Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در گفت‌ وگوی اینستاگرامی مستقیم با کادر درمان ضمن اعلام استخدام ۱۰ هزار نفر از پرسنل شرکتی و قراردادی کادر درمان در وزارت بهداشت، گفت: انشالله کارانه معوق درمان نیز تا ماه آینده پرداخت خواهد شد و همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور متعهد شد که از مهرماه ماهانه فوق العاده ویژه کرونا را نیز به وزارت بهداشت بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی با کادر درمان و پرستاران، با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰۰ کامنت مخاطبان صفحه اینستاگرام در سه سرفصل دسته بندی شده است؛ گفت: نخستین موضوع درخواست کادر درمان شرکتی برای جذب بوده؛ دسته دوم خواستار پرداخت کارانه معوق کادر درمان شده بودند و دسته سوم متقاضیان دریافت فوق العاده ویژه بودند.

وی با بیان اینکه بخشی از این مطالبات متوجه سازمان برنامه و بودجه است است و بخشی از آنها مثل دریافت فوق العاده ویژه، متوجه وزارت بهداشت است که از سازمان اداری و اسستخدامی درخواست کند و سازمان برنامه و بودجه برای آن منابع لازم تامین کند؛ افزود: هفته گذشته گفت و گویی با دکتر نمکی داشتم که طی آن برای اجرای دستورات صادر شده به وزارت بهداشت، برنامه ریزی شد.

دکتر نوبخت گفت: چنانچه مستحضرید قبلا منابع لازم برای جذب ۳ هزار نفر نیرو شرکتی تهیه شده بود و بعد با بررسی تعدد نیروهای شرکتی و قراردادی؛ مقرر شد که زمینه جذب ۱۰ هزار نفر فراهم شود. البته با اولویت افراد شرکتی و قراردادی موجود. مقدمات لازم هم فراهم شد. در جلسه ستاد کرونا هم با رئیس جمهور صحبت شد و ایشان هم این موضوع را پذیرفتند. نهایتا این موضوع مصوب شد.

وی تاکید کرد: به این ترتیب اولین اولویت کادر درمان، دال بر جذب اعضای کادر درمان و استخدام آنها پیگیری و مصوب شد. البته ما همچنان نیازمند جذب نیروی جدید هستیم و چنانچه تا پایان سال اعلام نیاز شود، باز هم دولت کوتاهی نخواهد کرد و بیش از ۱۰ هزار نفر را هم می توانیم جذب کنیم.

معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: درباره کارانه‌های معوق کادر درمان هم که مطالبه به حقی است؛ باید بگویم که کارانه‌ها باید از درآمدهای اختصاصی بیمارستان‌ها تامین شود. اما به دلیل وضعیت کرونا و محدود شدن فعالیت دانشگاه‌ها و ...  این درآمد چندان محقق نشده است. البته هفته گذشته ۲ هزار میلیارد تومان تحت عنوان بیمه سلامت، برای تامین این معوقات پرداخت شده است.

دکتر نوبخت با بیان اینکه سازمان نظام پرستاری با جدیت امور کادر درمان را پیگیری می کند، ادامه داد: این سازمان اعلام کرد که دریافتی برخی دانشگاه‌ها از این محل صفر بوده است. به همین دلیل ۲ هزار میلیارد تومان دیگر را مستقیما به دانشگاه‌ها تخصیص دادیم و به امید خدا، ظرف یکی دو روز آینده پرداخت خواهد شد. اگر این معوقه را دریافت نکردید، بنده را در جریان بگذارید که مجددا پیگیری کنم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ میلیارد تومان کارانه معوق در این زمینه وجود دارد، تاکید کرد: وظیفه دولت است که این معوقات را بپردازد. انشالله تا ماه آینده می کوشم که همه این معوقات نیز پرداخت شود. 

نوبخت با بیان اینکه موضوع «فوق العاده ویژه جذب» از دیگر موارد درخواستی کادر درمان بوده است؛ ادامه داد: در گفت و گویم با وزیر بهداشت این موضوع بررسی شد. ۸۴۰۰ میلیارد تومان، درخواست شما عزیزان برای این منظور بوده است. وزارت بهداشت، اسفندماه در یک مرحله افزایش پرداخت ماهانه به پرستاران داشته است. از ابتدای فروردین هم ۱۵ درصد دیگر به دریافتی کادر درمان اضافه شده است. اما باید در نظر داشته باشید که فوق العاده ویژه شغل، دارای بار مالی است و ضرورت دارد که تامین شود. این در حالی است که دو مرحله افزایش یاد شده دریافتی پرستاران، در بودجه سال گذشته وزارت بهداشت نیامده بود و این وزارتخانه در حال حاضر منابع لازم برای فوق العاده ویژه را ندارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: نهایتا این طور توافق شد که اولا هیچ بدهی‌ای به شما نداشته باشیم. از این رو معوقات را خواهیم پرداخت. مقرر شد که وزارتخانه هم منابعش را تجهیز کند و ببیند که از کی می‌تواند فوق العاده ویژه را بپردازد و در تنظیم لایحه بودجه سال آینده نیز منابع آن دیده می‌شود. تا آن زمان ما متعهد شدیم که به وزارت بهداشت، ماهانه فوق العاده ویژه کرونا را از اول مهر ماه پرداخت کنیم.

وی در بخش پایانی این گفت و گو خاطرنشان کرد: در مجموع توافقات با وزارت بهداشت شامل «استخدام ۱۰ هزار نیروی شرکتی»، «تامین کارانه معوق تا یکی دو ماه آینده؛ به گونه‌ای که معوقات به صفر برسد» و «پرداخت فوق العاده ویژه کادر درمان از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور مادامی‌که وزارتخانه امکان پرداخت آن را بیابد» شد.

معاون رئیس جمهور در پایان گفت: به یاری پروردگار، به مطالبات کادر درمان عنایت خواهیم داشت و برای تامین منابع مورد نیاز آنها خواهیم کوشید. چرا که به فرموده قرآن «پاسخ احسان و نیکی، احسان است». در این زمینه به ما اعتماد کنید. چرا که تمام مساعی دولت، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت، در این است که خدمات شما عزیزان، جبران شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درآمد درمان سازمان برنامه و بودجه سلامت وزارت بهداشت سازمان برنامه و بودجه کشور فوق العاده ویژه میلیارد تومان وزارت بهداشت کارانه معوق کادر درمان هزار نفر ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۲۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده مردم شاهین شهر درباره استنکاف دستگاه‌ها از وظایف خود که باعث اشکالات توزیع دارو شد، گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش عصر ایران به نقل از خانه ملت؛  حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر
  • مراکز بهداشت و درمان باید ۳۶۵ روزه خدمت کنند