Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از مسیر روستای لزور فیروزکوه به منطقه بندپی شهرستان بابل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولویت بازگشایی مسیر لزور به بند پی در درجه اول رونق اقتصادی در حوزه کشاورزی، گردشگری و همچنین افزایش تعاملات اجتماعی بین دو استان بوده و در مرحله بعدی تأثیر گذاری در کاهش بار ترافیکی و تردد جاده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی زاده گفت: از آنجایی که این مسیر در گذشته به عنوان راه ارتباطی بین استان‌های مازندران و تهران مورد استفاده قرار می‌گرفت و همچنین با توجه به اهمیت تاریخی و تعاملات اجتماعی و فرهنگی که وجود داشته است در صدد آن هستیم با توجه به مصوبه هیئت وزیران این مسیر بازگشایی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران تصریح کرد: راه به عنوان یکی از عناصر اصلی و زیرساخت توسعه تلقی می‌شود و در همین راستا یکی از اهداف بازگشایی این مسیر خارج شدن دو منطقه لزور در استان تهران و بندپی در استان مازندران از حالت بن بست می‌باشد که در صورت تحقق این امر شاهد توسعه این منطقه با سرعت بیشتری خواهیم بود.

وی عنوان داشت: اولویت بازگشایی این مسیر در درجه اول رونق اقتصادی در حوزه کشاورزی و گردشگری و همچنین افزایش تعاملات اجتماعی بین دو استان بوده و در مرحله بعدی این انتظار را داریم که بتواند در کاهش بار ترافیکی و تردد تأثیرگذار باشد، بویژه در مواقع خاصی که که بار ترافیک در محورهای دیگر سنگین است می‌تواند به عنوان یک راه کمکی ترددهای محلی و حتی بین استانی را تسهیل و روان کند.

تقی زاده اظهار داشت: طول این مسیر از مبدا یعنی روستای لزور تا مرز بین استان تهران و مازندران حدود بیست کیلومتر است که ۱۳ کیلومتر از این مسیر بازگشایی اولیه شده و در جهت تردد عشایر و گردشگران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در مرحله اول تغییر و تعریض نقاطی از مسیر فعلی در دستور کار قرار دارد افزود: ظرف ماه‌های آینده نسبت به بازگشایی و زیرسازی اولیه مسیر باقی مانده به طول ۶ کیلومتر در محدوده استان تهران اقدام خواهد شد، البته همین شرایط نیز در مسیر ارتباطی حوزه استحفاظی استان مازندران نیز اعمال خواهد شد.

تقی زاده خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار این پروژه را نمایندگان حوزه انتخابیه دو شهرستان فیروزکوه و بابل پیگیری خواهند کرد تا در بودجه سنواتی دولت قرار گیرد و امیدواریم با ظرفیت و امکانات موجود هر دو استان نسبت به اجرای عملیات اساسی در بازگشایی مسیر اقدام کنیم.

معاون استاندار تهران با اشاره به در نظر گرفتن شرایط زیستی و گیاهی این منطقه گفت: با مطالعات انجام شده بدون آنکه طبیعت منطقه را دستخوش تحول جدی کنیم به دنبال ایجاد شرایط توریستی و گردشگری هستیم چرا که ظرفیت‌های موجود طبیعی و گردشگری در این مناطق مفغول مانده و می‌توان با رعایت محدودیت‌هایی موجود این ظرفیت را در اختیار مردم قرار داد.

کد خبر 4990253

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری تهران فرمانداری فیروزکوه محمد تقی زاده ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان قزوین گرگان شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا ماه محرم اقامه نماز جمعه بیرجند کرمانشاه مجلس شورای اسلامی تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه دست‌فروشان تهرانسر، توسعه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه ساماندهی بساط گستران ثابت و سیار تهرانسر در منطقه ۲۱ که با حضور مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر، مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌ بان شهرداری تهران، شهردار منطقه ۲۱، معاون خدمات شهری و محیط زیست، رؤسای ادارات بازرسی و حراست، پلیس راهور و اجراییات برگزار شد؛ به لزوم گسترش بازارچه تهرانسر با بررسی مشکلات، آسیب شناسی و برنامه‌ریزی دقیق رسیدگی شد.

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ تهران با بیان مطلب فوق گفت: رفع سد معبر در پیاده‌رو، رفع مشکل ترددی و گره گشایی ترافیکی و ارتقا سطح رضایتمندی شهروندان و کسبه و رونق اقتصاد دست‌فروشان در محل بازارچه از اهداف برپایی این بازارچه است.

وی در ادامه گفت: این معضل در همه جای تهران وجود دارد و بحث دست‌فروشان و جمع‌آوری آنها و رفع سد معبر، کار بسیار راحتی نیست و باید طبق ساز و کار دقیق و درست پیش رفت.

سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر ضمن تشکر از اجرای این طرح در منطقه ۲۱ گفت: امروزه به یک خرد رسیده‌اید که می‌توان کار را به طور کامل‌تری انجام دهید. شهرداری باید با حضور مستمر خود پای کار و با نظارت دقیق در حفظ و نگهداشت و توسعه این بازارچه تلاش کند.

مسعود رنجبریان مدیر عامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران در ادامه این جلسه بیان کرد: باید در خصوص دست‌فروشان و توسعه و نگهداشت بازارچه، منطقه در محور اصلی کار قرار گیرد و با آسیب شناسی این طرح، توان خود را در توسعه و نگهداشت این بازارچه با کمک نیروی یگان ادامه دهد.

کد خبر 6079646

دیگر خبرها

  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان
  • بازگشایی راه‌های اصلی جنوب سیستان و بلوچستان تا دو روز آینده
  • بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه
  • حجم سنگین برف گردنه تته کردستان در بهار ۱۴۰۳ + فیلم
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • راه ارتباطی هشت روستای کوهستانی منطقه ریگان قطع شده است
  • بازارچه دست‌فروشان تهرانسر، توسعه می‌یابد
  • بازگشایی مجدد راه منطقه سهندآباد به آزاد راه پیامبر اعظم
  • خیابان صنعت شهر اندیشه پس از سال ها بازگشایی شد