Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر هانیه راجی روز دوشنبه در نشست شبکه ملی جامعه و دانشگاه به‌منظور بررسی تلاقی سه مشکل کووید ۱۹، حساسیت‌های تنفسی اولین بارندگی و آنفولانزای فصلی در استان بیان کرد: چاقی و سن بالا نیز از عوامل و فاکتورهای مهم و خطرساز در زمینه کرونا شناخته شده اند.

وی افزود: از عوارض بیماری کرونا عفونت بافت ریه، نارسایی تنفسی، آسیب در سیستم عصبی و عفونت‌های ثانویه باکتریایی است و تشکیل لخته خون در عروق ریه، قلب و پاها ایجاد می‌شود و مرگ و میر ناشی از کرونا نسبت به آنفلوآنزا بیشتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راجی، در خصوص تفاوت‌ها و شباهت های آنفلوآنزا و کرونا گفت: همه ساله در پاییز و زمستان درگیر بیماری آنفلوآنزا هستیم که مرگ و میر قابل توجهی را نیز به دنبال داشته است.

این فوق تخصص بیماری های تنفسی اضافه کرد: ویروس کرونا و آنفلوآنزا مشکلات تنفسی ایجاد می‌کنند و از طریق تماس نزدیک با افراد آلوده و قطرات تنفسی، ترشحات مدفوع و دستگاه گوارش انتقال می‌یابند در نتیجه اصول رعایت بهداشت دستها و آداب سرفه کردن برای پیشگیری مهم است.

وی ادامه داد: تب، لرز، سرفه، تنگی نفس، خستگی، گلو درد، کوفتگی، درد عضلانی و سردرد وجود دارد در ویروس کرونا و آنفلوآنزا مشهود است و اسهال، استفراغ و علایم گوارشی در بیماران مبتلا به کرونا تابلو شده است.

فرد مبتلا به کرونا ممکن است تا ۶ هفته ناقل باشد

راجی گفت: فرد مبتلا به کرونا ممکن است تا ۶ هفته ناقل باشد اما در آنفلوآنزا اینگونه نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز در خصوص کودکان بیان کرد: این گروه از عوامل اصلی انتشار ویروس کرونا هستند البته شدت ابتلای آنها نسبت به بزرگسالان کمتر است اما آنفلوآنزا در کودکان رایج تر است.

۸۰ درصد موارد ابتلا به کرونا علایم خفیف دارند یا بدون علامتند

وی ادامه داد: ۸۰ درصد موارد ابتلا به کرونا علایم خفیف دارند و یا بدون علامت هستند و در ۱۵ درصد علامت شدید بروز می‌کند که از این میزان پنج درصد نیاز به بستری در بخش ویژه و یا استفاده از ونتیلاتور دارند.

راجی گفت: مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا تاکنون به طور متوسط سه تا چهار درصد گزارش شده است.

یک جراح و متخصص گوش و حلق و بینی نیز در مقایسه کرونا، سرماخوردگی و حساسیت فصلی گفت: ویروس کرونا می‌تواند تا ۲۵ روز علامت داشته باشد اما سرماخوردگی حداکثر۲ هفته و حساسیت فصلی ممکن است هفته ها به طول انجامد.

دکتر نادر صاکی بیان کرد: سرفه خشک و پی در پی در کرونا بیشتر است اما در سرماخوردگی خفیف تر است و حساسیت فصلی بیشتر با علامت گرفتگی بینی خود را نشان می دهد.

وی افزود: آبریزش بینی در حساسیت فصلی نسبت به کرونا بیشتر است و در سرماخوردگی و کرونا تب علامت مشترک است.

صاکی گفت: مشکلات تهوع، استفراغ و و اسهال در کرونا و سرماخوردگی دیده می شود اما در آلرژی به ندرت وجود دارد و از دست دادن حس بویایی در کرونا و سرماخوردگی را نیز باید مورد توجه قرار دهیم.

لزوم استفاده از ماسک سه لایه

این جراح و متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: ماسک و فاصله اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است البته ماسک باید با کیفیت و سه لایه باشد و هر سه تا پنج ساعت تعویض شود و برای پیشگیری از کرونا، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و حساسیت فصلی تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: در صورت وجود واکسن در کشور مرحله اول برای افراد مستعد با سیستم ایمنی ضیعف تر استفاده می‌شود چون تامین آن ممکن است سخت باشد.

صاکی، به طرح بزرگ کوهورت دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشاره کرد و گفت: در این طرح شهر هویزه به عنوان یک نمونه تحقیقاتی تعیین شد، جمعیت ۳۵ تا ۷۰ سال را در ۷۰۰ متغیر مورد پایش قرار داده و از فصل پاییز وارد فاز محیط زیست می‌شویم.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  ۱۱ مردادماه در نشست ستاد مدیریت کرونای خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: در استان خوزستان در هفته جاری مثل سه هفته گذشته همچنان روند کاهشی را در زمینه بیماران مبتلا به کرونا داشته‌ایم، تعداد مبتلایان بستری امروز در خوزستان ۴۴ نفر شدند که نشانه خوبی است و به سمت کاهشی می‌رود.

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  روز دوشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۵۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۳۰۴ نفر از آنها بستری شدند و  با این حساب، مجموع بیماران به ۳۱۲ هزار و ۳۵ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا اهواز پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اهواز ویروس کرونا اهواز حساسیت فصلی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

همه می‌دانیم که ورزش می‌تواند ما را سالم‌تر نگه دارد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد اما تحقیقات جدید ریشه همه‌چیز را در استرس توصیف می‌کند.

به گزارش ایسنا، متخصصان بیمارستان عمومی ماساچوست در مطالعه جدیدی که روز دوشنبه منتشر شد، دریافتند افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند، احتمالا تا حدی به دلیل کاهش فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز در برابر بیماری‌های قلبی مصون‌تر می‌مانند. شاید به همین دلیل است که افراد مبتلا به افسردگی‌ــ نوعی بیماری روحی‌روانی مرتبط با استرس‌ــ نیز اغلب با ورزش کردن حالشان بهتر می‌شود.

نویسنده ارشد مطالعه و متخصص قلب و عروق می‌گوید داشتن فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی در افراد مبتلا به افسردگی، تقریبا دو برابر موثرتر است و آثار آن بر فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز ممکن است توضیحی برای این مشاهدات جدید باشد.

به عبارت دیگر افرادی که بیشتر ورزش می‌کنند، استرس کمتری دارند و این بر سلامتی قلب آنان نیز تاثیر مثبتی دارد.

نویسنده ارشد این مطالعه و همکارانش در این تحقیق که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، سوابق پزشکی ۵۰ هزار و ۵۳۹ نفر را که در یک نظرسنجی آمادگی جسمانی شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند و از زیرمجموعه‌ای از این گروه اسکن مغز انجام دادند و فعالیت مغزی مربوط به استرس را در آن‌ها اندازه‌ گرفتند.

طی یک پیگیری ۱۰ ساله، نزدیک به ۱۳ درصد شرکت‌کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند، اما افرادی که به طور منظم ورزش می‌کردند در مقایسه با افرادی که ورزش نمی‌کردند، ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی بودند. در این میان، آثار مثبت ورزش بر سلامتی قلب و عروق در افرادی که از قبل افسردگی داشتند و فعالیت‌های مربوط به استرس در مغزشان بیشتر بود، کاملا مشهود بود.

بنابراین می‌توان گفت اگرچه همگان از ورزش کردن سود می‌برند، فعالیت بدنی سلامتی قلب کسانی را که استرس بیشتری دارند، تقویت می‌کند.

به گزارش ایندیپندنت، متخصصان خاطرنشان کردند در این حوزه به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما نتایج بسیار دلگرم‌کننده بوده و اولین بار است که شواهد نشان می‌دهد ورزش بر سلامت جسمی و روانی آثار مثبت و عمیقی دارد.

پیش از این ثابت شده بود که فعالیت بدنی با بهبود عزت‌ نفس و تقویت عملکرد شناختی در کاهش اضطراب، افسردگی و همچنین بدخلقی موثر است. تحقیقات متعدد همچنین نشان می‌دهند که به فعالیت بدنی شدید هم نیازی نیست و کمی پیاده‌روی تند در هوای آزاد، دوچرخه‌سواری، کمی یوگا یا شنا هم برای سلامتی روان مفید است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • از عوارض دیابت چه می‌دانید؟
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد