Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قم : سیامک محبی امروز در شورای اطلاع‌رسانی دولت در سالن امام جواد(ع)استانداری اظهار داشت: تعداد بیماران در علوم پزشکی قم روندی رو به افزایش دارد و بسیاری از همکاران در بیمارستان‌های دیگر ازجمله شهید بهشتی و کامکار و فرقانی درگیر درمان شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم افزود: اگر این روند تا چند هفته آینده تداوم داشته باشد در خدمت‌رسانی نیز دچار مشکل می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبی بیان کرد: حضور پررنگ مردم در پارک‌ها و بوستان‌ها و فضای سبز و خیابان‌ها در این شرایط تأمل‌برانگیز است و از طرفی هیچ روشی برای اطلاع‌رسانی به جامعه باقی نمانده است، اما مردم موضوع کرونا را جدی نمی‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخوردی با افراد که تخطی می‌کنند اتفاق نمی‌افتد و این سؤال بزرگی است که جامعه از ما مطالبه می‌کند و پاسخی برای آن نداریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: مشارکت و همراهی مسئولان امری ضروری است و اگرچه اطلاع‌رسانی شرط لازم است ما کافی به نظر نمی‌رسد.

وی گفت: در جهان سه شاخص برای رفتارهای بهداشتی اعم از آموزش و اطلاع‌رسانی و فاصله‌گذاری اجتماعی و مداخلات سیاسی تعریف‌شده است و ما در اینجا، سازوکاری برای جریمه نداریم، البته قانونی وجود دارد که می‌گوید افرادی که بدون ماسک وارد اداره‌ای شوند، خدمات دریافت نمی‌کنند، اما این قانون به‌تنهایی کافی نیست.

محبی افزود: در پیک اول با افزایش ترس مردم، بیماری افت کرد و با برطرف کردن بیماری در ابتدای سال، ترس نیز کمرنگ شد، در دنیا تئوری ترس دوامی و در رفتار تأثیر چندانی ندارد و توجه و دقت گاهی مقطعی است و ترس در جامعه فقط شش ماه دوام آورد.

وی اظهار داشت: در آموزش مدل‌های مختلفی داریم باید رسانه‌ها وارد شوند، برخی تابوها و تصورات اشتباه مردم در مورد عدم ابتلا به کرونا باید شکسته شود و این وظیفه مهمی بر عهده رسانه‌هاست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه بیان کرد: خوشبختانه در قم فوتی در میان ارائه‌دهندگان خدمات درمانی در بیمارستان نداشتیم و این افتخار بزرگی است و باید برای استان‌های دیگر به‌عنوان الگو مطرح شود زیرا نشان می‌دهد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بیمارستان و محیط آلوده می‌تواند از ابتلای افراد پیشگیری کند.

وی تأکید کرد: مردم گاهی اعتقادی به ماسک ندارند، خودکارآمدی امری اثرگذار است و در جهت ایجاد خودکارآمدی جامعه نیاز به تولید محتوا و معرفی الگو داریم و باید رسانه‌ها جدی‌تر پای‌کار باشند.

48

کد خبر 1417639

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قم اطلاع رسانی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حامد رضایی بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از توان‌خواهان فعال سرآمد در عرصه هنرهای تجسمی اردبیل اظهار کرد: ۲۵۰۰ نفر از جامعه تحت پوشش بهزیستی استان اردبیل در حال حاضر از ظرفیت خدمات هنری بهزیستی استفاده می‌کنند که ۶۸ مربی در مراکز توانبخشی بهزیستی در حال آموزش هنر به جامعه بزرگ معلولان استان هستند.

وی با بیان اینکه آموزش هر برای توان خواهان از جمله دغدغه‌های مهم اداره بهزیستی بود که باید قدم‌هایی در این راستا برداشته می‌شد، افزود: ۶ گروه تئاتر در استان اردبیل در حال فعالیت هستند و در حوزه هنر ۱۲۰ ساعت آموزش داده شده و ۴۰ ساعت هنر درمانی در حوزه نقاشی در انتهای سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاده است.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با بیان اینکه با تاکید استاندار اردبیل و در تکمیل زنجیره پیشرفت و توسعه استان، بهزیستی در قالب ۷ برنامه عمده مأموریت‌های خود را انجام می‌دهد، ادامه داد: مهمترین برنامه‌ریزی تأمین، تجهیز و تعمیر ساختار مجموعه بهزیستی در ابعاد مختلف بوده که ما تلاش می‌کنیم تا با تقویت این حوزه، افزایش مراکز خدمات رسانی و توانمندسازی مددجویان خود را ارتقا دهیم.

رضایی افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از مسائل مهم بود، در زمینه توجه به زیرساخت ۲ مرکز تأمین و توسعه در سطح اردبیل در راستای تسریع خدمت رسانی اتفاق افتاد که به ۳۴ مرکز افزایش یافته است، در حوزه اشتغال و مسکن ۱۰۷ درصد برنامه اشتغال محقق شده، بخش سوم خدمت رسانی به جامعه هدف پوشش‌های بیمه‌ای زنان خانه دار است که به پوشش بالای ۷۰ درصد رسیده‌ایم، در بحث نیروی انسانی به جوانگرایی و توانمندسازی مدیران اقدام شده و در حوزه مشارکت‌های اجتماعی میزان جذب مشارکت‌های مردمی ۱۲ برابر شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری در راستای عملیاتی ساختن زنجیره پیشرفت و توسعه استان ۲۰ هزار جامعه هدف را در جای جای استان اردبیل ملاقات کردیم و در تلاش هستیم این ظرفیت را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: همچنین اتفاق بسیار مهمی که در حال حاضر اتفاق افتاده است رشد ۱۲۰ درصدی اعتبارات ابلاغی حوزه توان بخشی بوده که تاکنون ۲۵ میلیارد تومان برای توانبخشی استان هزینه شده است.

کد خبر 6081091

دیگر خبرها

  • اطلاعیه فرماندهی انتظامی کشور درباره اجرای «طرحِ نور»
  • جامعه نخبگان مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • مسئولان به جامعه نخبگان توجه داشته باشند
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • دانشمندان: تصورات ما درباره غول‌های یخی اشتباه بود
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است