Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@21:16:33 GMT

نیویورک‌تایمز: همه اعضای کنگره باید تست کرونا بدهند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۱۲۵۰

نیویورک‌تایمز: همه اعضای کنگره باید تست کرونا بدهند

روزنامه نیویورک تایمز از اعضای کنگره آمریکا خواست به دلیل ابتلای «لوئی گومرت» یکی از نمایندگان به کووید – ۱۹، همه آزمایش کرونا بدهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی نوشته است: درحالی که آزمایش کرونا شماری از اعضای کنگره قبلا مثبت اعلام شده، و تشخیص بیماری در گومرت که توصیه های مرتبط با زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را به سخره می گرفت، باعث تشویش در کنگره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز در عین حال اقدامات پیشگیرانه بسیاری از قانونگذاران کنگره شامل کاستن از شمار کارکنان دفاتر خود، رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک را مورد تحسین قرار داد، اما برخی را به دلیل بی اعتنایی به این تهمیدات به دلایل سیاسی، نکوهش کرد و همچنین از کسانی که تصور می کنند ویروس آنها را مبتلا نمی کند، انتقاد کرد.

نیویورک تایمز به طور ویژه «کلی هیگینز» عضو جمهوریخواه کنگره از ایالت لوئیزیانا را هدف قرار داد که مدعی است زدن ماسک، تحقیر فرزندان پروردگار است.

مقام‌های منتخب، مسئولیت خاصی در قبال الگوبرداری از رفتارهای مسئولانه در جریان این بیماری همه گیر دارند و باید تمهیدات محتاطانه بیشتری در پیش گیرند تا به گسترش دهندگان فوق العاده این بیماری تبدیل نشوند.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و میچ مک کانل رهبر جمهوریخواهان سنای آمریکا هر دو پیشنهاد کاخ سفید برای انجام ندادن تست های تشخیص سریع کرونا برای قانونگذاران کرونا را رد کرده اند.

نیویورک تایمز در عین حال تاکید کرد: اعضای کنگره، شخصیت هایی متنفذ هستند و در این برهه بحرانی باید الگو باشند. این افراد با برداشتن گام هایی برای محافظت از خود و کارکنانشان، این پیام را در مورد جدی بودن اوضاع به مردم نگران و سردرگم می رسانند.

مثبت شدن آزمایش کرونای 14 عضو کنگره آمریکا

 

در هفته‌های گذشته، در گوشه و کنار آمریکا گروه‌های مخالف ماسک، تجمع‌هایی برگزار و دولت را به نقض آزادی فردی و اجتماعی خود متهم کرده‌اند.

در بسیاری از این تجمعات، حمل پلاکاردهایی دیده می‌شود که روی آنها شعار "بدن من، حق من" نوشته شده است. این شعار در واقع از سوی گروه‌های طرفدار حق سقط جنین استفاده می‌شود، اما این روزها از تجمع طرفداران برداشتن محدودیت‌های مربوط به کووید-19، سر درآورده است.

در این میان، هرچند آمریکا ماه‌هاست که بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا را در جهان دارد اما رئیس جمهوری این کشور درباره زدن ماسک تردید به خرج داده است.

وی چندی پیش گفته بود که از صدور فرمان ملی برای الزام شهروندان آمریکایی به ماسک زدن و کاهش گسترش ویروس کرونا خودداری می‌کند.

سرانجام دونالد ترامپ تنها اواخر تیرماه هنگام بازدید از بیمارستان نظامی «والتر رید» در حومه واشنگتن برای نخستین بار در اماکن عمومی از ماسک استفاده کرد و دست از لجاجت برداشت.

تاکنون 4 میلیون و 814 هزار و 440 نفر در سراسر آمریکا به کووید – 19 مبتلا شده‌اند. از این تعداد، 158 هزار و 375 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و 2 میلیون و 380 هزار و 561 نفر بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام/

R36446/P/S8,1128/CT12 قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ گزارش سازمان ملل: کره شمالی احتمالا به توانایی نصب تجهیزات هسته‌ای روی موشک دست یافته است ۲ پیروزی روسیه در مسابقه با آمریکا بر سر تولید سریع‌تر واکسن کرونا ۳ چاووش‌اوغلو: ایزدی‌ها از قتل‌عام داعش نجات یافته اما به چنگ پ.ک.ک افتادند ۴ اعلام تاریخ تولید واکسن کرونای ساخت موسسه "وکتور" روسیه ۵ اولین اظهار نظر وزیر خارجه جدید لبنان؛ تاکید بر لزوم همکاری با سوریه ۶ مستند «خانه عنکبوت»؛ نفوذ اطلاعاتی جهاد اسلامی به سرویس‌های امنیتی و جاسوسی اسرائیل ۷ گسترش اعتراضات در فلسطین اشغالی؛ آیا «نتانیاهو» به سرنوشت «رابین» دچار خواهد شد؟ ۸ وزیر خارجه بوسنی هرزگوین: قدردان حمایت‌های ایران هستیم مهمترین اخبار بین الملل آلمان لانه امن تروریست‌ها/ وزارت خارجه برلین را پاسخگو کند ضربه امنیتی مقاومت فلسطین به دستگاه جاسوسی اسرائیل مصاحبه|سلطان‌شاهی: انتخابات زودهنگام گزینه نتانیاهو برای فرار از سقوط است گفت‌وگو| تحلیلگر عراقی تشریح کرد: چالش‌ها و موانع برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق مهمترین اخبار تسنیم سرلشکر سلامی: انتقام خون شهید سلیمانی به یک آرمان تبدیل شده است قالیباف: باید در ۵ سال آینده به ثبات اقتصادی بدون نفت برسیم گفت‌وگو| تحلیلگر عراقی تشریح کرد: چالش‌ها و موانع برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: اصلاح ساختارهای اقتصادی، بودجه ریزی و مالیاتی مهمترین چالش‌های دولت آینده است مقامات صهیونیست: اسرائیل در هیچ‌ جبهه‌ای آماده جنگ با حزب‌الله نیست درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیویورک تایمز اعضای کنگره بین الملل زدن ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟

آفتاب‌‌نیوز :

اعتراضات دانشجویی در ایالات متحده نسبت به جنگ در غزه طی هفته گذشته به نحوی تشدید شده و گسترش یافته است که گزارش‌ها از برپایی تحصن‌هایی در همین ارتباط در چندین دانشگاه از جمله کلمبیا، ییل و نیویورک حکایت دارد.

