انسانی نشود/ پروتکل‌های محرم زودتر اعلام شود مهمترین اخبار تسنیم افشای اسناد محرمانه از تلاش‌های طولانی عربستان برای تجزیه یمن+تصاویر گزارش تسنیم| «خودکفایی»، راهبرد ۳۰ساله رهبری که کشور را نجات داد طرح‌های مجلس برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر‌‌/ کالابرگ‌ کالاهای اساسی ویژه ‌دهک‌های پایین جامعه ‌تنظیم شد‌ در نشست صمیمی فرماندهان ارتش و سپاه تاکید شد: وحدت ارتش و سپاه ناگسستنی است نماهنگ| "ستاره‌ها مرز ندارند" درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه یک رسانه ملی تلویزیون شبکه یک رسانه ملی تلویزیون تا به امروز مدرسه ساز گیتی نژاد ر مدرسه خی رین بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف

 

 

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خواف گفت: این مدرسه با ۳۶۳  متر مربع زیربنا در مجموع با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد ریال با مشارکت خیرین و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ساخته شد.  


روح الله غلامپور سدهی افزود: در راستای طرح سه شنبه های امیدآفرین، از سال گذشته تاکنون هر سه شنبه یک مدرسه با همراهی خیران و اعتبارات دولتی و معادن در مناطق شهری و روستایی خواف به بهره برداری رسیده یا کلنگ زنی شده است.


مدیر آموزش و پرورش خواف گفت: در یک سال گذشته ۶۰ تفاهم نامه توسط شرکت های صنعتی و معدنی و ۱۶۴ تفاهم نامه توسط خیرین مردمی برای ساخت مدارس در شهرستان خواف به امضا رسیده است.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف