Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@14:38:32 GMT

صداوسیما کتاب جدیدی منتشر کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۱۶۳۲

صداوسیما کتاب جدیدی منتشر کرد

آیین رونمایی از کتاب "آغازی دوباره؛ برداشت آخر" به عنوان سند مفهومی تولیدات مستند استان‌های صداوسیما برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما در این برنامه توجه به تولید مستندهای فاخر و مفهومی را به عنوان یکی از دستور کارهای مراکز استانی صداوسیما برشمرد و تأکید کرد: نهضت تولید مستند به عنوان گونه‌ای اثرگذار در تولیدات تلویزیونی که همواره مورد توجه مخاطبان ملی و استانی بوده باید با مطالعه دقیق و انجام پژوهش‌های بنیادی ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: معاونت امور استان‌ها با توجه و شناخت جاذبه‌های عظیم جغرافیایی و فرهنگی و با تکیه بر توانمندی‌های فیلمسازان جوان بومی و محلی در سال‌های اخیر مستندهای جذابی را تولید و روانه آنتن کرده است.

معاون امور استان‌ها انتشار کتاب سند مفهومی تولیدات مستند را گامی مهم در تشویق و پشتیبانی از جوانان هنرمند و صاحب ذوق کشور برشمرد و اظهار امیدواری کرد: تشریح اولویت‌های تولید در حوزه مستندسازی بتواند زمینه درخشش بیش از پیش مستندسازان سراسر کشور را در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی فراهم سازد.

با توجه به گستره موضوعات و سوژه‌های مستند در مراکز 33 گانه صداوسیما، معاونت امور استان‌ها نهضت مستندسازی را در دستور کار خود قرار داد که این نهضت به مدت 3 سال در مراکز استان‌ها اجرا می‌شود که طی آن بیش از 400 عنوان مستند در 14 محور اجتماعی، اقتصادی، معرفی مفاخر، معارف اسلامی، تاریخی، دفاع مقدس، فرهنگی، سیاسی، نفوذ و دشمن‌شناسی، انقلاب اسلامی، محیط زیست، گردشگری، آداب و رسوم، علمی و مطالبه‌گری تولید خواهد شد.

از زمستان سال 1397 و بعد از جدا شدن ساختار مستند از پویانمایی، 2 هزار اولویت مستندسازی شناسایی و بعد از 18 ماه کار شبانه‌روزی، اولویت‌هایی که در کتاب «آغازی دوباره، برداشت آخر» مورد توجه قرار گرفته‌اند احصا شد.

علاوه بر مسئله‌محور بودن تولیدات مستند، توجه به حوزه تاریخ، تمدن، فرهنگ، مشاهیر، هنر، ورزش و علم در هر استان پاسداشت مردان و زنان در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بیان تصویری و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری هر منطقه، آموزش مهارت‌های زندگی، توجه به خانواده و ترویج سبک زندگی دینی و نگاه ویژه به رونق بخش کشاورزی و توسعه روستایی، توجه به روش نوین تبلیغ دینی و ساخت مستندهای دینی با رویکردهای خلاقانه، از جمله مسائلی‌اند که در این راستا مورد تأکید و توجه قرار دارند.

در حال حاضر بیش از 20 درصد از سوژه‌های ارائه شده در حال تولیدند و بقیه آنها در سال جاری و آینده به مرحله تولید می‌رسند.

روایتی از اولین نماز جمعه جمهوری اسلامی ایران در تلویزیونانتقاد چهره مردمی از توهین به خیرین در یک برنامه‌ تلویزیونی

انتهای پیام/

R1515/P/S4,35,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کتاب و ادبیات رسانه ملی تلویزیون بیشتر بخوانید... نامگذاری کتابخانه‌ای در تهران به نام روح‌الله رجایی «کتاب بخوانیم، ایمن بمانیم» شعار تابستانه کتاب شد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... نامگذاری کتابخانه‌ای در تهران به نام روح‌الله رجایی «کتاب بخوانیم، ایمن بمانیم» شعار تابستانه کتاب شد واژه های کاربردی مرتبط کتاب و ادبیات رسانه ملی تلویزیون پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ دستورالعمل وزارت بهداشت برای محرم/ برگزاری جلسات در فضای باز اولویت باشد ۲ سرلشکر سلامی: انتقام خون شهید سلیمانی به یک آرمان تبدیل شده است ۳ چرا ایندیپندنت از فعالیت شبکه‌های برون مرزی ایران نگران است؟ ۴ عزای امام حسین(ع) به جامعه نشاط و پویایی می‌بخشد/ هیئتی‌ها پایبند به اصول بهداشتی در محرم‌اند ۵ شهیده‌ای که کفنش حرم امام رضا (ع) را طواف کرد ۶ خاطره خوش اسلام‌زاده از طالب‌زاده/ برای پدر مستندسازان انقلابی دعا کنید ۷ «بی ماسک پشیمانم و با ماسک پریشان»/ از حافظ تا بابا طاهر؛ شوخی شاعران با کرونا ۸ سفر دوباره هنری جیمز با «تصویر یک زن» به ایران مهمترین اخبار فرهنگی پیشنهاد ایجاد تغییرات ساختاری در جایزه ادبی جلال به شورای عالی انقلاب فرهنگی عزای امام حسین(ع) به جامعه نشاط و پویایی می‌بخشد/ هیئتی‌ها پایبند به اصول بهداشتی در محرم‌اند شرایط سخت فیلمبرداری سریال پُربازیگر دفاع‌مقدس/ "سامو بندری" همچنان بلاتکلیف انجمن صنفی دشمن خانه موسیقی نیست / از هیچ ارگانی کمک مالی نگرفته‌ایم مهمترین اخبار تسنیم سرلشکر سلامی: انتقام خون شهید سلیمانی به یک آرمان تبدیل شده است نماینده جهاد اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم تشریح کرد ؛ ضربه امنیتی مقاومت فلسطین به دستگاه جاسوسی اسرائیل قالیباف: باید در ۵ سال آینده به ثبات اقتصادی بدون نفت برسیم گفت‌وگو| تحلیلگر عراقی تشریح کرد: چالش‌ها و موانع برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق گفتگو با عباس عبدی: مسئولان دولتی از ثبت‌نام فرزندانشان در مدارس غیرانتفاعی منع شوند/ تمام جامعه از نابرابری آموزشی ضربه شدید می‌خورد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب و ادبیات رسانه ملی تلویزیون کتاب و ادبیات رسانه ملی تلویزیون امور استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی لازمه تحقق جهش تولید است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» را دارای ابعاد فرهنگی و اقتصادی ارزیابی کرد و گفت: این شعار تنها یک شعار اقتصادی نیست، بلکه دارای ابعاد فرهنگی است که باید به آن توجه داشته باشیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم یکی از برنامه‌هایی که در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد، نشست مشترک محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، بود که سه‌شنبه شب، هشتم فروردین، در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست به تعیین شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: به لطف خدا رهبر حکیم و فرزانه‌ای در رأس نظام اسلامی خود داریم که با اشراف کامل و آسیب‌شناسی دقیق، سال‌های سال است که روی حل عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و مشکلات اقتصادی، تمرکز کردند و همان طور که فرمودند شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» یکی از راهبردهای اساسی کشور در سال جاری است.

تبیین ابعاد فرهنگی و اقتصادی شعار سال

اسماعیلی «جهش تولید با مشارکت مردم» را دارای ابعاد فرهنگی و اقتصادی ارزیابی کرد و گفت: این شعار تنها یک شعار اقتصادی نیست، بلکه دارای ابعاد فرهنگی است که باید به آن توجه داشته باشیم.

او ادامه داد: طبق منویات مقام معظم رهبری که از فرهنگ به عنوان هوای تنفس تعبیر کرده‌اند، مقوله فرهنگ یک امر اولیه و ضروری در همه امور است و تا زمانی که حوزه فرهنگ ارتقای لازم را پیدا نکند، امکان پیشرفت وجود نخواهد داشت.

وزیر فرهنگ با اشاره به ضرورت بسترسازی فرهنگی برای اجرای شعار سال تصریح کرد: پیشینه تمدنی و نظام‌سازی ما در یک‌صد سال اخیر یک اندیشه منسجم است. به این صورت پیشرفت در جامعه دینی با قرائت اسلامی، انقلابی و نهضت امام خمینی (ره) بدون بسترسازی  فرهنگ ایجاد نخواهد شد.

 

اعلام حمایت وزارت فرهنگ از طرح‌های خلاقانه و آیینی

 

اسماعیلی به دیدار اولیه دولت مردمی با مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: در دیداری که شهریور سال 1400 با رهبر معظم انقلاب داشتیم، معظم له تأکید کردند که ساختارهای فرهنگ نیاز به بازسازی انقلابی دارد.

