Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-19@20:53:15 GMT

پروتکل بهداشتی کنکور ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۸۸۲۹

پروتکل بهداشتی کنکور ابلاغ شد

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ پروتکل بهداشتی کنکور خبر داد و جزییان آن را اعلام کرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پروتکل‌های بهداشتی برگزاری کنکور طی جلساتی که با مسئولان سازمان سنجش آموزش کشور و مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار شد، تدوین و ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساس این پروتکل‌ها رعایت یکسری مسائل ساده بهداشتی است که کار سخت و پیچیده‌ای نیست، اما رعایت آن‌ها نیازمند دقت و نظارت کافی است.

وی ادامه داد: از جمله اصول پروتکل بهداشتی کنکور این است که در مرحله اول همه داوطلبان باید وضعیت سلامت خود را اعلام کنند. برای افرادی که بطور قطع بیمار هستند تمهیداتی پیش بینی شده به طوری که یا در داخل برخی بیمارستان‌ها امتحان می‌دهند یا اینکه در اتاق یا فضایی مجزا در کنار پنجره و دور از سایر داوطلبان امتحان می‌دهند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: زدن ماسک برای همه داوطلبان و همه مراقبان، ناظران و دست اندرکاران برگزاری کنکور اجباری است. اصل اساسی دیگر رعایت فاصله گذاری ۱.۵ تا دو متری است که باید در همه مراحل برگزاری کنکور از در ورودی، هنگام ورود به کلاس و سالن جلسه و در چیدمان صندلی داوطلبان رعایت شود.

وی افزود: با این حال رعایت همه این موارد کافی نیست و باید حوزه‌های امتحانی کنکور طوری انتحاب شود که حتما تهویه مناسب داشته باشد. البته این تهویه می‌تواند خیلی ساده و مثلا هوای تازه از یک پنچره باشد. اگر حوزه امتحانی کولر آبی یا گازی داشته باشد دریچه‌های آن نباید به طرف داوطلبان باشد و باید باد آن به صورت غیر مستقیم باشد البته کولر تهویه محسوب نمی‌شود بلکه دستگاه خنک کننده است، تهویه نیازمند دستگاه‌های فیلتردار است که در حوزه‌های امتحانی نداریم بنابراین عمدتا تهویه به صورت باز بودن پنچره و تهویه طبیعی و گردش هوای تازه است. داوطلبان چند ساعت در یک محیط بسته هستند و حتما همه حوزه‌های امتحانی باید گردش هوای تازه داشته باشند.

فرهادی ادامه داد: نکته بسیار مهم دیگر این است که در همه حوزه‌های برگزاری آزمون باید ضدعفونی و گندزدایی سطوح قبل از آزمون انجام شود، بعد از برگزاری آزمون همه جا‌های حوزه امتحانی اعم از صندلی، دسته‌های صندلی، میزها، کف سالن و بقیه جا‌ها باید ضدعفونی شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: فهرست همه حوزه‌های امتحانی کنکور به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ارسال و مقرر شده که از همه این مراکز در اسرع وقت بازدید شود و اگر وضعیت آن‌ها نامناسب بود و با شرایط پروتکل برگزاری کنکور انطباق نداشت به سازمان سنجش و مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام شود که به سرعت آن حوزه امتحانی از رده خارج و حوزه امتحانی دیگر جایگزین آن بشود. جا به جایی حوزه‌ها کار سختی نیست و در آزمون دکترا این کار انجام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد روز‌های برگزاری کنکور افزایش یافته و حوزه‌های برگزاری کنکور باید با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت کنند، تعداد بیشتری حوزه آزمون وجود دارد بنابراین امکان مدیریت آن‌ها و دقت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این حوزه‌ها وجود دارد.

فرهادی ادامه داد: امیدواریم پروتکل‌های بهداشتی به طور کامل رعایت شود و از نظر ما رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی کنکور کار سخت و طاقت فرسایی نیست. برگزاری کنکور دکترا تجربه خوبی به دست داده است. در کنکور دکترا پروتکل‌های بهداشتی در کل کشور بیش از ۸۰ درصد رعایت شده و در برگزاری کنکور با توجه به اینکه دقت و حساسیت بالاتری وجود دارد و مسئولان نیز حساس‌تر شده اند حتما پروتکل بهداشتی دقیق‌تر و به میزان بیشتری رعایت می‌شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: همه بازرسان بهداشتی وزارت بهداشت از هم اکنون درگیر برگزاری کنکور هستند و درخواست کرده ایم که از بخش خصوصی نیز به صورت خرید خدمت بازرسانی اضافه شوند.

وی درباره پروتکل برگزاری مراسم ماه محرم نیز گفت: هنوز پروتکل برگزاری مراسم عزاداری محرم نهایی و تصویب نشده و پس از تصویب این پروتکل در ستاد ملی کرونا، جزییات آن اعلام می‌شود احتمالا طی امروز و فردا در کمیته وزارت کشور نهایی می‌شود.

