Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@19:38:35 GMT

۱۵۰۰ پروژه بازآفرینی شهری در دست اجرا است

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۱۳۴۷

۱۵۰۰ پروژه بازآفرینی شهری در دست اجرا است

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: ۱۵۰۰ پروژه در شرکت بازآفرینی شهری و بیش از ۹ هزار پروژه بازآفرینی با عنوان اقدام مشترک، توسط دستگاه‌های اجرایی دولتی در دست اجرا است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهدی عبوری، با اشاره به اینکه ۲۳ دستگاه اجرایی عضو ستاد بازآفرینی شهری هستند، آن را ظرفیت بسیار خوبی برای توجه ویژه به موضوعاتی نظیر حاشیه‌نشینی، سکونتگاه‌های غیر رسمی، کمبود سرانه‌های خدماتی، فرهنگی، ورزشی، مذهبی، فضای سبز و حتی آموزشی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طول برنامه ششم توسعه ۱۵۰۰ پروژه با اعتبار ۱,۸۰۰ میلیارد تومان در شرکت بازآفرینی شهری و بیش از ۹ هزار پروژه با اعتبار بالغ‌بر ۱۰ هزار میلیارد تومان و تحت‌عنوان اقدام مشترک، توسط دستگاه‌های اجرایی دولتی در کشور دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، کردستان را استان پیشتاز در جذب اعتبارات و آغاز به کار پروژه‌های عمرانی خواند و گفت: کردستان تنها استان کشور است که توانست اعتبارات مربوطه را در سال اول جذب کند.

عبوری، ضمن اعلام اینکه اقدام مشترک به معنی بهره‌بردن از ظرفیت‌های همه دستگاه‌ها برای اجرای این پروژه‌ها است، افزود: ۵۰ پروژه بازآفرینی با ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار در این استان در دست اجرا است و اعتبار لازم برای انجام دیگر پروژه‌ها را تا آخر هفته جاری در اختیار قرار خواهیم داد؛ به این شرط که پروژه‌هایی مانند پیاده راه خیابان فردوسی تا اواخر شهریور توسط شهرداری آماده افتتاح باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که آمادگی داریم تا در قالب ستاد ملی بازآفرینی شهری برای پروژه ۲۷ هکتاری انبار غله سنندج تصمیم‌گیری جدی انجام دهیم، اظهار کرد: آماده‌ایم با رعایت حساسیت‌های میراث فرهنگی، کمبود فضاهای آموزشی، فرهنگی و فضای سبز را در قالب این پروژه جبران کنیم.

وی در ادامه به پرداخت تسهیلات بازآفرینی به ساکنان مناطق فرسوده شهری استان کردستان اشاره و عنوان کرد: سود این تسهیلات، متناسب با شرایط مردم استان نیست؛ برای حل این مشکل به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد داده‌ایم که آئین‌نامه اجرایی تسهیلات را در این بخش اصلاح کند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به ضرورت عمل کردن به جای حرف زدن، اظهار کرد: ریزدانگی بسیار بالا و نفوذناپذیری بافت برخی از مناطق شهری کردستان و نیز ناپایداری مشهود در ساختمان‌ها، آزاردهنده است. در این زمینه به استاندار اعلام آمادگی کردیم تا دستگاه‌های مختلف از جمله، شهرداری، سازمان نظام مهندسی، انبوه‌سازان، اداره راه و شهرسازی و بانک مسکن را گرد هم آوریم و با در نظر گرفتن اعتبارات مناسب و بهره‌گیری از روش‌های مختلف نظیر تجمیع پلاک، اختصاص پروانه ساختمانی رایگان، ارائه تخفیف ۵۰ درصدی نظام مهندسی و تخصیص تسهیلاتی تا سقف ۲۲۰ میلیون تومان برای هر واحد، انبوه‌سازان را برای نوسازی این بافت‌ها وارد میدان کنیم. همچنین آن دسته از افرادی که قصد در مرکز استان قصد نوسازی به‌صورت خود مالکی دارند می‌توانند از تسهیلات ۱۴۰ میلیون تومانی بازآفرینی استفاده کنند.

کد خبر 437203

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازآفرینی شهری ستاد بازآفرینی پایدار شهری مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران پروژه بازآفرینی شهری برنامه ششم توسعه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت بازآفرینی شهری دست اجرا دستگاه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود