Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-24@22:24:19 GMT

دردسر تازه ترامپ با اختلاف کاخ سفید و کنگره

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۰۲۶۶

ساعت24-شکست در مذاکرات بر سر بسته محرک مالی و افزایش شیوع کرونا تهدیدی برای رکود اقتصادی بیشتر در آمریکا است و مشکلاتی را برای دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری این کشور که در تکاپوی آمادگی برای دور بعدی انتخابات است، ایجاد کرده است.

کاخ سفید و کنگره همچنان از دستیابی به توافقی درباره بسته بعدی محرک اقتصادی ناکام مانده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ سفید دموکرات ها را  مسئول شکست در دستیابی به توافقی کوتاه مدت درباره مزایای افزوده بر بیمه بیکاری و توقف اخراج ها می داند اما جمهوری خواهان که چند هفته ای را معطل آغاز مذاکرات رسمی درباره بسته محرک بوده اند هنوز در بین خودشان به توافقی نرسیده اند.

 به گزارش تارنمای هیل، با افزایش نگرانی ها درباره تشدید بیکاری به ویژه با توجه به کاهش نرخ بیکاری در دو ماه گذشته، تاکنون پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده است.

جروم پاول رئیس فدرال ریزرو چهارشنبه گذشته اشاره کرد شواهدی درباره افزایش مبتلایان بروز کرده که به دلیل آغاز فعالیت های اقتصادی بوده است. کارشناسان اقتصادی در امریکا تاکید دارند که مسیر احیای اقتصادی عمدتا به چگونگی پیشرفت شیوع ویروس و قدرت کنترل آن بستگی دارد.

مزایای بیکاری در کنار محرک های اقتصادی و وام های کوچک از فروپاشی اقتصاد آمریکا جلوگیری کرد و به گفته اقتصاددانان مازاد پولی که دولت برای کمک به مردم جهت خرید آذوقه و کرایه منزل خود پرداخته است از بروز مشکل برای مردم جلوگیری کرده اما به اقتصاد آن هم در زمانی نامناسب برای ترامپ آسیب می رساند.

الیس گیولد اقتصاد دان رشد موسسه سیاست های اقتصادی آمریکا؛ موسسه ای با گرایشات چپ گرایانه، گفت: وقتی مردم پول ندارند خرج هم نمی کنند و این امر تقاضا برای خرید کالاها وخدمات را کاهش می دهد.

وی افزود: اگر کنگره نتواند مزایای بیکاری را دوباره تامین کند ۵ میلیون شغل دیگر در یک سال از بین خواهند رفت.

کمیته بودجه فدرال برآورده کرده که انقضای مزایای افزوده بیمه بیکاری می تواند باعث کاهش درامد قابل تصرف افراد به به میزان ۸.۵ درصد شود. جمهوریخواهان و دموکرات ها هر یک دیگری را مسئول انقضای این مزایا می دانند.

مقام های دولتی و دمکرات بعد از نشست روز شنبه  از مذاکرات موثر درباره بسته محرک مالی سخن گفتند اما هنوز به توافقی در این زمینه نرسیده اند.

با این حال چارلز شومر رهبر دموکرات اقلیت سنای آمریکا گفت ما هنوز به توافق نهایی نزدیک نشده ایم اما مذاکرات موثر بودند.

به اعتقاد دموکرات ها اگر بیکاری با نرخ کنونی آن برای چند ماه ادامه پیدا کند اهرم فشارخود را برای تصویب دیگر بخش های این طرح شامل کمک اجاره مسکن و کمک به دولت های ایالتی و محلی از دست خواهند داد.

دموکرات ها همچنین با پیشنهاد جمهوریخواهان درباره کاهش مزایای افزوده به ۲۰۰ دلار مخالفت کرده اند تا ایالت ها بتوانند سیستم های جدیدی را اجرا کنند که به مردم تا ۶۶ درصد از دستمزد آنها پرداخته شود.

جمهوریخواهان می گویند این طرح مردم را با کاهش دستمزد مواجه می کند و آن را مجبور می کند به کار خود بازگشتند.

با وجود مشکلات اقتصادی، ترامپ تلاش کرده اقتصاد را محور تلاش هایش در دور بعدی انتخابات قرار دهد. این وعده با توجه به وضعیت قوی اقتصادی قبل از شیوع ویروس و نیز افزایش شغل در ماه های مه و ژوئن (اردیبهشت-خرداد) داده شده بود. با وجودی که در بیشتر نظرسنجی ها جو بایدن از ترامپ جلوتر است اما تلاش می شود چنین وانمود شود که در مدیریت اقتصادی ترامپ قابل اعتمادتر از ترامپ است.

مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا چنین استدلال کرده که سیاست های اقتصادی ترامپ زمینه را برای رونق سریع اقتصادی ایجاد کرده است و هشدار داده که دموکرات ها ممکن است مالیات ها را افزایش داده و «اقتصاد ما را زیر بهمن مقررات دفن کنند.»

مشاوران کاخ سفید بارها از بهبود اقتصادی « شکل وی/ V-shaped» سخن گفته اند و به گزارش های افزایش شغل بعد از کاهش در ماه آوریل اشاره می کنند.

لری کادلو مشاور اقتصادی کاخ سفید نیز درباره بهبود اقتصادی ابراز خوشبینی کرده و گفته آمار رونق اقتصادی در بازار مسکن، خودرو و تولید را نشان می دهد اما تایید کرده ممکن است در بهبود اقتصادی وی شکل تعدیلی ایجاد شود که به دلیل افزایش مبتلایان به کرونا در ایالت هایی همچون کالیفرنیا است.

برخی دیگر می گویند امید به بهبود اقتصادی شکل V  کاملا خوشبینانه است و اتفاقات اخیر خطر سقوط اقتصاد به رکود را در سایه انفعال کنگره به دنبال دارد.

اقتصد دان موسسه مودی بر این باور است که اقتصاد شکل V به پایان رسیده است و مربوط به ماه های مه و ژوئن می شود و اقتصاد ما اکنون روی یک خط ثابت قرار گرفته و اکنون نه اقتصادی V  شکل نداریم و اکنون مساله این است که الگوی اقتصادی شبیه دبلیو شود. منظور از دبلیو سناریوی اقتصادی است که دو بار از رکود خارج شده و شکلی شبیه حرف دبلیو در انگلیسی دارد.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بهبود اقتصادی دموکرات ها کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت
  • آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت با تعرفه‌های پزشکی 1403
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • تردید‌های تداوم رشد
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید