Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح استعدادیابی با همت و برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان از چند سال پیش آغاز شد که ثمره آن را می‌توان تا سال‌ها در عرصه ورزش مشاهده کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ طرح استعدادیابی و المپیاد استعدادهای برتر از چند سال پیش در عرصه ورزش آغاز شد. بر اساس این طرح که توسط وزارت ورزش در فدراسیون‌ها عملی شد، آینده تیم‌های ملی را تضمین می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا فدراسیون‌ها موظف بودند با اجرای طرح استعدادیابی ابتدا نوجوانان و جوانان مستعد را در یک رشته ورزشی را از طریق هیات‌های استانی در مدارس شناسایی کنند. پس از آن ورزشکاران نوجوان و جوان با حضور در مسابقات استانی، برای شرکت در رقابت‌های کشوری انتخاب می‌شوند.

مستعدین با حضور در المپیادهای استعدادهای برتر کشور از طریق فدراسیون‌ها به اردوهای تیم ملی نونهالان و نوجوانان دعوت شدند. این ورزشکاران از طریق مربیان تیم‌های ملی و کادر فنی فدراسیون‌های ورزشی پرورش پیدا کردند تا بتوانند آینده رشته‌های ورزشی مختلف را بسازند‌. این طرح به صورت یکپارچه و جامع در تمام رشته‌های ورزشی از چند سال پیش آغاز شده است که می‌توان نتیجه آن را با حضور و موفقیت تیم‌های ملی جوانان در رقابت‌های بین‌المللی شاهد بود. این مستعدین تا چند سال آینده می‌توانند قهرمانان و مدال آوران جهانی و المپیکی برای کشورمان باشند.

مستعدین پس از شناخته شدن توسط فدراسیون‌ها به مرکز سنجش آمادگی جسمانی آکادمی ملی المپیک معرفی می‌شوند تا در این بخش با کمک کارشناسان مجرب و مربیانی موفق برنامه‌ریزی دقیق برای آن‌ها طراحی شود. ورزشکارانی که از سنین پایه هم از نظر روحی و هم از نظر جسمانی پرورش می‌یابند، می‌توانند در آینده ورزشی خود موفقیت‌های بزرگی داشته باشند زیرا ابتدا از نظر جسمانی در سنین پایه شروع به فعالیت کردند و مهارت‌های یک رشته ورزشی را به خوبی یاد گرفتند. بنابراین با رسیدن به تیم ملی بزرگسالان چندین سال سابقه دارند و مهارت‌های رشته ورزشی خود را می‌توانند به صورت کاملاً حرفه‌ای به نمایش بگذارند. همچنین می‌دانیم حضور در مسابقات، تحمل فشار تمرینات، حضور تماشاچیان در سالن و مواردی از این قبیل نیاز به روحیه و تمرینات ذهنی مشخصی دارد. نوجوانانی که از این سن تمرینات روانی و آمادگی ذهنی انجام می‌دهند، می‌توانند کنترل بیشتری در آینده نسبت به ذهن خود داشته باشد، این مورد می‌تواند کمک شایانی در شخصیت ورزشی و درخشش آن‌‌ها در عرصه های بین المللی بکند.

این طرح با همت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان از سال ۱۳۹۷ آغاز شد که ثمره آن را می‌توان تا سال‌ها در عرصه ورزش مشاهده کرد. طرح استعدادیابی باعث شد تا دیگر توانایی‌های نوجوانان و جوانان مستعد در گوشه کنار کشور از بین نرود و با شناسایی آن‌ها ورزش جانی دوباره بگیرد. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان استعدادیابی طرح استعدادیابی فدراسیون ها تیم های ملی وزارت ورزش چند سال آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه شطرنج اسلامشهر افتتاح شد

نخستین خانه شطرنج اسلامشهر با حضور مسئولین و جمعی از ورزشکاران و پیشکسوتان ورزشی در محل سالن ورزشی استخر آتش‌نشانی این شهرستان افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، نخستین خانه شطرنج اسلامشهر به همت اداره ورزش و جوانان و هیئت شطرنج و همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر با حضور مسئولین و جمعی از ورزشکاران و پیشکسوتان ورزشی در محل سالن ورزشی استخر آتش‌نشانی این شهرستان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سید صادق صالحی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسلامشهر در آیین افتتاح خانه شطرنج اظهار داشت: خانه شطرنج اسلامشهر با هدف استعدادیابی و آشنایی بیشتر نونهالان، نوجوانان و جوانان با ورزش فکری شطرنج با اعتبار بالغ‌بر 10 میلیارد ریال در فضایی به وسعت 300 مترمربع و با 240 میز مخصوص شطرنج آماده‌سازی شده است‌.

وی افزود: با افتتاح این خانه علاقه‌مندان به رشته ورزشی شطرنج از این پس می‌توانند در لیگ‌های مطرح کشور حضور یابند‌.

در ادامه حجت‌الاسلام ترکمن رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی شهر اسلامشهر در این افتتاحیه گفت: یکی از وظایف مسئولین نهادها و سازمان‌ها و ادارات توسعه سرانه ورزشی است و هرچقدر در این زمینه کار شود شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری در جامعه خواهیم بود.

وی با اشاره به لزوم ورزش در طول زندگی تأکید کرد: دوره جوانی انسان زمانی شکل می‌گیرد که از شخصیتی پرنشاط و امیدآفرین و خوش‌فکر و قوی برخوردار باشد که این موفقیت‌ها در کنار ورزش تحقق می‌یابد.

ترکمن رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی اسلامشهر با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: تولید به معنای ایجاد ارزش‌افزوده است، در هر فضایی که ارزش‌افزوده ایجاد شود وارد مرحله تولیدشده است، در همین راستا توسعه اماکن ورزشی باعث نشاط و شادابی و تحرک جامعه و در نهایت تولید در عرصه ورزش می‌شود.

تکمیل بیمارستان اسلامشهر نیازمند 500میلیارد تومان اعتبار است

در ادامه حمیدرضا یگانه رئیس هیئت شطرنج اسلامشهر با بیان برنامه‌های این هیئت خاطرنشان کرد: افتتاح خانه‌های شطرنج در محلات اسلامشهر، راه‌اندازی تیم پیشکسوتان شطرنج و حضور در لیگ، استعدادیابی نونهالان و نوجوانان، برگزاری کلاس مربیگری و داوری، برگزاری کلاس‌های شطرنج در مدارس و .... از مهمترین برنامه‌های هیئت شطرنج شهرستان اسلامشهر در این خانه است.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی
  • خانه شطرنج اسلامشهر افتتاح شد
  • اسبقیان: سوم اردیبهشت مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود/ به دنبال حضور هیئت مدیره نیستیم
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • معاون وزیر ورزش: واگذاری استقلال و پرسپولیس، آرزوی دیرینه هواداران است
  • مالکان سرخابی‌ها سوم اردیبهشت مشخص می‌شوند
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • اسبقیان:واگذاری استقلال و پرسپولیس،آرزوی دیرینه هواداران است