Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@21:23:32 GMT

مصرف آنتی بیوتیک در کودکی و افزایش خطر التهاب روده

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۴۱۶۹

مصرف آنتی بیوتیک در کودکی و افزایش خطر التهاب روده

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه محققان راتجرز آمریکا نشان می دهد مصرف آنتی بیوتیک در کودکان زیر یک سال موجب اختلال در صدهامیلیارد میکروبیوم های روده می شود که نقش مهمی در سلامت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری های نظیر بیماری التهاب روده و دیابت نوع۲ دارند.

«مارتین بلاسر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج این مطالعه نشان می دهد ارتباط قرارگیری در معرض آنتی بیوتیک ها با ابتلا به بیماری ها در سنین بالا بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محققان در مطالعه بر روی موش ها دریافتند دریافت آنتی بیوتیک ها به شدت موجب وخیم شدن بیماری کولیت روده می شود که بیانگر آن است که قرارگیری در معرض آنتی بیوتیک ها موجب تغییر در میکروبیوم، تغییر در واکنش ایمنی در روده و تشدید بیماری کولیت روده شد.

محققان معتقدند اختلال در میکروبیوم های اولیه زندگی، بخصوص از طریق مصرف آنتی بیوتیک ها و عمل سزارین، یکی از فاکتورهای بروز اپیدمی های امروزی است.

کد خبر 4990329

منبع: مهر

کلیدواژه: آنتی بیوتیک التهاب روده سندروم روده تحریک پذیر ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری کووید 19 ماسک طبی سازمان نظام پزشکی ایرج حریرچی آلزایمر دانشگاه علوم پزشکی تهران هپاتیت سعید نمکی اهدای خون سازمان غذا و دارو بیماری های قلبی و عروقی آنتی بیوتیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب کووید به اندام ها می تواند به قلب نیز آسیب برساند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می‌دهند التهاب شدیدی که کووید در سایر اندام‌ها مانند ریه‌ها ایجاد می‌کند، به نظر می‌رسد به طور غیرمستقیم باعث آسیب قلبی مرتبط با عفونت می‌شود.

دکتر «ماتایس نهرندورف»، نویسنده ارشد این مقاله از دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «پس از عفونت کووید، سیستم ایمنی می‌تواند با ایجاد التهاب جدی در سراسر بدن به سایر اندام‌ها آسیب وارد کند و این علاوه بر آسیبی است که خود ویروس مستقیماً به بافت ریه وارد کرده است».

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافت قلب گرفته شده از ۲۱ بیمار را که به دلیل نارسایی ریوی مرتبط با کووید جان باختند، تجزیه و تحلیل کردند. این نمونه‌ها با نمونه‌های ۳۳ بیمار که به دلایل غیرمرتبط با کووید جان خود را از دست دادند، مقایسه شد.

تیم تحقیق به طور خاص بر روی سلول‌های ایمنی به نام ماکروفاژهای قلبی تمرکز کردند. این سلول‌ها به طور معمول با حفظ متابولیسم و پاکسازی باکتری‌های مضر به سالم نگه داشتن بافت قلب کمک می‌کنند، اما می‌توانند در پاسخ به حمله قلبی یا نارسایی قلبی باعث التهاب مضر شوند.

محققان دریافتند که عفونت کووید، تعداد کل ماکروفاژهای قلبی را در بافت قلب انسان افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که از روال عادی خود خارج شده و التهابی شوند.

نهرندورف گفت: «این التهاب می‌تواند قلب را ضعیف کند.»

مطالعه روی موش آنچه را که محققان در نمونه‌های بافت انسانی یافتند تأیید کرد. به گفته محققان، موش‌های آلوده به کووید، پاسخ‌های ایمنی به اندازه‌ای قوی داشتند که باعث تغییر همان ماکروفاژ قلب از مفید به مضر شود.

نهرندورف گفت: «این یافته‌ها را می‌توان به‌طور کلی‌تر نیز به کار برد، زیرا نتایج ما نشان می‌دهد که هر عفونت شدید می‌تواند امواج شوک را در کل بدن ارسال کند.»

تیم تحقیق همچنین دریافتند که مسدود کردن پاسخ ایمنی در موش‌ها با درمان آنتی بادی، جریان ماکروفاژهای التهابی قلبی را متوقف کرده و از آسیب قلبی جلوگیری می‌کند.

به گفته محققان: «سرکوب التهاب از طریق درمان‌ها ممکن است در به حداقل رساندن این عوارض مؤثر باشد».

نهرندورف گفت، با این حال، اقدامات پیشگیرانه برای کمک به بیماران مبتلا به کووید برای جلوگیری از آسیب قلبی باید روی انسان آزمایش شود.

کد خبر 6062489

دیگر خبرها

  • سقز چیست و چه خواصی دارد؟
  • ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌ دهان و دندان
  • چرا بجای درمان های گران قیمت از سقز استفاده نکنیم؟
  • نفخ زیاد نشانه کدام بیماری هاست؟
  • خوراکی غنی از منیزیم و فیبر: مبارزه با دیابت و کلسترول بد
  • مکملی که ریه‌هایتان را تقویت می‌کند
  • بیماری‌هایی که علائم آن نفخ شکم است
  • محققان آمریکایی ثابت کردند این روغن باعث سلامت قلب و مغز ، مفاصل، چشم‌ها و سیستم ایمنی می شود
  • جوانی پوست شما با این خوراکی‌ها حفظ می‌شود
  • آسیب کووید به اندام ها می تواند به قلب نیز آسیب برساند