Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران اعلام کرد: ایران تجربیات خوبی در مقابله با کرونا دارد و توانسته در تولید تجهیزات حفاظت فردی به خودکفایی برسد.

پروفسور کریستوفر هاملمن دوشنبه ۱۳ مردادماه در کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کروناویروس استان همدان، بیان کرد: دفتر ما در تهران است و ما گاها برای بازرسی از سیستم بهداشت و درمان به شهرستان ها می رویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که اطلاع دارید انسان های زیادی به علت کروناویروس از بین رفتند و تلاش های زیادی از سوی سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته اما باید بدانیم ما وسط این بیماری هستیم و باید فازهای متفاوتی را بررسی کنیم. 

وی با بیان اینکه همانطور که اطلاع دارید ایران همراه با چند کشور دیگر بعد از چین زودترین موارد اپیدمی ابتلا به کروناویروس را داشتند، افزود: ابعاد کنترلی این بیماری به صورت بین المللی از طرف سازمان جهانی بهداشت تدوین و عملیاتی شده است. 

هاملمن در رابطه با اقدامات ایران در مواجهه با کروناویروس بیان کرد: ظرفیت سازی برای آزمایشگاه ها، مراقبت های بهداشتی، بیماریابی فعال و هدایت آنها به سمت بیمارستان ها و معرفی اصول فاصله گذاری اجتماعی در مشاغل از تجربیات خوب ایران است.

وی ادامه داد: ایران در دهه های اخیر توانمندی زیادی در زمینه پزشکی، دارو و تجهیزات پزشکی داشته و این یکی از توانایی های سیستم بهداشتی است که به کنترل این بیماری نیز کمک می کند.

هاملمن خاطرنشان کرد: در ابتدا ایران برای تأمین تجهیزات حفاظت فردی کمک هایی دریافت کرد اما پس از آن با تولید داخلی خود توانست این مشکل را حل کند.

وی در رابطه با مشکلات این بیماری توضیح داد: مشکلاتی وجود دارد که فقط ویژه ایران نیست به طوریکه شش ماه کار طاقت فرسا باعث شده کادر بهداشتی خسته شوند و برای حل این مشکل علاوه بر خدمات روانی که در ایران ارائه می شود، باید بیمارستان های دیگری نیز برای ارائه خدمات کووید ۱۹ درنظر گرفته شود و یا کادرهای درمانی را جابه جا یا جایگزین کرد. ما نزدیک به فصل سرما و شیوع آنفلوآنزا هستیم و هر چه بیمارستان های بیشتری داشته باشیم به نفع ما است.

وی ادامه داد: کارکنان بهداشتی که خدمات کووید ۱۹ ارائه می دهند اقوام از این افراد می ترسند اما آنها از تمام تجهیزات حفاظت فردی استفاده می کنند و وظیفه ما این است که با حمایت، عشق، محبت و رابطه دوستانه این بار روانی را کم کنیم.

وی افزود: وقتی می گوییم و می نویسیم کارکنان بهداشتی قهرمانان این مبارزه هستند باید به این جمله باور داشته باشیم و با آغوش باز آنها را بپذیریم.

هاملمن با بیان اینکه باید بدانیم هنوز شرایط عادی نشده و باید شرایط احتیاط و قرنطینه رعایت شود، توضیح داد: از تلاش های سازمان بهداشت جهانی و همچنین وزارت بهداشت در کنترل این اپیدمی تشکر می کنم. 

وی گفت: همانطور که رئیس جمهور ایران نیز گفتند نباید فقط ترس و وحشت داشته باشیم یا اینکه شرایط را نرمال تصور کنیم بلکه باید شرایط فعلی را در نظر داشته باشیم تا بتوانیم از آن عبور کنیم نباید ترس بی جا در جامعه ایجاد و در مقابل باید از افراد مبتلا حمایت کرد.

هاملمن در رابطه با ساخت واکسن کروناویروس بیان کرد: کشورها فراخوانده شدند تا عضو گروهی شوند که برای ساخت واکسن تلاش می کنند. آنها به کمک هم سرمایه گذاری و تلاش می کنند تا تحقیقات مربوط به ساخت واکسن انجام شود.

وی ادامه داد: پس از ساخت واکسن، با اولویت کشورهای عضو این واکسن به صورت عادلانه میان کشورهای عضو سازمان ملل، طی فازهای متفاوت با اولویت کارکنان بهداشتی و افراد در معرض خطر توزیع می شود.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نیز جزء کشورهایی است که برای عضویت در این گروه اظهار تمایل کرده است. 