آزمون سراسری کنکور طی چهار روز از روز ۲۹ مرداد در کشور برگزار می‌شود و حدود یک میلیون نفر درچهار گروه آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی و هنر در این آزمون شرکت می‌کنند. منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور اجتماعی وزارت بهداشت سنجش داوطلبان معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت پروتکل های بهداشتی حوزه های امتحانی پروتکل بهداشتی برگزاری کنکور بهداشتی کنکور حوزه امتحانی آموزش پزشکی پروتکل ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد حسین حاجیلو رئیس شورای حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش کشور در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: داوطلبان کنکور اطمینان داشته باشند که امنیت آزمون به طور کامل برقرار می‌شود.
وی یادآور شد: آزمون‌های سازمان سنجش در ۴ دسته؛ شامل سنجش علمی، استخدامی، صلاحیت حرفه‌ای و آزمون‌های بین‌المللی قرار دارند و دستورالعمل حفاظتی به عنوان سند بالادستی به تصویب شورای امنیت کشور (شاک) رسیده است. در این سند وظایف دستگاه‌ها در زمینه‌های اجرایی، امنیتی، قضایی و انتظامی مشخص شده است.
حاجیلو ادامه داد: همه دستگاه‌ها ملزم هستند بر اساس این دستورالعمل حفاظتی در تمام آزمون‌های کشور هماهنگی لازم را داشته باشند و وظایف گفته شده را اجرا کنند تا امنیت داوطلبان تامین شود.
وی با اشاره به برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳ هزار نفر در جلسات مختلف آمورشی حفاظت آزمون شرکت کرده اند و موضوع امنیت قبل، حین و بعد از آزمون برای تمام عوامل اجرایی و حفاظتی تبیین شده است.
قائم مقام سازمان سنجش گفت: در زمان خروج سوالات از قرنطینه اصلی تا رسیدن بسته‌های سوالات به مخازن اصلی محل برگزاری آزمون مانند دوی ۴۰۰ متر است و همه عوامل ملزم هستند در هوشیاری کامل قرار داشته باشند.
وی اضافه کرد: برای این بخش ۳ لایه حفاظتی و یک لایه جدید بعنی لایه چهارم حفاظتی در نظر گرفته شده است که اجرای این لایه‌های حفاظتی در شهر‌های بزرگ تا دورافتاده‌ترین مراکز آزمون یکسان است.
حاجیلو تاکید کرد: همه عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری باید شناسایی شده باشند و دارای شناسنامه باشند و هیچ عامل بیرونی خارج از عوامل شناسنامه دار اجازه ورود به مجموعه‌های حفاظتی را ندارد. مواردی در گذشته دیده شده که محرمانه به مرکز مربوطه اخطار داده شده است.
وی با تاکید بر اجرای اقدامات حفاظتی در زمان برگزاری آزمون گفت: دفترچه غایبان کنکور قطعا باید ۱۰۰ درصد پلمپ شده جمع آوری شود. تجربه نشان داده در زمان برخورد با فرد متقلب همه تمرکز بر پاسخنامه قرار می‌گیرد، اما عوامل هوشیار باشند در هیچ شرایطی دفترچه سوال فرد متقلب از حوزه خارج نشود. پاسخنامه‌ها نیز همانند دفترچه‌ها در امنیت کامل ارسال شود.
قائم مقام سازمان سنجش تکریم خانواده‌های داوطلبان کنکور را یکی از مهمترین وظایف عوامل اجرایی و حفاظتی دانست و گفت: از افراد فرهیخته و مسوولیت پذیر برای تکریم خانواده‌ها استفاده کنید. خانواده‌ها در فاصله مناسب از حوزه آزمون پذیرایی شوند. برای این موضوع بودجه‌ای در اختیار نمایندگان تام الاختیار وزیر علوم در حوزه‌های آزمون قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: براساس مکاتبات سازمان سنجش آموزش کشور و معاون وزیر کشور در همه استان‌ها در زمینه برگزاری کنکور باید شورای تامین استان تشکیل شود. رصد فضای مجازی از زمان ثبت نام تا زمان برگزاری کنکور در حال انجام است و این کار با همکاری پلیس فتا در حال انجام است و در شورای تامین نیز این موضوع باید مدنظر قرار گیرد.
حاجیلو از عوامل اجرایی و حفاظتی و نمایندگان دانشگاه‌ها خواست بحث اطلاع رسانی به خانواده‌ها و داوطلبان کنکور را به صورت جدی از مراکز صداوسیما استان‌ها پیگیری کنند و افزود: بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه اطلاع رسانی در زمینه کنکور تهیه شده که لازم است تا زمان برگزاری آزمون مرتب پخش شوند.

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ می‌شود
  • سند ملی «سبک پوشش اسلامی‌ایرانی» تصویب شد