Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@05:57:50 GMT

افزایش ۴ برابری حجم مبادلات تجاری میان ایران و بوسنی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۱۸۴۰

افزایش ۴ برابری حجم مبادلات تجاری میان ایران و بوسنی

به گزارش ایلنا، «بیسرا تورکوویچ» معاون نخست وزیر وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین در دیدار با محمود حیدری سفیر ایران در سارایوو، بر لزوم پیشبرد مناسبات دوستانه دو کشور در ابعاد مختلف تاکید کرد و از تلاش‌های سفیر کشورمان در این راستا قدردانی کرد.

در این دیدار خداحافظی که با توجه به نزدیکی پایان ماموریت سفیر کشورمان صورت پذیرفت، حیدری ضمن تشریح تلاش‌ها و دستاوردهای حاصل شده در راستای پیشبرد روابط دو کشور در سالیان اخیر، خواستار حفظ روند رو به گسترش مناسبات دو جانبه در آینده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار سفیر کشورمان از افزایش چهار برابری حجم مبادلات تجاری دو کشور در چهار سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا تا حدی باعث کندی این روند شد که امیدواریم با غلبه بر این بیماری، شتاب گسترش مناسبات از سر گرفته شود.

حیدری همچنین با اشاره به سفر پیشین محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به سارایوو ابراز امیدواری کرد: در آینده فرارو شاهد سفر وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین به تهران باشیم.

در این دیدار همچنین وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین از وضعیت شیوع کرونا در ایران جویا شد و ابراز امیدواری کرد که مردم ایران هرچه زودتر بر این بیماری غلبه کنند.

همچنین «بیسرا تورکوویچ» با یادآوری نقش موثر حمایت های دولت و ملت ایران از مردم بوسنی و هرزگوین در زمان سخت گذشته تصریح کرد: ملت بوسنی و هرزگوین همواره قدردان حمایت‌های ملت ایران باقی خواهد ماند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سفیر ایران در بوسنی بوسنی و هرزگوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین:گشایش کریدور «واخان» با افغانستان را بررسی می‌کنیم

سفیر چین در کابل در دیدار با وزیر خارجه حکومت طالبان اظهار داشت پکن همکاری با کابل برای گشایش کریدور واخان را بررسی می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ژائو شینگ» سفیر چین در کابل در دیدار با «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان گفت کشورش راه‌ها و امکانات همکاری با طالبان برای گشایش کریدور واخان را بررسی می‌کند.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت خارجه طالبان، سفیر چین در این دیدار گفته است دولت پکن تلاش می‌کند تا همکاری نزدیک با حکومت طالبان را ادامه دهد.

متقی با ابراز خرسندی از روابط کابل و پکن افزود طالبان فرصت‌های خوبی را در زمینه سرمایه‌گذاری ایجاد کرده‌ است و «افزایش صادرات انار و جلغوزه به جمهوری خلق چین و تحولات سرمایه‌گذاری در مس عینک، کریدور واخان و برخی مناطق دیگر» نمونه‌های بارز آن است.

کابل: از همکاری چین در احداث کریدور «واخان» استقبال می‌کنیمدولت موقت طالبان: چین در بازگشایی کریدور «واخان» همکاری کند

کار ساخت 50 کیلومتر جاده در منطقه واخان ولایت بدخشان که افغانستان را به چین وصل می‌کند در حکومت پیشین آغاز شده بود، اما ناتمام متوقف شد.

حکومت طالبان پس از به قدرت رسیدن، کار ساخت این جاده را از سرگرفت و اخیراً نیز والی بدخشان اعلام کرد این پروژه به‌زودی تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو
  • عارف غلامی دوباره از لیست خط خورد
  • چین:گشایش کریدور «واخان» با افغانستان را بررسی می‌کنیم
  • دلار تقریبا از مبادلات تجاری مسکو و پکن حذف شد
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • استقبال سفارت از ورود اولین عمره‌گزاران ایرانی به مدینه
  • ابراز امیدواری سفیر ایران از تداوم جریان آب هیرمند به سیستان