هاملمن در مورد مسئله شفافیت آمارهای اعلام شده از بیماران مبتلا به کروناویروس توضیح داد: در مورد مسئله شفافیت آراء یک نکته وجود دارد و آن این است که آمار اعلام شده آمارهایی است که تایید آزمایشگاهی دارند و این خیلی با مسئله ظرفیت آزمایشگاه ها در ارتباط است و محدود به تشخیص آزمایشگاهی است اما اخیرا تست های دیگری انجام می شود که تشخیص می دهد آیا فرد قبلا به این بیماری مبتلا شده یا خیر؟ و این تست آزمایش آنتی بادی است.

وی ادامه داد: نتایج این آزمایشات نشان داده تعداد افرادی که آنتی بادی دارند بیش از افرادی است که به صورت رسمی به کرونا مبتلا شده اند اما این به معنای این نیست که آمار رسمی غلط است بلکه روش ها متفاوت است.

هاملمن با اعلام این نکته که آمارها نشان می دهد همدان دو پیک را پشت سر گذاشته، توضیح داد: در رابطه با همدان آماری که وجود دارد نشان می دهد همدان دو پیک را پشت سر گذاشته، موقعیت ها و ظرفیت بیمارستان ها خوب بوده و ۷۰۰ تخت نیز برای بیماران مبتلا به کرونا آماده بوده است.

وی ادامه داد: ارائه خدمات خوبی در همدان صورت گرفته و طبق آمارها این بیماری به وضعیت به ثبات رسیده همچنین همدان در مسئله تولید وسائل حفاظت شخصی و تحقیقات آکادمیک نتایج خوبی داشته است.

هاملمن در پایان بیان کرد: شهرهای زیادی هنوز در وضعیت قرمز هستند ونکته مهم این است که بدانیم در سطح جهانی چند کشور موج دوم را تجربه کردند؟ این موج دوم چه اندازه شدید بوده؟ چه محدودیت هایی باید اعمال شود؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان نیز در این جلسه بیان کرد: علائم جدید دیگری در مبتلایان به کووید 19 مشاهده شده و تاکنون 3131 مورد قطعی ابتلا به کرونا در استان مشاهده شده است.

دکتر رشید حیدری مقدم توضیح داد: سه علت شایع برای کروناویروس وجود داشت؛ تب، تنگی نفس و سرفه بدون خلت اما در حال حاضر بدن درد، کوفتگی، اسهال، استفراغ و در سنین پایین تر و سوزش ادرار نیز در میان بیماران وجود دارد.

حیدری مقدم ادامه داد: در پروتکل جدید شک بالینی ابتلا به کروناویروس، کرونا تلقی می شود و تمام تدابیری که برای بیماران مبتلا مانند قرنطینه اندیشیده شده برای این افراد نیز در نظر گرفته می شود.

وی در رابطه با راه اندازی معاینات پزشکی آنلاین در استان توضیح داد: در کل کشور پزشکی آنلاین آغاز شده و در استان نیز خدا را شکر زیرساخت آن مهیا شده است.

حیدری مقدم در رابطه با هزینه های درمانی مبتلایان به کروناویروس بیان کرد: اگر بیمار خدمات یکسانی را در بیمارستان های دولتی دریافت کند هزینه آن در کل کشور یکسان است اما اگر کسی به مراقبت ها و داروهای خاصی احتیاج دارد هزینه آن متفاوت می شود. 

وی ادامه داد: افرادی که تمکن مالی برای پرداخت هزینه ها ندارند می توانند برای کاهش هزینه ها به بخش مددکاری بیمارستان ها مراجعه کنند. 

حیدری مقدم در رابطه با آخرین آمار مبتلایان به کووید 19 توضیح داد: از ابتدای شیوع کرونا تا الان 3131 نفر در استان به این ویروس مبتلا شده اند که از این تعداد 388 نفر فوت کرده اند.

وی ادامه داد: اواخر خرداد از پیک اول عبور کردیم و بعد از آن پیکی نداشتیم تا ۱۵ تیر که تعداد موارد سه برابر شد اما خوشبختانه از ابتدای مرداد سیر ابتلا به این ویروس نزولی بوده است.

وی افزود: در حال حاضر 474 مورد مشکوک به کروناویروس در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد برای 27 نفر لوله گذاری انجام شده و 20 نفر نیز در بخش مراقبت های ویژه حضور دارند و شرایط بالینی بقیه افراد مساعد است. 

