Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار چابهار گفت: اگر مسئولان دانشگاه طالب باشند و پای میز گفت‌وگو بیایند، حتماً یک منطقه از ساحل را در اختیارشان قرار می‌دهیم تا از آن برای اقدامات علمی و تحقیقاتی‌شان بهره ببرند.

به گزارش ایمنا، یونس حقانی از مصوب بودن طرح پارک ساحلی-گردشگری پشت دانشگاه چابهار خبر داد و اظهار کرد: این طرح از سال ۶۹ به تصویب رسیده است و اگر تاکنون نیز اجرا نشده شاید دلیلش کوتاهی مسئولان وقت بوده است و البته یک دلیل هم این است که تاکنون دانشگاه در برابر این موضوع مقاومت کرده‌است، اما نیز چاره دیگری نداریم و این طرح را که لایق یک شهر توریستی و بین‌المللی است، باید اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهرداری یک سال و نیم پیش به دانشگاه اخطار داده بود که برای خودش حریمی را مشخص و دور آن حصار کشی کند یا به هر طریقی می‌تواند این حریم را تعیین کند، اما هیچ اقدامی از سوی دانشگاه صورت نگرفت تا اینکه امسال با توجه به لزوم اجرایی شدن این طرح، تصمیم گرفتیم از اوایل مرداد طرح را شروع کنیم و اکنون با بازگشایی محوطه بالاخره کار ساخت جاده ساحلی و پارک گردشگری آغاز شده است.

شهردار چابهار با بیان اینکه صاحب زمین دانشگاه، شهرداری است، اظهار کرد: اینکه ادعا می‌کنند دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی باید بهره‌ای از ساحل و دریا داشته باشد حرف درستی است، اما این ساحل سالهاست که بدون هیچ کاربردی در اختیار دانشگاه قرار دارد و به یک مخروبه تبدیل شده است؛ حقیقت ماجرا این است که صاحب ساحل، تک تک شهروندان و همه مردم هستند نه اینکه ساحل متعلق به دانشگاه باشد و ما نیز قول می‌دهیم اگر دانشگاه طالب باشد و پای میز گفت‌وگو بیاید، حتماً یک منطقه از ساحل را در اختیارشان قرار می‌دهیم تا از آن برای اقدامات علمی و تحقیقاتی‌شان بهره ببرند.

حقانی گفت: جاده ساحلی از بندر شهید بهشتی تا بندر کلانتری امتداد خواهد داشت و قرار نیست برای عبور و مرور خودروها استفاده شود؛ ما بعد از ملغی شدن طرح اتصال دو بندر به یکدیگر با استفاده از استحصال آب دریا، برای اجرایی کردن این طرح مصوب وارد عمل شدیم و در نظر داشته باشید که یک سال و نیم پیش وقتی می‌خواستیم این طرح را اجرا کنم، متوجه شدیم که دانشگاه دو ابنیه‌اش به طور کامل در طرح مصوب ما قرار دارد، اما از آنجایی که برای اسراف نشدن در بیت‌المال، نمی‌شد این دو ساختمان را تخریب کرد، کاملاً طرح‌ها را تغییر دادیم تا برای دانشگاه آسیبی نداشته باشد.

وی با یادآور شدن این موضوع که طبق منویات رهبری شهر چابهار یک شهر بین المللی در زمینه گردشگری و هم در زمینه ترانزیتی است، افزود: این طرح نیز برای محقق شدن نظرات مقام معظم رهبری با توجه به نگاه ویژه ایشان به سواحل مکران اجرایی شده‌است و کاملاً یک طرح توریستی است که شامل یک مرکز تجاری، آکواریوم بزرگ، قسمت اداری و دیوار حفاظت ساحلی خواهد بود.

منبع: ایرنا

کد خبر 437115

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان مدیریت شهری شهر فرهنگ شهروندی شهرداری چابهار بندر چابهار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • هشدار زرد؛ وزش باد شدید در مناطق جنوبی کشور تا هفته آینده
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • وزیر کشور: پلاژهای دولتی در سواحل باید مورد استفاده همه مردم قرار بگیرد
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • توضیح بانک صادرات درباره دلایل خرید بخشی از سهام پرسپولیس
  • نخستین اقدام مالکان جدید پرسپولیس؛ پرداخت بخشی از مطالبات بازیکنان
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