Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در اولین نشست به ریاست سنی «سمیلیا تیشما» از لیست ائتلاف حزب سوسیالیست و حزب وحدت صربستان  با ۹۱ سال سالمند ترین نماینده در مجلس ، برگزار شد و در این نشست ۲۵۰ نماینده با ادای سوگند و امضای سوگندنامه بطور رسمی فعالیت خود را برای ۴ سال آغاز کردند.

این مجلس با برقراری سیستم چند حزبی از سال ۱۹۹۱ میلادی تاکنون دوزادهمین دوره مجلس صربستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

رئیس جدید مجلس صربستان و معاونان و دیگر مسوولان در نشست بعدی نمایندگان در پارلمان انتخاب می شوند.

اولین نشست مجلس صربستان در حالی برگزار شد که تمامی حاضران در پارلمان از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را رعایت کردند.

همزمان با تشکیل اولین نشست ساختار جدید پارلمان ، برخی از احزاب مخالف و معترضین با جمع شدن در مقابل ساختمان پارلمان صربستان مخالفت خود را به ساختار جدید مجلس با سر دادن شعارهای ضد دولتی و پرتاب تخم مرع به ساختمان ابراز کردند.

دوازدهمین دور از انتخابات پارلمانی صربستان در ۲۱ ماه ژوئن امسال ( یکم تیر ۱۳۹۹) برگزار گردید.

حزب پیشرو با ۱۸۸ نماینده بیشترین کرسی را در ساختار جدید مجلس صربستان دارد و ائتلاف «حزب سوسیالیست و حزب وحدت صربستان» با ۳۲ نماینده و حزب مخالف راست میانه‌ متعلق به آلکساندرشاپیچ رهبر اتحاد میهنی صربستان ۱۱ کرسی را در مجلس از آن خود دارند.

همچنین لیست اتحاد مجارهای ویوودینا با  ۹ کرسی ، حزب عدالت و آشتی به رهبری معمر ذوکورلیچ ۴ کرسی ، لیست آلترناتیو دمکراتیک آلبانی تبارها ۳ کرسی و حزب جنبش دمکراتیک سنجاک به رهبری دکتر سلیمان اوگلیانین ۳ کرسی در ساختار جدید مجلس صربستان حضور دارند.

برچسب‌ها اعتراض صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اعتراض صربستان اعتراض صربستان ساختار جدید مجلس اولین نشست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل «فراکسیون شرق کشور» در مجلس؛ راهکار حل مشکلات استان‌های شرقی

ایسنا/خراسان رضوی منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم با اشاره به مشکلات استان‌های شرقی کشور گفت: برای حل این مشکلات، باید علاوه‌ بر خراسان بزرگ، استان‌های دیگری که با ما همجوار هستند و در شرق کشور قرار دارند نیز با ما همراه شوند و فراکسیون شرق کشور را تشکیل دهیم. 

علی‌اصغر نخعی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ایده تشکیل فراکسیون شرق کشور، اظهار کرد:  شرق کشور در مقایسه با غرب کشور، به اندازه کافی رشد نکرده است. غرب کشور به دلیل تراکم شهرها و نزدیکی به پایتخت و مراکز صنعتی ایجادشده توسط دولت، بسیار نسبت به شرق پیشرفته شده است.

وی افزود: عمدتا گفته شده که بسیاری از استان‌های شرق کشور مناسب کشاورزی اند، در حالیکه در این استان‌ها فعالیت کشاورزی انجام نشده و مشکلاتی مانند کم‌آبی وجود دارد. صنایع ملی در این منطقه کم است و علی‌رغم وجود بیشترین هزینه و مخارج در استان‌های شرقی، بودجه‌های اندکی به این استان‌ها اختصاص می‌یابد. 

منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم شورای اسلامی ادامه داد: نمایندگان استان‌های شرقی باید برای تعدیل و سرازیر شدن بودجه‌ها به این بخش از کشور، با هم همراه شوند و فراکسیون شرق کشور را تشکیل دهند تا در مجلس بتوانند حقوق مردم حوزه انتخابیه خود را استیفا کنند و بتوانیم پروژه‌های صنعتی را در شرق کشور اجرا کنیم.

نخعی‌راد با بیان اینکه خراسان‌ رضوی در جاده‌سازی مقام سی‌ام کشور را دارد، عنوان کرد: همچنین از کل بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر اتوبان در کشور، سهم خراسان رضوی تنها 35 کیلومتر است. این‌ درحالیست که سالانه بیش از 30 میلیون زائر به خراسان‌ رضوی و مشهد سفر می‌کنند. در حقیقت اگر در این استان زیرساخت‌های لازم فراهم شود، همه مردم کشور استفاده می‌کنند و تنها بحث یک منطقه نیست.

وی اضافه کرد: به علاوه خراسان‌ رضوی با دو کشور ترکمنستان و افغانستان همجوار است، اما عدم وجود توجهات کافی باعث شده مرزها و گمرک‌های شرقی علی‌رغم دارا بودن ظرفیت‌ بالا، یک‌دهم فعالیت گمرک‌های غرب کشور را نداشته باشند و اینها موجب شده که ظرفیت کشور در شرق از بین برود.

منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: به منظور حل این مشکلات، ما یک جلسه با نمایندگان منتخب خراسان‌ رضوی برگزار کردیم و تصمیم داریم که این جلسات در ایام عید نیز استمرار داشته باشد و خراسان‌های شمالی و جنوبی را نیز به این جلسات ملحق کنیم و تا زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم در خرداد، همین‌طور کار ادامه پیدا کند تا علاوه‌ بر خراسان بزرگ، استان‌های دیگری که با ما همجوار هستند و در شرق کشور قرار دارند نیز با ما همراه شوند و فراکسیون شرق کشور را تشکیل دهیم. 

نخعی‌راد در پاسخ به اینکه برخی تقسیم استان‌های شرقی را راهکار حل مشکلات این استان‌ها می‌دانند نظر شما چیست، گفت: تا کنون به اندازه کافی استان‌ها تقسیم شده‌اند، اما باز هم مشکل حل نشده است؛ کما اینکه استان خراسان بزرگ به سه استان کوچک‌تر تقسیم شد، اما همچنان مشکلات به قوت خود باقی است. کارخانه‌های دولتی بزرگی در غرب کشور داریم، اما در شرق هیچ کارخانه دولتی‌ای نیست و این به پهنای استان ربطی ندارد. بنابراین تنها راه‌حل، ایجاد نگاه عدالت‌محور در کشور است که باید در رأس اقدامات مجلس دوازدهم قرار گیرد و تشکیل فراکسیون شرق کشور نیز به همین منظور است. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مرحله دوم انتخابات مجلس در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • اولین قول پوتین بعد از پیروزی در انتخابات چه بود؟
  • نماینده کارگران: حقوق کمتر از ۱۵ میلیون تومان را نمی‌پذیریم
  • نظارت بر مراکز اقامتی پذیرایی و خدماتی ایلام در ایام نوروز
  • تشکیل «فراکسیون شرق کشور» در مجلس؛ راهکار حل مشکلات استان‌های شرقی
  • هرکشور چند نماینده در پارلمان اروپا دارد؟
  • تایید صحت انتخابات ۱۰ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی
  • نماینده پارلمان فرانسه خواستار تحریم شرکت‌های حامی اسرائیل شد
  • کمیته سه جانبه برای مسکن کارگری تشکیل می شود
  • لاریجانی رکورد زد، قالیباف در برزخ ماند