Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-23@18:31:31 GMT

شیوع بیماری‌های دستگاه ادراری در زنان

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۴۰۰۶

شیوع بیماری‌های دستگاه ادراری در زنان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر عباس بصیری فوق تخصص نفرولوژی با اشاره به نقش موثر بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد در ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی در کشور، عنوان کرد: در کلینیک روزانه اورولوژی، مربوط به جراحی بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار و بخش نفرولوژی، مربوط به بیماریهای داخلی کلیه و مجاری ادرار این بیمارستان روزانه بالغ بر ۱۰۰ بیمار توسط پزشکان ویزیت میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: در کلینیک پیشگیری از سنگ‌های دستگاه ادراری نیز که یکی از شایعترین بیماریها در کشور و منطقه است، برای بیماران مبتلا، بعد از اعمال جراحی با انجام آزمایشات مختلف بر روی سنگهای خارج شده، اقدامات مشاوره ای و پیشگیرانه صورت می گیرد.    بصیری با اشاره به شیوع بیماریهای دستگاه ادراری در بانوان، عنوان کرد: برخی از بیماریهای مجاری ادرار در زنان نسبت به مردان تفاوت دارد و به علت مسائل فرهنگی و اجتماعی حاکم در جامعه، تاکنون مغفول واقع شده است. بر همین اساس کلینیک اورولوژی زنان نیز در این مرکز خدمات درمانی مربوط به مشکلات کلیوی و مجاری ادرار ارائه می‌دهد.   به گفته فوق تخصص نفرولوژی، حدود ۳۰ درصد از زنان با اشکالات ادراری رو به رو هستند که ابراز هم نمی‌کنند.
۴۵ تا ۶۰ درصد بانوان دچار بی‌اختیاری ادراری هستند   نسترن محمودنژاد، متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری، با بیان اینکه کلینیک اورولوژی زنان خدمات فوق تخصصی برای درمان مشکلات کلیوی و دستگاه ادراری را به بانوان ارائه می‌دهد، گفت: در این کلینیک از مشکلات به ظاهر ساده همچون سنگ کلیه تا تومورهای مثانه یا مشکلات عملکردی هریک از قسمتها مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرد.   عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به شیوع بی اختیاری ادرار در بانوان افزود: برخی از بانوان با این مشکل و تخصص مرتبط با آن آشنایی ندارند و در اکثر مواقع متخصصان زنان، آنها را به کلینیک معرفی می کنند.
به گفته وی، خدمات جراحی و خدمات فوق تخصصی در بخش‌های سنگ شکن، نوار مثانه و فیزیوتراپی‌های کف لگن کلینیک اورولوژی بانوان ارائه می شود.   دکتر محمودنژاد تصریح کرد: بانوان نباید از بیان مشکلات دستگاه ادراری خود امتناع کنند، چرا که بیماری‌های مربوطه بسیار شایع است و منجر به ایجاد اختلال در فعالیت‌های روزانه فرد می‌شود. از طرفی درمان بسیاری از مشکلات در مراحل اولیه، منجر به پیشگیری از انجام اعمال جراحی می‌شود. به همین منظور توصیه می‌کنیم افراد، به ویژه بانوانی که سابقه خانوادگی بیماری‌های مرتبط دارند، برای معاینات مرتب مراجعه کنند.   وی در پایان اظهار کرد: ۴۵ تا ۶۰ درصد بانوان دچار بی‌اختیاری ادراری هستند و باید در نظر داشت که علت این مشکل بهتر است در مراحل اولیه بیماری بررسی شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دستگاه ادراری مجاری ادرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع

سید امیر محسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران در نشست خبری گفت: رشته جراحی مجاری ادرار و کلیه پیشرو در کشور است و بسیاری از کارهای غیر تهاجمی از این رشته شروع شده است و در منطقه بهترین خدمات جراحی کلیه و ادرار در ایران ارائه می شود. 

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت های واردات تجهیزات و منابع مالی به دلیل تحریم ها ایران در تراز جهانی، از جایگاه خوبی در حوزه اورولوژی برخوردار است. 

ضیایی ادامه داد: سنگ های ادراری و بیماری های پروستات همچنین عفونت های دستگاه ادراری از جمله بیماری شایع محسوب می شود. 

سطح سواد سلامت تاثیر زیادی بر تشخیص به هنگام بیماری ها دارد. امروزه دسترسی به خدمات در کشور افزایش یافته و همین موضوع سبب تشخیص به هنگام بیماری ها می شود. 

وی گفت: در کنگره امسال تازه های اورولوژی مطرح و کارشناسان تجربیات خود را به اشتراک می گذارند. در این کنگره دستیاران رشته اورولوژی در این همایش شرکت خواهند داشت. 

در ادامه مراسم محمد علی زرگر استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: الان ۱۴۰۰ متخصص اورولوژی در کشور داشته و ۲۰۰ دستیار در ایران در حال تحصیل هستند. 

وی بیان کرد: بیماری پروستات در همه دنیا شایع است و با تشخیص بموقع قابل درمان بوده و بیماران زندگی طبیعی را خواهند داشت. 

زرگر ادامه داد: اکنون جراحی ها در کشور به صورت بسته و به صورت لاپاراسکوپی نیز انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • محرومیت زنان تبریزی پیامد جیمی جامپ اراکی؟!
  • فوری؛ تراکتور-استقلال بدون تماشاگران خانم!
  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب العلاج
  • ضرورت استفاده دستگاه‌های خراسان رضوی از همه مجاری تامین منابع