حیدری مقدم تاکید کرد: فاصله گذاری اجتماعی، عدم شرکت در تجمعات و استفاده از ماسک مسائلی است که مردم باید آن را همواره رعایت کنند. طبق مشاهدات ما فقط 20 درصد آلودگی در میان مشاغل و 80 درصد آن ناشی از ارتباطات درون خانواده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در این جلسه بیان کرد: در استان شاهد وحدت و انسجام خوبی در مقابله با کرونا هستیم.  

ظاهر پورمجاهد توضیح داد: فعالیت های ستاد استانی مقابله با کرونا با همکاری دستگاه های قضایی و اجرایی اثرگذار بوده و امیدواریم به کمک مردم این بلا را پشت سر بگذاریم.

پورمجاهد ادامه داد: ما در رعایت پروتکل های بهداشتی از میانگین کشوری بالاتر هستیم و جزء استان های نمونه در زمینه مقابله با کرونا معرفی شدیم.

وی افزود: ما نه تنها در زمینه تولید تجهیزات حفاظت فردی خودکفا هستیم بلکه به استان های دیگر نیز کمک می کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تجهیزات حفاظت فردی مقابله با کرونا بیمارستان ها داشته باشیم ساخت واکسن حیدری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت

محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت در سفر یک روزه خود به استان قزوین در بازدید از یک واحد تولیدی شهرستان آبیک گفت: افزایش تولید در حوزه شوینده کشور ما را از حالت واردکننده به صادرکننده تبدیل کرده است.

برادران اضافه کرد: تراز تجاری صنعت شوینده در حوزه صادرات به ۱۸۰ میلیون دلار رسیده و این در حالی است که تنها ۲۵ میلیون دلار واردات مواد اولیه شوینده داشتیم.

وی با بیان اینکه قزوین قطب تولید شوینده در کشور محسوب می‌شود، بیان کرد: یکی از تولیدکنندگان عمده شوینده در این استان به تولیدکننده مواد اولیه شوینده تبدیل شده است.

معاون وزیر صمت در ادامه به مباحث مربوط به قاچاق و تقلب کالا‌ها اشاره کرد و گفت: سال گذشته با ۳۰ نمونه تقلبی از یک نام تجاری برخورد شد که انجام این مساله بیانگر افزایش فعالیت متقلبان صنعتی دارد.

برادران گفت: متاسفانه امروزه سوداگران عرصه تولیدات صنعتی به مجهزترین وسایل چاپ و بسته بندی مجهز شده‌اند و حتی به حوزه آرایشی و بهداشتی نیز ورود پیدا کرده‌اند.

وی در ادامه به آخرین تفاهمنامه این وزارتخانه با بانک مرکزی در راستای تامین ارز تولیدکنندگان اشاره کرد و یادآور شد: تصمیم گرفتیم که ارز تامین شده برای صنایع با نرخ سال قبل را در اختیار کارخانجات و واحد‌های تولیدی قرار دهیم.

برادران با بیان اینکه ۸۰ درصد بازار ارز در اختیار تولید کنندگان اصلی قرار دارد، ادامه داد: علی رغم اختلالات ارزی در بازار، تلاش شده تا رقابت در صنایع نساجی و صنایع عمومی همچنان به ثبات و مسیر خود ادامه دهند و عرصه را بر سوداگران ارز تنگ‌تر کنیم.

معاون وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع بسته بندی نیز واحد‌های فعال و بسیار مناسبی داریم که رشد صعودی هم داشته اند تا جایی که در همین حوزه ۸۵ تا ۹۰ درصد صنعت بسته بندی ما به محصولات غیر فرهنگی اختصاص پیدا کرده که نشان از توسعه این صنعت دارد.

به گفته برادران، یکی از دغدغه‌های وزارت صمت همواره این بوده که با بسته‌بندی آسان و با قیمت مناسب بتواند محصول نهایی را با قیمت پایین به دست مشتریان برساند.

وی افزود: یکی از شرکت‌های مطرح صنعت بسته بندی کشور در همین استان قزوین توانسته از نظر طراحی و چاپ متناسب با نیاز بازار فعالیت درخشانی را از خود برجای بگذارد.

معاون وزیر صمت در ادامه بازدید خود، ۲ دستگاه چاپ سیلک را با اعتباری معادل ۵۰۰ هزار یورو در راستای چاپ روزانه ۵۰ هزار برگه در داخل خط تولید، افتتاح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • راکتورهای هسته‌ای بوشهر با پیوست تولید آب احداث شود
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم
  • پیش‌بینی تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در استان اردبیل
  • پرداخت یارانه به کشت پنبه راهکاری برای تحقق خودکفایی