Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های فناور مستقر در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر پاور بانک‌هایی را برای شارژ انواع تجهیزات همراه مخابراتی و دوربین‌های فیلمبرداری طراحی و پیاده سازی کردند.

به گزارش ایسنا، مهندس محمدعلی وکیلیان زند، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در خصوص پاوربانک طراحی شده در این شرکت گفت: این تجهیز که به سفارش صنایع بوده، به منظور تسهیل در شارژ انواع تجهیزات همراه مخابراتی مانند گوشی‌های تلفن همراه، کلاس‌های مختلف بیسیم‌های مخابراتی و همچنین تجهیزات فیلمبرداری مانند دوربین‌ها طراحی و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پاوربانک دارای دو درگاه شارژ USB با توان‌های مختلف و دو درگاه شارژ جک آداپتوری (شارژ معمولی و شارژ سریع) به عنوان خروجی است، گفت: منبع اصلی تأمین انرژی این پاوربانک یک پک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۲۲ آمپر ـ ساعت است.

به گفته مجری طرح این تجهیز، آزمایشهای اولیه را در فضای کار و عملیات با موفقیت گذرانده و هم‌اکنون آماده تولید انبوه با سفارش کارفرما است.

بر اساس اعلام دانشگاه امیرکبیر، وکیلیان با اشاره به ویژگی‌های این محصول گفت: وزن و ابعاد مناسب، استفاده از تکنیکهای کنترل دیجیتال برای چهار منبع تغذیه سوییچینگ به کاررفته، حفاظتهای کامل ورودی و خروجی مدارهای سوییچینگ، قابلیت شارژ همزمان تا چهار دستگاه بدون ایجاد مشکل، بازدهی بالا و امکان ارائه نمایش لحظه‌ای مشخصه‌های اصلی عملکردی از قبیل مقدار ولتاژ و جریان خروجی و نیز مشخصه‌های کاری باتری از قبیل ولتاژ جریان و دمای آن، از مزایای اصلی این دستگاه به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاوربانک برج فناوری دانشگاه امیرکبیر دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

داود مخلصی مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند. 

او افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است. 

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیر‌های حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است. 

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تاسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • رقیب تسلا موبایل هوش مصنوعی عرضه کرد
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • پدیده عجیب قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران؛ قلیان اکسیژن چیست؟