Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران در دیدار محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی با حسین حسن‌نژاد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، ضمن بررسی مشکلات و دغدغه‌های این نهاد انقلابی، بر آمادگی جهاد دانشگاهی برای ورود عملیاتی به مسائل توسعه‌ای در این استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

حسین حسن‌نژاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی این استان، با اشاره به نزدیک بودن سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی و تبریک این روز، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است که همواره نقش خود را در مسائل مهم ایفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، نقش جهاد دانشگاهی در مسائل توسعه‌ای مازندران، بیش از پیش احساس می‌شود، گفت: به دنبال برون رفت جهاد دانشگاهی مازندران از برخی مشکلاتی هستیم که با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم تا جهاد دانشگاهی مازندران در ماموریت‌های مهم استان ورود کند.

محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این دیدار تاکید کرد: این نهاد انقلابی، با فعالیت در 4 حوزه آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و اشتغال می‌تواند در توسعه مازندران تاثیرگذار باشد.

وی ضمن آمادگی جهاد دانشگاهی برای پذیرش طرح‌هایی که در توسعه مازندران نقش دارند، گفت: جهاد دانشگاهی مازندران آمادگی دارد تا تجربیات پژوهشی، ظرفیت‌ها و پتانسیل سازمانی خود را برای ارتقای توسعه در این استان، به میدان عمل بیاورد.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در ادامه با بیان برخی پروژه‌های در دست اقدام این نهاد در مازندران، ضمن برشمردن تعدادی از مشکلات پیش‌روی جهاد دانشگاهی استان، خواستار نقش‌آوری بیشتر این نهاد انقلابی در توسعه مازندران شد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار صمیمی، دو طرف، راهکارهای برون رفت جهاد دانشگاهی مازندران از مشکلات پیش‌روی را بررسی کردند و در خصوص مسائل توسعه‌ای این استان به تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران رئیس جهاد دانشگاهی مسائل توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم علی مطهری در یک نشست به مناسبت نخستین سالگرد درگذشت عماد افروغ که با محوریت «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: دولت اسلامی بر خلاف یک دولت سکولار مسئولیت اخلاق و عقاید مردم را هم بر عهده دارد و فقط این نیست که مسئول معیشت مردم باشد بلکه مسئولیت سعادت انسان در دنیا و آخرت را هم بر عهده دارد. عده‌ای مخالف این حرف‌ها هستند و می‌گویند نباید به زور مردم را به بهشت برد. اگر دولت اسلامی حق ورود به مسائل عقیدتی و اخلاق و رفتار مردم نداشته باشد، رفتار خطرناکی است و با این عقیده تفاوتی بین دولت اسلامی و سکولار وجود نخواهد داشت.

وی افزود نمی‌توان انتظار داشت دولت حق ورود به مسائل فرهنگی را ندارد و اتفاقاً حوزه فرهنگ عمومی، یکی از حوزه‌هایی است که دولت باید ورود کند. در هر صورت،‌ دولت در هر آنچه که مربوط به رفتار مردم و نظم اجتماعی است،‌ باید ورود کرد. یک ویژگی که مرحوم عماد افروغ واجدش بود، این نکته بود که می‌گفت حقیقت هیچ وقت نباید فدای مصلحت شود، تعبیری که سبب هجمه به او شد.

مطهری گفت: در کشور ما باید به شادی و غم مردم توجه شود. عزاداری‌های ما مقدارش بالاست؛ ضرورتی ندارد که این اندازه طولانی باشد. یا چرا نباید در ماه محرم دو نفر با هم ازدواج کنند. چند روزی را به عزاداری مشغول شوند، بعد مردم به روال عادی زندگی خود بپردازند. دولت و حاکمیت باید روش متعالی را در این زمینه‌ها پیش گیرد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از مسائل مهم کشور را استفاده از واژگان بیگانه دانست و گفت: ما در جامعه شاهد رواج کلمات بیگانه حتی از قاب تلویزیون هستیم. این مقدار استفاده از واژگان بیگانه نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. 

وی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم دیگر در کشور که تشدید شده که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند رواج کلمات بیگانه است که حتی صدا و سیما مروج این کلمات است. در قانون هم استفاده از کلمات بیگانه ممنوع است. در حالی که در شهر تابلوهای انگلیسی می‌بینیم و این باعث شرم می‌شود که نوعی کم‌بینی نسبت به فرهنگ است. وزیر فرهنگ هم قول دادند که با این کلمات بیگانه برخورد کنند

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه
  • انتشار کتاب «قرارداد‌های ناقل معدوم در فقه امامیه، حقوق ایران و فرانسه» در چهارمحال وبختیاری
  • لزوم برنامه عملیاتی برای خروج از زیان‌دهی واحدهای دانشگاهی
  • نظر علی مطهری درباره بهشت زوری
  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند
  • رقابت یک هزار و ۳۶۲ داوطلب در آزمون استخدامی تامین اجتماعی استان یزد
  • رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد؛ آمادگی برای انجام یک کار بزرگ در کشور/ جلوگیری از فروش ۲۰۰ هزار تن پلاسمای خام
  • قدردانی رئیس جهاد دانشگاهی از رزمندگان حماسه تنبیه اسرائیل
  • ساخت دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک توسط متخصصان داخلی
  • دستگاه‌های فرهنگی به دنبال رشد و تربیت هنرمند انقلابی باشند