Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@01:15:36 GMT

۸ خواص چای ترش برای سلامتی که نباید نادیده بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۳۹۲۳

۸ خواص چای ترش برای سلامتی که نباید نادیده بگیرید

طرفداران چای یادداشت‌برداری کنید. شاید بهتر باشد چای ترش متفاوت و خوش‌طعم را جایگزین چای روزمره‌تان کنید!

چای ترش چیست؟

برای تهیه این چای باید کاسبرگ‌های گیاه چای ترش یا گیاه مکه را دم بگذارید. نتیجه، دمنوشی خوش‌طعم است که فواید زیادی هم برای سلامتی دارد!

۱. چای ترش سرشار از آنتی‌اکسیدان است

چای ترشی منبع بی‌نظیر آنتی‌اکسیدان است که هم با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و هم آسیب اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۲. برای قلب مفید است

نوشیدن چای ترش اثرات مثبتی روی قلب دارد. گفته می‌شود که این چای کلسترول را پایین نگه می‌دارد و به سلامت سیستم قلبی-عروقی کمک می‌کند. البته کسانی دچار فشار خون بالا هستند باید قبل از مصرف چای ترش با داکترشان مشورت کنند.

مطلب مرتبط: بیماری قلبی در مردان؛ علائم و نشانه‌های این بیماری خطرناک را بشناسیم

۳. کلسترول خوب را افزایش می‌دهد

مطالعات نشان داده‌اند که نوشیدن چند فنجان چای ترش می‌تواند به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن کمک کند. هرچند مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۴. چای ترش به کاهش وزن کمک می‌کند

البته که این چای جای رژیم غذایی خوب و ورزش را نمی‌گیرد. اما مطالعات نشان می‌دهند که مصرف مدام آن با کاهش وزن، کاهش چربی شکمی و پایین آمدن شاخص توده بدنی مرتبط است.

۵. فرایند هضم را بهبود می‌دهد

هر ماده خوراکی که ادرارآور باشد به حذف مواد زائد و نمک از بدن کمک می‌کند. این چای بدون کافئین و قند به حذف سموم و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می‌کند.

۶. چای ترش سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

چای ترش ویتامین C. دارد، آنتی‌اکسیدانی که سیستم ایمنی را تقویت کرده و بیماری‌ها را از شما دور نگه می‌دارد. این چای آهن هم دارد که به تعادل سیستم ایمنی و حفظ گلبول‌های قرمز کمک می‌کند.

۷. عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌دهد

مطالعات انجام‌شده روی موش‌ها نشان می‌دهد که مصرف چای ترش از تبدیل کلسیم اگزالات به سنگ کلیه پیشگیری می‌کند. البته مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۸. چای ترش برای کبد عالی است

چای ترش به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند. مطالعات کاهش شاص‌های آسیب کبدی و افزایش سطح آنزیم سم‌زدایی را با مصرف چای ترش نشان داده‌اند.

منبع: خبرنامه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چای ترش پارسی خبر کلسترول بد سیستم ایمنی بدن هضم غذا چای ترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

 این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، دارو‌ها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد، ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند

دکتر موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش درد‌های مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه سوم همراه است ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره دهانی و حلق است، ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند. 

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

دکتر موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

دکتر موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها دراو قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود، اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود، ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ده سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

دکتر موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی بیماری‌های ریشه گیاهان با استفاده از کود بیولوژیک
  • خواص شگفت‌انگیز روغن ماکادمیا برای سلامتی، پوست و مو
  • خواص زیره: ۹ خاصیت علمی اثبات شده
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • این میوه از صدتا کدئین بهتر است
  • آیا یادگیری سئو سخت است یا آسان؟ چقدر زمان میبرد؟
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید
  • اثربخشی بهتر از کدئین با این میوه فصل