Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دولت‌شهر سنگاپور در حال باز کردن مرزهای خود به روی مسافران خارجی است و قصد دارد برای قرنطینه آنها از تجهیزات نظارت الکترونیکی کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، مقامات دولت‌شهر سنگاپور که به تدریج مرزهای خود را به روی جهان باز می‌کنند، قصد دارند به بهترین شکل از قرنطینه مسافران ورودی به کشورشان اطمینان حاصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریانوردانی که در ماه گذشته روی کشتی‌ کار کرده‌اند برای تغییر شیفت خود در دوران کرونایی و پرواز به خانه‌هایشان در هند وارد فرودگاه "چانگی" دولت‌شهر سنگاپور می‌شوند/ عکس: رویترز

 

از تاریخ 11 آگوست تجهیزات الکترونیکی ویژه در اختیار مسافران ورودی به این دولت‌شهر قرار خواهد گرفت. این طرح باعث می‌شود مسافران به جای استقرار در مراکز دولتی به خانه‌های خود رفته و دوران انزوا و ایزوله‌سازی را بهتر سپری کنند.

پیش از این کشورهای هنگ‌کنگ و کره جنوبی از دست‌بندهای ردیابی الکترونیک برای نظارت مردم در دوران قرنطینه استفاده کردند.

مسافرانی که در آینده به سنگاپور می‌روند، پس از رسیدن به خانه باید از وسیله‌ای با سیگنال‌های "جی‌پی‌اس" و "بلوتوث" استفاده کنند که موقعیت و مکان آنها را به مقامات اعلام خواهد کرد.

هر تلاش برای ترک خانه یا دستکاری دستگاه هشدار یا پیامی را به مقامات سنگاپور ارسال می‌کند.

در ماه مارس هنگ‌کنگ طرحی را برای مسافران ورودی به کشورش در نظر گرفت. مقامات این منطقه از مچ‌بندهای ردیاب الکترونیک برای مسافران ورودی و بیماران بیمارستانی‌اش استفاده کردند. کره جنوبی نیز از دست‌بند‌های متصل به گوشی‌های هوشمند برای ناقضان قرنطینه بهره برد.

سنگاپور اطلاعاتی در مورد ظاهر این تجهیزات ارائه نکرده است اما گفته است که دستگاه‌ها هیچ اطلاعات شخصی را ثبت یا ذخیره نخواهند کرد و قابلیت ضبط صدا و تصویر را ندارد.

براساس اعلام این دولت شهر افراد کمتر از 12 سال نیازی به استفاده یا نصب این تجهیزات نخوتهند داشت. این منطقه اعلام کرده که قصد دارد این تجهیزات را برای ردیابی شهروندان مبتلا در اختیار ساکنان نیز قرار دهد و ناقضان قرنطینه نیز با مجازات‌های سخت‌گیرانه مواجه خواهند شد.

براساس قانون سازمان "بیماری‌های عفونی" سنگاپور ناقضان قرنطینه با مجازات‌هایی مانند جریمه 10 هزار دلار سنگاپور (7272 دلار آمریکا)، حبس 6 ماهه یا هر دوی آنها مواجه خواهند شد.

دولت‌شهر سنگاپور از شناسایی بیش از 52 هزار 825 مبتلا به کووید19 خبر داده که بیشتر آنها در خوابگاه‌ای کارگران مهاجر به بیماری مبتلا شده‌اند.  

___________________________________________________

بیشتر بخوانید:

*پیش‌بینی پژوهشگران سنگاپوری از زمان پایان کرونا در ایران *سنگاپور، دارنده معتبرترین گذرنامه جهان *سنگاپور؛ هجوم مردم به فروشگاه‌ها به دلیل ترس از کرونا (+عکس) لینک کوتاه: asriran.com/0036gc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سنگاپور رصد مبتلایان کرونا جریمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۵۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • کلنگ زنی احداث پست قرنطینه دامپزشکی در خانمیرزا
  • آغاز ساخت پست قرنطینه دامپزشکی در شهرستان خانمیرزا
  • نتایج نمایندگان ایران در روز نخست اسکواش قطر جونیور
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • نتایج روز نخست مسابقات اسکواش قطر جونیور
  • نتایج روز نخست ملی پوشان ایران در مسابقات اسکواش قطر جونیور