Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@05:41:38 GMT

مروری بر مهمترین مطالب رسانه‌های محلی کردستان

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۹۳۶۰

مروری بر مهمترین مطالب رسانه‌های محلی کردستان

هفته نامه سیروان در شماره ۱۰۹۴ خود تیتر اصلی خود را با عنوان آب در کوزه و کردستان تشنه لب به هشدار مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای به کسری آب ۶۶۰ میلیون مترمکعبی در دشت‌های شرقی کردستان پرداخته است.

این نشریه موضوع مهم دیگر صفحه یک خود را به گفت و گو با استاندار کردستان اختصاص داده که در آن بهمن مرادنیا گفته است کُرد بودن مانع توسعه کردستان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه روژان هم در شماره ۴۱۳ خود تیتر یک نشریه را با عنوان پاداش کردستانی‌ها از رای بالا به روحانی چه بود، منتشر کرده است که سعید سرفرازیان نویسنده یادداشت در آن با رویکردی انتقادی از عدم تغییرات مورد انتظار از دولت نوشته است.

این نشریه موضوع مهم دیگر صفحه اول خود را به زباله‌گردی اختصاص داده و با روتیتر نگاهی به پدیده‌ای نوظهور و ناسازگار با عصر مدرن نوشته است: زباله گردی تنزل کرامت انسانی در مقابل دیدگان عادت کرده جامعه ما است.

هفته نامه گوران در شماره نهم خود در مطلب اصلی گزارشی از مهاجرت کارگران به اقلیم کردستان عراق منتشر کرده و تیتر کارگری در خانه همسایه را برای آن برگزیده است،  در این گزارش نوشته شده رنج غربت و ناچاری که می‌توانست با توسعه اقتصادی کردستان تجربه نشود.

این هفته نامه در یادداشتی به قلم علی اشرف رحمان پناه با عنوان سخنی با نمایندگان مردم در مجلس، کردستان تشنه خدمت است، خواسته است بخش‌های مختلف بویژه نمایندگان منافع مردم را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

هفته نامه ورزشی پاله‌وان (پهلوان) هم گزارشی اختصاصی با عنوان بازگشت آسمان خراش‌های کردستان به سوپر لیگ به موضوع فرصت حضور تیم بسکتبال استان در سوپر لیگ کشور پرداخته است.

یادداشت سردبیر این هفته نامه با عنوان مسیر صعودی ورزش کردستان در پسا کردستان به حضور تیم‌های ورزشی استان در لیگ برتر از جمله هندبال، والیبال، بسکتبال، کشتی فرنگی، کاراته، تکواندو، فوتبال و بسکتبال بانوان اختصاص یافته و آن را به منزله موفقیت‌های تیم‌های کردستانی در شرایط بعد از شیوع کرونا تلقی کرده است.

پاله‌وان در این شماره مصاحبه‌ای با رشید ایوبیان با تیتر نسل امروز باید جایگاه پیشکسوتان در ورزش را بشناسد نیز داشته است.

به‌هیز (نیرومند) دیگر هفته نامه ورزشی استان کردستان هم تیتر یک خود را با عنوان آیا استاندار منجی راه‌یاب ملل می‌شود به خطر حذف تیم والیبال راه‌یاب ملل از لیگ برتر و راه نجات آن از طریق کمک‌های استاندار پرداخته است.

این نشریه گزارشی از ماده ۲۷ در توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان دارد و به این موضوع  پرداخته که تاکنون تنها استخر سقز و سالن ژیمناستیک بانه از طریق این ماده ساخته و اجاره داده شده است که همه از آن راضی بوده‌اند.

به‌هیز همچنین مصاحبه‌ای با حمید سهراب نژاد پیشکسوت ورزشی داشته که او در این مصاحبه بزرگترین ضعف بسکتبال را نداشتن خروجی بیان کرده است.

در حال حاضر ۱۱۷ نشریه در استان کردستان  مجوز انتشار دارند که از این تعداد ۲ روزنامه، ۱۵ هفته‌نامه، هفت دو هفته‌نامه، ۱۵ ماهنامه، ۲ دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۰ دو فصلنامه است.

برچسب‌ها کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان کردستان مطبوعات و خبرگزاری های داخلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هفته نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش

این روز‌ها فیلم «نوروز» با بازی علی نصیریان روی پرده است؛ هرچند فیلم اکران موفقی در گیشه نداشته، اما نفس حضور نصیریان در آن مغتنم است. نصیریان بازیگری با پیشینه تئاتری است که در طول سال‌های فعالیتش در سینما در فیلم‌های ارزنده و مهمهی نقش‌آفرینی کرده است.

ابوالحسن تهامی در میان انبوه آنونس‌های فیلمفارسی که گفته در اندک فیلم‌هایی که علی نصیریان بازی کرده یک جمله تکراری را برای توصیف او به‌کار می‌برد: بازیگر ارزنده تئاتر. تأکید روی ارزندگی بازیگران تئاتر نسبت به بازیگران سینما به مناقشه ریشه‌داری برمی‌گردد که از مناسبات اداری برخاسته از اداره تئاتر از ادارات وزارت فرهنگ و هنر در خیابان پارس سرچشمه می‌گیرد، اداره‌ای که علی نصیریان مدیر و سال‌ها آدم اولش بود.

وقتی وزارت فرهنگ و هنر در سال۱۳۴۳ با وزارت اول و آخری مهرداد پهلبد تعداد قابل توجهی بازیگران تئاتر به‌عنوان کارمند اداره تئاتر استخدام و حقوق‌بگیر این مجموعه شدند. این بازیگران بدنه هنری نمایش‌های تله‌تئاتر‌هایی بودند که پای ثابت برنامه‌های تلویزیون ملی ایران محسوب و به‌صورت زنده از استودیو اجرا و پخش می‌شد. انشقاق بازیگران همچون خوانندگان بدون مسئله نبود. وقتی با تاسیس رادیو، خوانندگان رادیو را پیرنیا برای گل‌ها دستچین کرد باعث شد که خوانندگانی که محل عرضه آثارشان در اجرا‌های زنده باشد، مسیر دیگری را در حرفه خود پیش بگیرند و همین جدایی‌ها زمینه بروز تعریف‌های تازه در حرفه‌های هنری شد. بازیگران تئاتر برای انتخاب خود شأن و منزلتی قائل بودند و این شأن را دلیل حضورشان در ساختمان خیابان پارس می‌دانستند و غیبت در تماشاخانه پارس لاله‌زار منهدم شده.

وقتی در دهه ۱۳۴۰ ستارگان سینما شهرتی فراگیر را برابر کمتر دیده‌شدن بازیگران تئاتر در جامعه هنرپیشگی ایران راه انداختند، تمایز بازیگری علمی و مبتنی برآموزش در برابر بازیگری حسی و مبتنی بر غریزه در مجلات هنری بحث داغی شد. وقتی داریوش مهرجویی به ایران آمد تا فیلم بسازد برای ساختن فیلم‌هایی که شبیه «الماس۳۳» نشود راهی اداره تئاتر شد تا بازیگران ۲ تله‌تئاتر معروف را برای ساخت فیلم سینمایی دستچین‌کند. علی نصیریان و عزت‌الله انتظامی شاخص‌ترین بازیگران تئاتر بودند که در میانه دهه ۴۰ با ایفای نقش‌اول فیلم‌های «گاو» و «آقای هالو» سعی کردند تا مرز‌های نظری بازیگر را با ستاره به شکل عملی تبیین کنند. اقبال ستاره در تداوم ویژگی‌های شکل‌دهنده ستاره بودنش بوده است و شهرت بازیگر از توانایی‌های فراوانش برای ایفای نقش‌های مختلف.

