Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کارگروه اصلاح ساختار بودجه کمیسیون برنامه مجلس گفت: 10 حکم یا به عبارتی احکام ساختار بودجه در این کارگروه اصلاح و 12 مرداد نامه‌ای را به رئیس این کمیسیون ارسال کردیم تا وی تصمیم گرفته و آن را به هیأت رئیسه ارجاع دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، درباره اصلاح ساختار بودجه که در کارگروه اصلاح ساختار بودجه این کمیسیون نهایی شده است، اظهار داشت: اصلاح ساختار بودجه آنطور که مقام معظم رهبری مدنظرشان است، بحثی کاملاً کلان بوده و می‌تواند ریل مدیریت اقتصادی کشور را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اصلاح ساختار امری دفعی نیست

وی افزود: ممکن است در این اصلاح ساختار بودجه، از تمرکززدایی فارغ شده و در مورد بودجه اختیاراتی را به استان‌ها در حوزه شفاف‌سازی، مولدسازی، مالیات‌ها، منابع، عدالت اقتصادی و تخصیص یارانه‌ها بدهیم که ممکن است تغییرات اساسی در اقتصاد کلان و خُرد کشور رخ دهد. 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: اصلاح ساختار اقتصادی کشور که مدنظر رهبر معظم انقلاب است، قطعاً کاری زمانبر و دو تا سه ساله باشد، این در حالی است که اصلاح ساختار امری دفعی نیست. 

زنگنه خاطرنشان کرد: ما باید اصلاح ساختار بودجه را به صورت تدریجی دنبال کرده و اجرایی کنیم.

 اولین بار دولت وقت در سال 85 اقدام به اصلاح ساختار بودجه کرد

وی با بیان اینکه دولت در چند سال گذشته کارهایی در این باره انجام داده است، خاطرنشان کرد: در سال 85 در قالب بودجه‌ریزی و براساس عملکرد، دولت وقت کاری را در این باره انجام داد و حتی دو سالی هم این کار را پیش برد، اما متأسفانه این اقدام متوقف شد و بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری مجدداً چند سالی است که دولت سعی کرده به سمت بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد گام بردارد. 

وی گفت: ما ‌اصلاح ساختار بودجه را در چند موضوع می‌بینیم که شفاف‌سازی، کارآمدسازی، کوچک‌سازی دولت، این موارد است. 

وی درباره نهایی شدن اصلاح ساختار بودجه در کارگروه  اصلاح ساختار بودجه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: در این کارگروه یکسری احکام که در طول چند ماه گذشته توسط سازمان برنامه و بودجه در قالب تحول اصلاح ساختار بودجه آماده کرده است را بررسی کرده‌ایم، هر چند که این برنامه به صورت رسمی به مجلس ارسال نشده است. 

وی گفت: اصلاح ساختار بودجه که سازمان برنامه و بودجه آن را تدوین کرده در 9 فصل است که ذیل این فصول نزدیک به 70 پروژه و اقدام ذکر شده است، ضمن اینکه کاری هم از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس در مورد اصلاح ساختار بودجه در طول دو سال گذشته انجام شده است.

وی گفت: در مجلس یازدهم جلساتی بین سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهش‌های مجلس با محوریت مجلس و آقای قالیباف برگزار شده است و در این نشست قرار شد که به صورت مشخص و برای بودجه سال 1400 حدود 13 حکم که از سوی سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس آماده شود و قرار شد که کمیته اصلاح ساختار بودجه این احکام را مورد بررسی قرار دهد و درنهایت این احکام را به کمیسیون برنامه و بودجه و صحن علنی مجلس ارسال کند تا به بودجه سال 1400 برسد. 

 10 حکم از 13 حکم نهایی شده و 3 حکم نیاز به بررسی بیشتر دارد

وی خاطرنشان کرد: از 13 حکم مورد بررسی قرار گرفته، مشخص شد که متن یک یا دو حکم تغییر کند و مجدداً مرکز پژوهش‌ها و سازمان برنامه و بودجه و وزارت رفاه در این باره کار بیشتری را انجام دهند، ضمن اینکه 10 حکم هم به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال شود.

وی در توضیح بیشتر این موضوع گفت: آن احکامی که مربوط به شرکتها بوده است، چون بحث مفصلی است و نزدیک به سه‌چهارم بودجه سالیانه را به خود اختصاص داده‌اند، نیازمند بررسی‌های بیشتری است. 

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: درباره بودجه شرکت‌ها قرار شد که دولت لایحه‌ای را به مجلس ارسال کند و ما خبر داریم که این لایحه آماده شده و منتظر تأئیدیه هیأت دولت است اما ما دو ماه به هیأت دولت مهلت دادیم تا بودجه شرکت دولتی را به صورت لایحه به مجلس ارسال کند ولی اگر این لایحه به مجلس ارسال نشود، مجلس در مورد بودجه شرکت‌های دولتی مجلس ورود کرده و آن را در قالب طرح بررسی خواهد کرد.

7000 هزار میلیارد تومان میزان دارایی‌های دولت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: حکم دیگر در مورد یارانه نقدی است که احکام آن هم قرار است وزارت رفاه پیشنهادات خود را در این باره به کارگروه اصلاح ساختار بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه ارسال کند ضمن اینکه حوزه مولدسازی‌های دارایی دولت هم از دیگر احکامی است که باید تعیین تکلیف در این باره نهایی شود. 

زنگنه در همین راستا خاطرنشان کرد: 7000 هزار میلیارد تومان براساس برآورد سال گذشته، میزان دارایی‌های دولت است که بخش زیادی از آنها زمین، مسکن، ملک، اموال غیرمنقول و... است. 

وی تصریح کرد: سه حکم یا احکام مذکور قرار شد که کار کارشناسی بیشتری در این باره صورت گرفته و مجدداً به کارگروه ارجاع شود، اما 10 حکم یا احکام دیگر قطعی شده است.

وی خاطرنشان کرد: روز یکشنبه 12 مرداد نامه‌ای را به حاج‌بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس مبنی بر نهایی شدن 10 حکم یا احکام اصلاح ساختار بودجه ارسال کردیم تا وی در این باره تصمیم گرفته و آن را به هیأت رئیسه ارجاع دهد. 

وی گفت:‌ معتقدیم که اگر اقدامات لازم درباره این 10 حکم یا احکام صورت گیرد، در حوزه شفافیت و منابع درآمدی دولت، اتفاقات خوبی رخ خواهد داد. 

انتهای پیام

   

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه اصلاح ساختار بودجه کمیسیون برنامه مجلس ارسال مرکز پژوهش ها حکم یا احکام قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت محمدباقر قالیباف افزود: دولت و مجلس باید در موضوعات مرتبط با ارز با هم اتفاق نظر داشته باشند تا مردم از این وضعیت بیش از پیش آسیب نبینند.

وی تصریح کرد: لازم است دو قوه به یک تصمیم مشترک برسند تا از این قوای مجریه و مقننه یک حرف شنیده شود.

گفتنی است، این جلسه صبح دیروز با حضور خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، فرزین رییس کل بانک مرکزی، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید، اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و حجت الاسلام بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در دفتر رئیس مجلس برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی
  • تاثیر منفی سیاست های ارزی بر بازار سرمایه
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • اصلاح سیاست‌های ارزی باعث کاهش التهابات بازار می‌شود
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات ارزی کاهش خواهد یافت