Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر آبتین حیدرزاده اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ در ماه های اخیر و نقش تغذیه در پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری کارشناسان تغذیه نیز در کنار سایر نیروهای بهداشت و درمان خدمات مراقبتی و تغذیه ای (مشاوره تغذیه) به مردم ارایه دادند.   وی با تاکید بر اینکه رعایت برنامه غذایی مناسب در افراد سالم و همچنین بیماران مبتلا به کووید۱۹ در دوره نقاهت نقش به سزایی در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبودی و کاهش شدت بیماری دارد، گفت: عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی ‌ها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذی ‌های مورد نیاز بدن از برنامه غذایی روزانه، می‌تواند علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماری  ها از جمله بیماری کووید ۱۹ را افزایش دهد، از این رو افزایش اطلاعات جامع در این خصوص از سوی مسئولان ذی ربط احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان یادآور شد: به منظور پاسخگویی به این نیاز اساسی و با توجه به پیامدهای بیماری کرونا بر سلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای، همزمان با راه اندازی خدمات مشاوره تغذیه آنلاین در سطح کشور (با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت) گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با مشارکت ۱۸ تن از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان در این سامانه تلفنی فعال شد و از ۳۱ فروردین ماه سال جاری آماده پاسخگویی به سوالات مردم در کل کشور می باشد.   وی با بیان اینکه در طی ماه های اردیبهشت، خرداد و تیر ماه سال جاری تعداد ۵۵۴۴ مورد مشاوره تغذیه تلفنی از طریق سامانه ۴۰۳۰ توسط کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مردم ارایه شد، گفت: تمامی هموطنان ما از سراسر کشور می توانند با شماره گیری ۴۰۳۰ و انتخاب کلید شش با مشاوران تغذیه ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را در خصوص پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های قبل از ابتلا، دوران ابتلا و پس از بهبودی (نقاهت) و همچنین، نوع تغذیه و مصرف مکمل های مورد نیاز گروه های مختلف سنی، فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی و ... را با مشاوران تغذیه مطرح کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برنامه غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار حسین حیاتی در رزمایش واکسیناسیون طرح شهید زاهدی در دهستان فامور از بخش جره و بالاده کازرون بیان داشت: رزمایش ۲۵۰ هزار دام در استان فارس به نام طرح شهید زاهدی برگزار شد.

فرمانده سپاه شهرستان کازرون با بیان اینکه امروزه بخش دامپروری یکی از مشاغل مهم و تأثیرگذار در اقتصاد ملی است، افزود: رزمایش جهاد دامپزشکی استان فارس به مدت دو هفته با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی و اداره دامپزشکی برگزار شد.

سرهنگ حیاتی تصریح کرد: شهرستان کازرون در رزمایش طرح شهید زاهدی با واکسیناسیون بیش از ۲۵ هزار رأس دام فعالیت داشته است.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی، تولید محصولات دامی سالم و کاهش هزینه‌های تولید از مهم‌ترین ویژگی‌های واکسیناسیون در سطح شهرستان است، اذعان داشت: خدمات بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی و اداره دامپزشکی در راستای خدمات به جامع بزرگ عشایری بخصوص خدمت در مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد.

حیاتی با بیان اینکه برگزاری اردوهای جهادی در چارچوب گام دوم انقلاب اسلامی طبق فرمایش مقام معظم رهبری انجام می‌گیرد، افزود: از جمله اقدامات پیشگیرانه مجموعه دامپزشکی در راستای مقابله با شیوع بیماری‌های دامی در واقع واکسیناسیون و رصد و پایش بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که در حراست از سرمایه‌های دامی، بهداشت جامعه و امنیت غذایی نقش سازنده‌ای دارد.

امنیت غذایی کشور در گروه سلامت مواد غذایی است

مدیر بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون نیز گفت: امروز تأمین امنیت غذایی و سلامت شهروندان در گرو سلامت مواد غذایی آنها بوده که واکسیناسیون دام و طیور در سلامت فرآورده‌های گوشتی و در نتیجه سلامت شهروندان نقش بسزایی دارد.

محمدجعفر شفیعی هدف از رزمایش را حفظ سرمایه‌های دامی و امنیت غذایی شهروندان دانست و افزود: واکسیناسیون به موقع دام و طیور یکی از عوامل مؤثر در کاهش بیماری‌ها و پیشگیری با برخی بیماری‌ها است که در طول سال در مناطق مختلف شهرستان انجام می‌گیرد.

شفیعی با اشاره به اینکه فعالان مجموعه دامپزشکی و مهندسین علوم دامی در حقیقت سربازان گمنام عرصه سلامت هستند که در کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند، خاطر نشان کرد: بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون و دامپزشکی همه ساله فعالیت گسترده‌ای را در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌دهد که در این راستا در وهله نخست واکسیناسیون دام و طیور و به دنبال آن پایش و مراقبت بیماری‌ها در جمعیت‌های دامی در سطح شهرستان است.

وی گفت: رزمایش ملی جهاد دامپزشکی در سطح گسترده در خردادماه سال جاری نیز با توجه به پتانسیل و ظرفیت شهرستان در مناطق محروم کازرون انجام خواهد گرفت.

کد خبر 6087063

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است