رویترز در گزارشی تفصیلی که به این موضوع اختصاص یافته همچین آورده است که پلیس برای دستگیری و بازداشت معترضان به محوطه چندین دانشگاه فراخوانده شده است.

معترضان چه خواسته‌هایی دارند؟

دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن‌ها روی داده است، خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، قطع کمک نظامی آمریکا به اسرائیل، پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تامین‌کنندگان سلاح و سایر شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌برند، و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند.

معترضان چه کسانی هستند؟

این اعتراضات شماری از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حامی فلسطین با پیشینه و سوابق مذهبی مختلف، از جمله یهودیان و مسلمانان را به سوی خود جلب کرده است. از جمله گروه‌های سازمان‌دهنده این اعتراضات می‌توان به «دانشجویان هوادار عدالت در فلسطین» و «صدای یهودی برای صلح» اشاره کرد.

در این تجمع‌ها و گردهم‌آیی‌های اعتراضی طیف وسیعی از آموزش‌های کوتاه‌مدت، دعا‌های بین مذهبی و اجرا‌های موسیقی از سوی شرکت کنندگان ارائه و عرضه می‌شودد.

با وجود اینکه برخی از دانشجویان یهودی در دانشگاه احساس ناامنی می‌کنند و می‌گویند از برخی شعار‌هایی با مضمون ضدیهودی عصبانی هستند، برگزارکنندگان به‌طور گسترده خشونت علیه گروهی دیگر از معترضان طرفدار اسرائیل را رد کرده‌اند.

واکنش مسئولان دانشگاه‌ها چه بوده است؟

مسئولان دانشگاه و نیرو‌های مامور برقراری نظم به شدت با این اعتراض‌ها برخورد کرده‌اند؛ به نحوی که تاکنون ده‌ها دانشجو در دانشگاه کلمبیا و کالج وابسته به آن تاکنون به دلیل شرکت در چنین تجمع‌هایی تعلیق شده‌اند.

بیش از ۱۰۰ معترض در کلمبیا دستگیر شده‌اند، جایی که مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه، پس از شرح وقایع در یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان ایالات متحده، پلیس نیویورک را برای پاکسازی این موسسه آموزشی از حضور معترضان فراخواند.

رئیس دانشگاه کلمبیا در همین ارتباط مدعی شد که شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی این دانشگاه قوانین وضع شده علیه تظاهرات غیرمجاز را نقض کرده اند.

طبق گفته مسئولان دانشگاه ییل، پلیس روز ۲۲ آوریل پس از آنکه به شرکت کنندگان در اجتماع اعتراضیِ این دانشگاه چندین بار فرصت داد تا محل را ترک کنند سرانجام بیش از ۶۰ معترض را دستگیر کرد.

اداره پلیس نیویورک اعلام کرد که ماموران در اواخر روز ۲۲ آوریل، ۱۲۰ نفر را در دانشگاه نیویورک دستگیر کردند.

مقامات دانشگاه گفتند که آن‌ها درخواست مداخله به پلیس دادند، زیرا معترضان پراکنده نشده و این شرایط مخل امنیت و آرامش بود.

تأثیر این اعتراضات بر امور جاری دانشگاه‌ها چه بوده است؟

دانشگاه کلمبیا پس از برگزاری مجازی تمام کلاس‌ها در ۲۲ آوریل اعلام کرد که اکثر دوره‌ها در بقیه ترم به صورت ترکیبی، با امکان حضور مجازی و حضوری ارائه خواهند شد.

مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه در اظهاراتی تاکید کرد که به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد مراسم فارغ‌التحصیلی را مختل کند.

دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا پس از تحصن دانشجویان در یک ساختمان اداری و درخواست افشای تمام روابط و مراودات مالی با اسرائیل و قطع روابط با دانشگاه‌های اسرائیلی، کلاس‌های حضوری را تا ۲۴ آوریل لغو کرد.

دانشگاه میشیگان اعلام کرد که آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز را در مراسم فارغ التحصیلی اوایل ماه مه مجاز می‌داند، اما از ایجاد اخلال اساسی در این مراسم جلوگیری خواهد کرد.

رهبران سیاسی چه واکنشی نشان داده‌اند؟

جو بایدن، رئیس جمهوری دموکرات ایالات متحده که از سوی معترضان به دلیل تامین مالی و تسلیحاتی اسرائیل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته روز دوشنبه ۲۲ آوریل به خبرنگاران گفت که او هم «اعتراضات ضد یهودی» و هم «اعتراض آن‌هایی که نمیدانند چه بر سر فلسطینیان آمده» را محکوم می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴، در حالی که وارد دادگاه دومین روز محاکمه کیفری خود در نیویورک می‌شد، اعتراضات دانشجویی را «وضعیتی آشفتگی» توصیف کرد.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان
  • بازداشت صدها نفر از حامیان فلسطین در نیویورک
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر 
  • برگزاری انتخابات کنگره سراسری اعضای شورای مرکزی جوانان هلال احمر
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد