Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حسن‌پور در جلسه قرارگاه جهش تولید و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی که در سالن جلسات استانداری به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف قرارگاه جهش تولید و محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی با دستور استاندار لرستان جلسات مستمری برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری و تعامل با بسیج سازندگی، تصریح کرد: بر اساس جمع‌بندی جلسات کارشناسی ما می‌توانیم در حوزه‌های مختلف با بسیج سازندگی همکاری لازم را داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان با بیان این‌که در حوزه پروژه‌های محرومیت‌زدایی روستایی جهش تولید به استان لرستان ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده است، ادامه داد: این رقم در دیگر استان‌های کشور در حدود ۲ میلیارد تومان بوده است.

حسن‌پور با اشاره به این‌که خوشبختانه در لرستان مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی ۵۹۹ روستا انجام شده است، اضافه کرد: این‌ها مطالعات مدونی است که بر اساس ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به چگونگی انجام مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغال روستایی، بیان کرد: این طرح با توجه به ظرفیت روستا‌ها و دهستان‌های کنار هم استعداد و ظرفیت‌های بومی، اقتصادی و اجتماعی و هم‌چنین با توجه به شاخص‌هایی همچون جمعیت، نرخ بیکاری، توان صادرات کالا، خدمات و یا این‌که طرح هادی در آن‌ها انجام شده و یا این‌که روستا‌های هدف گردشگری هستند یا نه صورت گرفته است.

حسن‌پور ادامه داد: اگر بسیج سازندگی نیز همکاری متقابل با ما داشته باشد می‌توانیم برای این تعداد از روستا‌ها علاوه بر حمایت از پروژه‌های اقتصادی، زیرساخت‌های مناسبی را فراهم کنیم.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهش تولید لرستان بسیج سازندگی بسیج سازندگی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم حمل و نقل در قزوین مناسب نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان قزوین اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ با وجود پستی ها و بلندی ها و مسائل اقتصادی کشور شاخص های خوبی در استان قزوین رقم خورد که این مهم نشان دهنده پویایی بخش اقتصادی و حرکت رو به جلو استان است.

وی افزود: در سال گذشته عمده واحدهای تولیدی که با مشکلاتی رو به رو بودند احیا شدند و احیای برخی دیگر هم همچنان در دستور کار قرار دارد و امیدواریم امسال به نتیجه مشخصی دست پیدا کند.

اعلایی گفت: استان قزوین در سال پیش عناوین مختلفی از جمله رتبه نخست کمترین نرخ بیکاری کشور، بیشترین سرمایه گذاری خارجی کشور، رتبه برتر در بهبود فضای کسب و کار، کاهش کسری تراز تجاری و بسیاری از موضوعات اقتصادی را کسب کرده است که نشان دهنده وضعیت خوب اقتصادی در استان است.

استاندار قزوین با اشاره به راهبرد سال ۱۴۰۳ مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم اضافه کرد: امسال بناست مشارکت مردم در تولید افزایش یابد، موضوعی که باید در شقوق مختلف دنبال شود و برای آن سازوکار اجرایی تهیه شود.

نماینده عالی دولت در استان اظهارکرد: مصرف بهینه حامل های انرژی یکی از مهم ترین مواردی است که می تواند توسط مردم دنبال شود چراکه مصرف بی رویه انرژی گاز و برق به کاهش تولید منتهی می شود و کاهش تولید هم یکی از عوامل افزایش تورم است.

وی افزود: تامین مالی دیگر موضوعی است که باید در مجموعه هایی مانند تشکل های صنفی، اتاق بازرگانی و مجموعه دولت برنامه ریزی و روش هایی برای تامین مالی فعالیت های اقتصادی با مشارکت مردم ایجاد شود چراکه نقدینگی سرگردان قابل توجهی در جامعه وجود دارد و اگر روش هایی برای جذب آنها اتخاذ شود می توان مشکلات تولید را کاهش داد.

استاندار قزوین اضافه کرد: یکی از ظرفیت های توسعه ای استان بخش خدمات است، موضوعی که در چند سال اخیر رشد آن چشمگیر بوده است و این مهم باید به عنوان یکی از مزیت های استان به ویژه در سه حوزه مورد توجه قرار داد.

نماینده عالی دولت در استان اظهارکرد: گردشگری یکی از موضوعاتی است که در حوزه خدمات به شکل چشمگیری ظرفیت دارد و می توان با مناسب سازی زیرساخت ها، مناسبت سازی و استفاده مناسب از مسافران عبوری و اقامتی به رشد اقتصادی این حوزه کمک کرد.

وی با بیان اینکه مقوله دیگر در حوزه خدمات، موضوع حمل و نقل است که با توجه به ظرفیت استان به شدت مورد توجه است، افزود: در یک استان پویای اقتصادی مانند قزوین سیستم حمل و نقل به صورت سنتی اداره می شود و این سیستم باید به روز و حرفه ای دنبال شود چراکه موقعیت جغرافیایی و اقتصادی استان مناسب سرمایه گذاری است.

اعلایی در ادامه با اشاره به وضعیت مطلوب ورزش استان در سال های اخیر و تاثیر آن در رشد اقتصادی استان گفت: سال گذشته یکی از پرافتخار ترین ایام ورزشی تاریخ استان بود و استان در میزان ورودی های المپیک و همچنین ورود تیم شمس آذر به لیگ برتر یک سال پرافتخار را سپری کرد.

استاندار قزوین با بیان اینکه تعداد سهمیه های کسب شده المپیک در طول تاریخ ورزش استان قزوین بی سابقه است و همچنان امیدوار به المپیکی شدن چند ورزشکار استان هستیم تا این افتخار آفرینی تکمیل شود.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: ورود جدی، با انگیزه و علمی شمس آذر در مسابقات فوتبال که امروز تبدیل به شگفتی ساز لیگ برتر شده است یکی دیگر از افتخارات ورزشی استان است که با کمترین حمایت های مالی از طرف بخش خصوصی، توجهات را به سمت استان جلب کرده است و این موضوع به اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

مهدی عبدیان، رئیس اتاق بازرگانی قزوین هم در این نشست اظهارکرد: امسال طی برنامه ریزی مناسب قرار است در نمایشگاه « ایران اکسپو» حضور پررنگی داشته باشیم که در کنار آن مقدمات حضور اولین هیات تجاری از استان «ارض روم» ترکیه در استان مهیا می شود.

عبدیان از راه اندازی دفتر اتاق بازرگانی در اربیل عراق خبرداد و گفت: امسال نمایشگاه توانمندی های استان را نیز در اربیل برگزار خواهیم کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895074

دیگر خبرها

  • ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان مورد استفاده قرار گیرد
  • صفر تا صد ۳۵۰ واحد‌های مسکن روستایی توسط روستاییان ساخته می‌شود
  • بسیج سازندگی روزنه امید مردم برای حل مشکلات است
  • سیستم حمل و نقل در قزوین مناسب نیست
  • اختصاص ۵۲ درصد سهم ارزش افزوده بخش های اقتصادی به بازرگانی و صنعت البرز
  • اختصاص بیش از ۵۲ درصد از سهم ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی البرز به حوزه بازرگانی و صنعت
  • نگاه مدیریت شهری به قرارگاه خاتم‌الانبیا نگاه سرمایه ای است
  • برنامه‌ریزی برای آبرسانی به حدود ۲۰۰ روستای کرمانشاه
  • واگذاری اعتبارات تبصره ۱۸ در لرستان مرتبط با حوزه تولید نیست
  • تعریف ۵۳ پروژه در حوزه صمت خراسان رضوی با اعتبار ۱۰۰ همت