Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، این شماره از فصلنامه اردو زبان راه اسلام که در ۱۸۱ صفحه منتشر شده موضوعات مختلفی در حوزه علوم اسلامی، اخلاق و مطالعه فرهنگ‌ها را دربر دارد. در بخش ویژه نامه این فصلنامه اشعاری از ۱۰ شاعر هندی پیرامون شهادت و شخصیت سردار قاسم سلیمانی ضمیمه شده است.

مقالات این شماره از نشریه عبارتند از:

- غدیر خم در آینه تاریخ، از محمد باقر انصاری و حیدر روحانی

- نظریه برخورد تمدن‌ها چهارچوب مفهومی درک اسلام هراسی، عباس عیسی زاده و شبیه عباس خان

- دین و تحول اخلاقی در جهان معاصر، موسی عتیقی و ذاکر جعفر علی

-مبانی زهد از منظر امام خمینی، فاطمه سادات رضوی و مولانا رضاخان

-نحوه تعامل رسول خدا با منافقان مدینه، علی صباغیان

-ادوار تاریخی و فلسفه تمدن اسلامی و نسبت آن با تاریخ تمدن غرب، موسی نجفی و فیضان جعفر علی

نقش میر مؤمن در ترویج فرهنگ ایرانی شیعی در دکن، حسین محمدی و عباس خان

نقش دین و فرهنگ در پیشگیری از ویروس کرونا؛ محمد علی ربانی

فصلنامه راه اسلام نشریه علمی تخصصی در حوزه اندیشه اسلامی است که بیش از سی سال سابقه نشر در هند داشته و از نشریات شناخته شده و معتبر در میان نخبگان بویژه مسلمانان هند بشمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 4989815 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: فصلنامه رایزنی فرهنگی دین اسلام سردار سلیمانی شهر دهلی نو ترجمه ادبیات جهان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادبیات کودک و نوجوان ویروس کرونا تازه های نشر گردشگری ادبیات داستانی تجدید چاپ نقد کتاب رمان ایرانی بازار نشر رایزنی فرهنگی معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردیس استاد عباس کمندی در سنندج رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با برگزاری آئین افتتاحیه ویژه برنامه‌های هفته سنه با حضور جمعی از مسؤولان کردستان از سردیس استاد نام‌آوازه عباس کمندی رونمایی شد.

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج عصر پنج‌شنبه در این مراسم اظهار کرد: سنندج، شهر شعر و موسیقی، شهر خلاق موسیقی جهان، شهر آزاداندیشی و زادگاه مستوره اردلان نخستین زن تاریخ نویس جهان اسلام و شهر مفاخر علم و ادب و هنر و فرهنگ به شمار می‌رود.

عزت رضایی خاطرنشان کرد: سابقه سکونت در شهر سنندج به گذشته‌های دور برمی‌گردد و سنندج فعلی در دوره صفوی و در روزگار شاه صفی در سال ۱۰۴۶ هجری قمری توسط سلیمان خان اردلان پایه‌گذاری شد.

وی تصریح کرد: در بیان جایگاه تاریخی و فرهنگی سنندج همین بس که سنندج زادگاه اساتید و اسطوره‌ها و بزرگ مردانی همچون استادان عندلبی‌ها، یوسف زمانی‌ها و قطب‌الدین صادقی‌ها و عباس کمندی است که تکیه‌گاه فرهنگ و هنر ایران است.

وی با بیان اینکه سنندج مهد عقلانیت و آزاداندیشی در ایران است، گفت: سنندج از دموکراسی‌ترین شهرهای در ایران است که نقش مهمی در پازل هنر و فرهنگ این سرزمین کهن داشته و دارد.

گفتنی است؛ زنده یاد عباس کمندی متولد سال ۱۳۳۱ در شهر سنندج است که از همان سنین کودکی با ادبیات فولکلور کردی آشنا و آثار نبوغ وی برای آشنایان نمایان شد.

در شانزده سالگی به شعر سرایی، قصه نویسی، قصه پردازی مشغول می‌شود و بر اساس آنچه عنوان شده است هرگز از هیچ کس تقلید نکرده و سبک مخصوص به خود را دارد.

سرودن اشعار بیش از ۱۵۰ ترانه، ساخت و اجرای بیش از ۶۰ آهنگ و ترانه، اجرا و ارائه مجموعه آهنگ‌های گلاویژ، پرشنگ، اورامان و کیژی کورد در ۳ شماره، گردآوری مظاهر فرهنگ فلکلوریک (فرهنگ مردم)، گردآوری و تحقیق زندگینامه شخصیت‌های کرد و تبدیل آن به فیلمنامه از آن جمله سنجرخان، سید عطا کل، زندگی پهلوان حسین گلزار کرمانشاهی، غارت آثار زیویه و میر نوروزی از جمله فعالیت‌های عباس کمندی در طول ۶۲ سال زندگی هنری‌اش است.

فیلمنامه‌هایی نیز چون اسب، یک سبد علف، ارثیه مامه‌رحیم، نبرد رمادیه، کوچه سرخ، کاروانسرا و پهلوان پنبه، و تألیف کتاب‌های دیوان شعر کردی و فارسی و پهلوانان کرد زندگی نامه سید علی اضعر کردستانی از جمله آثار وی هستند.

همچنین از عباس کمندی علاوه بر چندین برنامه تلویزیونی، کتاب‌های دیوان شعر کردی و فارسی، جمع آوری اشعار دیوان میرزا شفیع، ورزش باستانی و پهلوانان کرد، زندگی نامه سید علی‌اصغر کردستانی، اورامان، رمزگشایی در مظاهر فرهنگی و گردآوری اشعار هیجایی ایرانی قبل از اسلام به یادگار مانده است.

عباس کمندی هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی استان کردستان صبح روز پنجشنبه اول خرداد ماه سال ۹۳ در سن ۶۲ سالگی به دلیل ایست قلبی در بیمارستان توحید سنندج دارفانی را وداع گفت.

کد خبر 6088779

دیگر خبرها

  • سردیس استاد عباس کمندی در سنندج رونمایی شد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد
  • نشریه وب پژوهی فصلنامه شد
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • موسوی بجنوردی: «دانشنامه حقوق ایران» به زودی منتشر می شود
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • قدردانی حزب تمدن اسلامی ازسپاه برای عملیات تنبیهی علیه صهیونیستها