در دهه ۱۳۵۰ نصیریان بر این اساس هم سرایدار شد و هم ستارخان. هم «مهرگیاه» را بازی کرد و هم «دایره مینا» را. اما کولاک با انقلاب اتفاق افتاد. وقتی صحنه از تئاتر شهر تا سینما شهرقشنگ برای هنرنمایی بازیگران اداره تئاتر فراخ شد. همه بازیگران میانسال فیلم گاو بازیگران نقش‌اول فیلم‌های دهه ۱۳۶۰ شدند. نصیریان به کمک سابقه تئاتری و مهارتش در تحلیل شخصیت و حضور جوانان جویای‌نام و کارگردانان خوشنام توانست مجموعه قابل توجهی از نمونه‌های بازیگری در سینمای ایران را ثبت کند. هنوز بازیش در نقش قاضی شارح در تلویزیون و میرزا نوروز در سینما در میان مردم نقل محافل است. هنوز دیالوگ شبانه ابوالفتح به رضا وایرال می‌شود و گفت‌وگوی مظفرالدین‌شاه با کمال‌الملک می‌چرخد. هنوز شکل انتقامش با کوبیدن مجسمه شاه بر فرق حسین پرورش را به یاد می‌آورند و هم انتظار بی‌سرانجامش برای ملاقات با شاه را در روز باشکوه.

اوج این همه شکوه وقتی رقم خورد که نصیریان و انتظامی به لطف وسترن عشایری مسعود جعفری جوزانی و فیلمنامه تراش‌خورده سعید مطلبی روبه‌روی هم قرار گرفتند. داوران پنجمین جشنواره فیلم فجر از میان انتظامی برای عباس‌آقای اجاره‌نشین‌ها و نصیریان برای آقا علی‌یار، جایزه را به داریوش ارجمند تازه‌نفس دادند تا خود را از سرگیجه انتخاب بین اتفاقات ایجادشده توسط بازیگران اداره تئاتر خلاص کنند.

دهه ۱۳۷۰ دهه مهاجرت و کم‌کاری نصیریان با پرکاری دهه ۱۳۸۰ جبران شد. نصیریان در ششمین دهه زندگیش پرکارترین بازیگر بین هم‌نسل‌های خود بود که اغلب کم‌کار و گزیده‌کار و بیکار شده بودند. در میان انواع فیلم‌سینمایی و تله‌فیلم و سریال که در این دهه بازی کرد با بازی در نقش‌اول سریال مناسبتی میوه ممنوعه شهرت فراموش‌شده‌اش را در میان مردم احیا کرد. احترامی که از به‌کار بردن کلمه ارزنده به کلمه استاد تغییر کرده بود.

در دهه ۱۳۹۰ علی نصیریان نخستین‌بار برای فیلم مسخره‌باز جایزه نقش مکمل گرفت. او روی صحنه روبه حاضران اختتامیه سی‌وهفتمین دوره جشنواره فجر از اینکه او را دوم توصیف کردند، گلایه کرد. حرفی که باعث شد همه، تاریخ جشنواره را دوباره مرور کنند. واکنش به این مرور جایزه سال بعد برای فیلم هنوز اکران‌نشده هفت‌بهار نارنج بود.

«نوروز» جدیدترین فیلم این کهنه‌کار سینما و تئاتر است که برنامه نوروزی امسال سینماهاست. مهم‌ترین نکته فیلم حضور خود نصیریان است که هنوز به اندازه همان سال‌های دهه ۱۳۴۰ به بازی و نمایش و سینما عشق دارد. عمرش درازباد.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «دی ماه» سال گذشته
  • مروری بر رویدادهای ورزش استان در پائیز سال ۱۴۰۲
  • تأثیر بازی‌های بومی محلی در جذب گردشگر
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش
  • «آغاز سال‌ نو برای انسان مؤمن»
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آذر ماه» سال گذشته
  • مروری بر خبر‌های ورزشی هشتم فروردین ماه استان قزوین
  • انتشار هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان آغاز سال‌نو برای انسان مؤمن
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین