Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این دوره ۱۶ وبینار با محور حوزه سلامت برگزار می‌شود. این وبینارها با همکاری کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برگزار می شود.

به گزارش روز دوشنبه کانون پتنت ایران، آشنایی با مباحث مالکیت فکری، پتنت ابزاری برای حفاظت از فناوری‌های نوآورانه، ثبت اختراعات حوزه سلامت، جستجوی پتنت، آشنایی با پایگاه  patentscope، آشنایی با پایگاه Lens، گیاهان دارویی و دانش سنتی، مسیر ملی حفاظت از اختراعات، مسیرهای حفاظت از اختراعات در خارج از ایران، معرفی سازمان‌ها و دعاوی حقوقی، معرفی کانون پتنت ایران و نحوه ثبت درخواست در پورتال کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موضوعاتی است که در این رویداد به آن پرداخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه مندان به شرکت در این سری از وبینارها می توانند از هم اکنون با مراجعه به سایت کانون پتنت ایران برای ثبت نامم اقدام کنند. این دوره از وبینار شهریور ماه و دهه اول مهرماه برگزار می‌شود.

اطلاعات لازم در خصوص این وبینارها، توسط دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، به مراکز علوم پزشکی کشور ابلاغ شده و علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات مورد نیاز، همچون تقویم آموزشی، کد و لینک ثبت‌نام را از طریق واحدهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ها و یا مراکز آموزشی خود اخذ کنند. در صورتی‌که شرکت‌کنندگان از قبل عضویتی در پرتال کانون پتنت ایران نداشته باشند، پیش از اقدام به ثبت‌نام در وبینارهای آموزشی باید در پرتال کانون پتنت عضو شوند.

برچسب‌ها وبینار کانون پتنت ایران دانشگاه های علوم پزشکی صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وبینار کانون پتنت ایران دانشگاه های علوم پزشکی وبینار کانون پتنت ایران دانشگاه های علوم پزشکی کانون پتنت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین رنجبراقدم» در دیدار و گفت و گو با مسوولان سازمان انرژی اتمی، شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران شو و رییس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، با تأکید بر اهمیت استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی، استفاده از همه ظرفیت‌های این صنعت را برای پیشرفت کشور ضروری برشمرد.

وی افزود: میزان زیادی از مشکلات موجود در حوزه کشاورزی با استفاده از دانش هسته‌ای قابل حل است و اکنون دنیا نیز به این سمت حرکت کرده است.

این مقام مسوول، فناوری هسته‌ای را یکی از راهبردی‌ترین روش‌های افزایش کیفیت و سلامت محصولات در حوزه کشاورزی دانست و اذعان داشت: این فناوری یکی از علمی‌ترین و سالم‌ترین روش‌هاست که باید تلاش شود به درستی از آن بهره گرفته شود و امید است در آینده حوزه‌های همکاری با انسجام بیشتری توسعه یافته و در نهایت بتوانیم در عرصه آموزش و انتقال این فناوری به کشاورزان گام‌های اساسی برداریم.

رنجبراقدم ادامه‌داد: سازمان حفظ نباتات کشور از هر فناوری که استفاده از سموم شیمیایی برای مبارزه با آفات را کاهش دهد، به شدت استقبال می‌کند.

وی اظهار داشت: باید کشاورز، باغدار و مردم به این باور برسند که راهبردهای غیرشیمیایی برای کنترل آفات وجود دارد و این فناوری در کنترل آفات مفید و موثر است.

رنجبر اقدام ادامه‌داد: البته تحقق این امر نیازمند ارتباط بیشتر و متقابل با جامعه بهره‌بردار است.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور با بیان این که جزیره‌ای عمل کردن مانع دستیابی سریع‌تر به استفاده از این انرژی در حوزه کشاورزی شده است، گفت: حلقه‌های مفقوده برای تحقق سریع‌تر استفاده از این فناوری باید شناسایی و برطرف شود.

وی پیشنهاد داد: برای حفظ بیشتر امنیت غذایی کشور کمیته مشترکی تشکیل شود تا سطح همکاری‌ها در این خصوص ارتقا یابد.

رنجبراقدم در پایان، افزایش تعاملات و نیازسنجی دقیق را دو عامل مهم در رسیدن به نتایج کاربردی و اثرگذار در آینده عنوان و تأکید کرد: با وجود آن که در گذشته هزینه‌های بالا و اقدامات خوبی صورت گرفت اما خروجی اقدامات، کاربردی نبوده است؛ بر این اساس با توجه به اینکه فقط بخش کوچکی از صنعت هسته‌ای کاربرد دفاعی دارد باید ظرفیت‌های گسترده علمی آن در راستای پیشرفت و رفاه جامعه مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

اقتصاد کشاورزی ۰ نفر هما همت خواه برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان انرژی اتمی ایران سازمان حفظ نباتات کشور صنعت هسته ای صنعت هسته‌ای

دیگر خبرها

  • طرح ملی یاریگران زندگی در روستاهای سمنان اجرا شود
  • افزایش تعامل و همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با مراکز علمی و دانشگاهی
  • حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان حوزه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته
  • آغاز شکل گیری ۲۰۰ شرکت جدید در حوزه تجهیزات سلامت
  • فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی
  • توسعه بازار کسب‌وکار و زیرساخت‌های تخصصی علوم شناختی
  • آغاز شکل‌گیری ۲۰۰ شرکت فناور در حوزه تجهیزات سلامت
  • بنای فکری شهدای بزرگوار در مساجد شکل گرفته است
  • آغاز شکل گیری ۲۰۰ شرکت دانش بنیان جدید در حوزه تجهیزات سلامت
  • سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش منصوب شد