Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت حمل و نقل عراق روز دوشنبه به نقل از مقام‌های جمهوری اسلامی اعلام کرد که شرط ورود مسافران عراقی به ایران همراه داشتن برگه آزمایش «پی سی آر» ((Reaction Chain Polymerase) (PCR) برای تشخیص مبتلا نبودن به «ویروس کرونا» است.

این وزراتخانه در اطلاعیه ای نوشت که مقام های ایرانی تاکید کرده اند که مسافران عراقی به منظور اثبات ایمنی و مبتلا نبودن به ویروس کرونا باید برای ورود، برگه آزمایش پی سی آر همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت حمل و نقل عراق افزود که همه مسافرانی که وارد فرودگاه تهران می شوند، باید دارای برگه آزمایش پی سی آر باشند تا نشان داده شود که به ویروس کرونا مبتلا نیستند.
بر اساس این بیانیه، این دستورالعمل از فردا (سه شنبه) در ایران اجرایی می شود.
کنسول جمهوری اسلامی ایران در بغداد در نیمه تیرماه گذشته در گفت وگو با ایرنا در تشریح دستورالعمل وزارت امور خارجه کشورمان درباره سفر اتباع عراقی به ایران، شروط تردد به ایران از این کشور را اعلام کرده بود.
«عباس احمیدی» گفت: اتباع عراقی دارای همسر ایرانی و فرزندان آنان، عراقی های دارای اقامت در ایران و یا کسانی که درصدد تکمیل دوره درمان خود در ایران هستند و یا دانشجویان به علاوه بازرگانان می توانند به جمهوری اسلامی سفر کنند.
وی در تشریح دستورالعمل اخیر وزارت امور خارجه ایران درباره سفر اتباع عراقی به کشورمان افزود: کمیته بهداشتی، امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد مبارزه با کرونا در ایران، مجوز تردد افرادی که پیشتر از طریق مراجع ذیربط کشور پروانه اقامت، روادید تحصیل، روادید ورود چند بار، روادید با حق کار، روادید درمانی و روادید سرمایه گذاری را دریافت کرده اند، برای سفر به جمهوری اسلامی به وزارت امور خارجه ابلاغ کرده است.

برچسب ها: کرونا ، عراق ، ایران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JNg

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا عراق ایران جمهوری اسلامی پی سی آر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

 مرتضی جعفری، معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص اعزام قطار ترانزیتی از مبدأ افغانستان به ترکیه گفت: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حدفاصل شمتیغ تا روزنک و مذاکرات به‌عمل‌آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور کاظمی قمی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط جهت حمل محمولات تجاری تأکید و مقرر شد اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی موردنیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به‌منظور امکان سیر قطارهای تجاری انجام شود.

وی در خصوص جزئیات مذاکرات انجام شده ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر معرفی شده است نسبت به انجام اصلاحات موردنیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۶ قطار عملیات جهت تسهیل انتقال ادوات ریلی به‌منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات صورت پذیرفته است.

جعفری افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با حضور سفیر، کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شدند که به‌سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن جمهوری اسلامی منعکس شود تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تأیید کارشناسان فنی برسد.

معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن بیان کرد: به‌رغم دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه‌آهن جهت ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سو استفاده کرده و بدون هیچ‌گونه هماهنگی و اخذ تاییدیه از راه‌آهن جمهوری اسلامی، نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرده که مورد پذیرش نبوده و به منزله نقض مقررات ریلی بین‌المللی و توافقات قبلی است.

جعفری در پایان با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: ضمن عدم هماهنگی صورت‌گرفته، باتوجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌گرفته و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصین فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های دو کشور انجام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ
  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • رویترز: حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه
  • حمله پهپادی به نظامیان آمریکایی در پایگاه عین الاسد
  • سخنگوی وزارت خارجه : آمریکا در ۳ هفته اخیر پیام‌های متعددی را از کانال‌های مختلف دیپلماتیک به ایران ارسال کرد
  • رئیس جمهور ترکیه در سفر رسمی وارد بغداد شد
  • شوخی بامزه بلاگر عراقی با تشابه اسمی ایران و عراق وایرال شد+ ویدئو
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل حمله به پایگاه حشد شعبی هستند
  • ملاقات سران عشایر مختلف عراق با سفیر جمهوری اسلامی ایران
  • تمجید سران عشایر مختلف عراق از عملیات وعده صادق