Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@03:50:41 GMT

روش ایمن کردن شبکه وای فای

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۷۸۸۶

اگر کلاهبرداران بتوانند سیگنال‌های روتر را بگیرند، می‌توانند به داده‌ها و رمزهای عبور دسترسی داشته باشند و به همین دلیل لازم است کاربران کنترل کنند که چه کسی می‌تواند وارد شبکه آنها شود. ناطقان:  اغلب افرادی که ممکن است نگاهی غیرحرفه‌ای به هک شدن شبکه وایرلس داشته باشند، تصورشان از این مسئله فقط این است که مهاجم از اینترنت آن‌ها استفاده می‌کند، این درحالی است که مهاجم با این کار می‌تواند گذرواژه‌هایی که توسط سیستم شما وارد می‌شود را شنود کند و همچنین به دستگاه‌های موجود در شبکه مورد حمله واقع‌شده، نفوذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 نفوذ به شبکه‌های وای‌فای که امروزه از متداول‌ترین حملات سایبری است و می‌تواند حرفه‌ای‌ترین کاربران را نیز به راحتی به دام بیندازد، به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد. از این رو وب‌سایت جی‌بی‌هکرز به روش‌هایی جهت ایمن‌سازی شبکه وای‌فای خانگی اشاره کرده است.

غیرفعال کردن گزینه نام شبکه در شبکه وای‌فای

توصیه می‌شود هنگام استفاده روتر بی‌سیم در خانه نام شبکه (name broadcasting) را برای عموم غیرفعال کنید. این قابلیت برای مراکزی که می‌خواهند به مشتریان خود اتصال به اینترنت با باند پهن را ارائه دهند مفید خواهد بود، ولی برای یک شبکه بی‌سیم خصوصی مفید نیست.

از طرفی نقاط اتصال وای‌فای به‌صورت پیش‌فرض برای انتقال نام شبکه بی‌سیم پیکربندی شده است که این موضوع شناسایی و اتصال را ساده‌تر می‌کند. جهت تنظیم نام شبکه قبل از اتصال می‌توانید SSID را روی "Hidden" قرار دهید. از آنجایی که اعضای شرکت با نام شرکت وای‌فای آشنا هستند این منطقی به نظر می‌رسد که هر کسی به‌راحتی بتواند به آن دسترسی پیدا کند. با این حال توجه داشته باشید که مخفی کردن SSID تنها راه برقراری امنیت در شبکه بی‌سیم نیست.

در برخی از نقاط هنوز هم از استاندارد قدیمی WEP در وای‌فای استفاده می‌شود ولی برای برقراری امنیت بهتر و جلوگیری از حملات مهاجمان باید نسخه‌های به‌روز WPA ،WPA۲ و یا WPA۳ استفاده کنید.

همچنین اطمینان حاصل کنید یک رمز عبور قوی برای وای‌فای دارید و یک کلاهبردار نمی‌تواند آن را تغییر دهد. دسترسی به سیستم‌هایی با رمز عبور پیش‌فرض بسیار راحت بوده و یک نفوذگر می‌تواند با نفوذ به سیستم تنظیمات خود را  اعمال کند. این بدان معنی است که هکرها با استفاده از این اطلاعات سعی در نفوذ به شبکه شما هستند.

نرم‌افزار روترها را به‌روز نگه دارید

گاهی اوقات سیستم‌عامل روتر مانند سایر نرم‌افزارها می‌تواند آسیب‌پذیری‌هایی را داشته باشد که توسط نسخه‌های بعدی رفع می‌شود. بنابراین لازم است جدیدترین نسخه از نرم‌افزار را نصب کرده و همچنین آخرین پچ‌های امنیتی را دانلود کنید تا اطمینان حاصل کنید که نمی‌تواند نفوذی به آن صورت گیرد.

فایروال نیز برای جلوگیری از هجوم حملات روی رایانه‌ها در نظر گرفته شده است. روترهای بی‌سیم معمولاً دارای فایروال هستند. با این حال، فایروال‌ها اغلب غیرفعالند، بنابراین لازم است اطمینان حاصل کنید که فایروال روتر بی‌سیم فعال شده است.

برای جلوگیری از دسترسی‌های مخرب به شبکه‌های بی‌سیم خود از یک فایروال استفاده کنید. فایروال‌ها از شبکه در برابر هکرها محافظت می‌کنند. بیشتر روترها دارای فایروال هستند که ورود و افشای داده‌ها را کنترل و فعالیت‌های مشکوک را مسدود می‌کنند. یک فایروال هدر بسته و آدرس مقصد را بررسی می‌کند.

در حالی که یک نفوذگر ممکن است از جنبه‌های مختلف شبکه شما را تحت تاثیر قرار دهد، برای حفظ امنیت باید نکات امنیتی را دنبال کنید. علاوه براین، بررسی کنید که سیستم‌های متصل به شبکه شما دارای ابزار محافظتی قابل اعتماد در برابر ویروس‌ها و جاسوس‌افزار باشند.
منبع: ایسنا برچسب ها: وای فای ، ایمن ، ناطقان ، رمز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وای فای ایمن ناطقان رمز شبکه وای نام شبکه وای فای بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امن ترین خطوط هوایی جهان کدامند

وبسایت «ایرلاین ریتینگ» طی بیش از ۱۰ سال گذشته فهرست امن‌ترین خطوط هوایی جهان را منتشر کرده است. در این ارزیابی ۳۸۵ شرکت هواپیمایی مورد بررسی موشکافانه قرار گرفتند. ناطقان: گزارش سالانه امن‌ترین شرکت‌های هواپیمایی جهان در حالی منتشر شد که عنوان امن‌ترین شرکت هوایی به «ایر نیوزیلند» رسید.

به گزارش یورونیوز، حوادث روی داده برای هواپیما‌ها طی سال‌های گذشته معیار اصلی ارزیابی شرکت‌ها بوده است. این وبسایت همچنین گزارش بازرسی‌های دولت‌ها، گزارش نهاد‌های مسئول در امر هوانوردی و میانگین سن ناوگان مورد استفاده را بررسی کرده است.

پس از «ایر نیوزیلند» ایمن‌ترین

جایگاه سوم در فهرست ایمن‌ترین شرکت‌هایی هواپیمایی هم به شرکت استرالیایی «ویرجین استرالیا» رسیده است.

تفاوت‌ها بین ۲۵ شرکتی که در صدر فهرست ایمن‌ترین خطوط هوایی جهان قرار گرفته‌اند بسیار کم بوده است. شرکت «الاتحاد» در امارات عربی متحده پس از «ایر نیوزیلند»، «کانتاس» و «ویرجین استرالیا» به عنوان ایمن‌ترین شرکت هوایی معرفی شده است.

جایگاه پنجم در این فهرست نیز به «قطر ایرویز» رسیده است. حمل و نقل هوایی جهان «کانتاس»، بزرگترین شرکت هواپیمایی استرالیا است. این شرکت سال گذشته به عنوان ایمن‌ترین شرکت هوایی جهان معرفی شده بود.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • ساختمان‌های ناایمن پلمب می‌شوند
  • ساختمان های ناایمن در کدام منطقه تهران قرار دارند؟
  • خط کشی۴۸ کیلومتر از راه‌های شهرستان تنکابن
  • ایمن سازی ۷ سرا و مجتمع تجاری پرخطر در بازار تهران
  • خط کشی ۴۸ کیلومتر از راه‌های شهرستان تنکابن
  • تمهیدات استان یزد برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی
  • امن ترین خطوط هوایی جهان کدامند