او ادامه داد: در این مورد بسیاری از همکاران دچار اختلاف دیدگاه بودند که بازسازی باید در کجا اتفاق بیفتد. به این منظور جلساتی برای امکان ساختاری برگزار کردند. تا اینکه در جلسه سال 1401 شورای عالی انقلاب فرهنگی، زمانی که در محضر حضرت آقا مطرح کردیم که منظور ایشان چیست، ایشان فرمودند این اصلاح ساختار فرهنگی جامعه است و نه دولت و حاکمیت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: ریاست دولت سیزدهم بر عهده یک شخصیت فرهنگی و اندیشمند است که می‌توان از این ظرفیت برای اصلاح ساختار فرهنگی جامعه استفاده کرد.

اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی لازمه تحقق جهش تولید

اسماعیلی بر ضرورت اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی در جامعه تأکید کرد و گفت: در دولت مردمی تلاش داریم که توازن ایجاد کرده و به این باور برسیم که برا اجرایی شدن جهش تولیدی بر اساس شعار سال، لازم است انگاره‌های فرهنگی و ذهنی حاکم بر جامعه اصلاح شود و در همین راستا هدایت شوند.

او همچنین به نمونه‌هایی از زندگی فردی و اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: حل مسئله الگوی مصرف به اصلاح فرهنگی نیاز دارد و بدون بازگشت به آموزه‌های اصیل دینی در حوزه اقتصاد اسلامی که منبعث از نگاه توحیدی است، امکان رشد در کشور وجود ندارد.

اسماعیلی از موضوع فرهنگ به عنوان مسئله اصلی کشور نام برد و تصریح کرد: موضوع فرهنگ باید به عنوان چتری بر سر تمام فعالیت‌ها در نظر گرفته شود تا رشد و تعالی کشور ممکن شود. زیرا فرهنگ مسئله اولیه و اصلی کشور است که تمام موضوعات باید تحت این مقوله اجرا شوند.

 

آثار تخصصی و جدید پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن رونمایی شد

 

تلاش برای ایجاد شهر جهانی صنایع فرهنگی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: به حوزه فرهنگ به عنوان یک حوزه انتزاعی و نمادین نگاه نمی‌کنیم، بلکه فرهنگ به یک حوزه انضمامی تبدیل شده است. چنانکه با آخرین مصوباتی که سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتیم، برای ایجاد شهر جهانی صنایع فرهنگی در تعطیلات نوروز جلسات متعددی برگزار کردیم و آیین‌نامه‌های آن به عنوان یک کار مهم در حال آماده‌سازی است.

اسماعیلی بر ضرورت تعامل فرهنگی و اقتصادی با کشورهای همسایه تأکید کرد و گفت: در حال حاضر با بسیاری از کشورهای منطقه تعامل و همکاری مشترک در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی داریم که باید این نوع تعاملات گسترده‌تر شود.

او به فرهنگ و هنر غنی ایرانی اسلامی اشاره کرد و گفت: از طریق چنین فرهنگی امکان ارتباط و تعامل گسترده در زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی با کشورهای دیگر ممکن خواهد بود. همان طور که اسلام از طریق تجار و بازرگانان ایرانی وارد کشورهای شرق آسیا شده است. به این ترتیب می‌توان از ظرفیت اقتصادی در جهت صدور فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی به کشورهای دنیا استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دو حوزه اقتصاد و فرهنگ را حوزه‌هایی پشتیبان و هم‌افزا ارزیابی کرد و اظهار داشت: بسیاری از بخش‌های فرهنگی با اندک نگاه پشتیبانی در بخش اقتصاد به رونق خواهد رسید. به همین دلیل تلاش می‌کنیم به رابطه هم‌افزا میان اقتصاد و فرهنگ برسیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: تمام اصحاب فرهنگ، اندیشه و هنر باید کمک کنند که شاخص‌های کمی اقتصادی محقق شود و بتوانیم در کشور گام‌های بلندتری برداریم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی با تقویت تولید با نقش آفرینی مردم اتفاق می‌افتد
  • درخواست‌های شاعران از جبلی؛ شعر طنز به تلویزیون می‌آید؟
  • استوری کنعانی زادگان؛ خدایا شکرت که هستی! + عکس
  • گاندو و پایتخت جدید امسال ساخته می‌شوند؟
  • رمان «تارِ تاریکی» منتشر شد
  • جایزه ملی کتاب کودک و نوجوان در یک قدمی اجرا
  • از «بیجه» چه می‌دانید؟/ چالش‌های تولید یک مستند انتقادی
  • درخشش یک مازندرانی در جشنواره ملی کتاب و رسانه
  • اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی لازمه تحقق جهش تولید است
  • بدون توجه به فرهنگ امکان پیشرفت وجود ندارد/ رونمایی از سند مشترک تعامل فرهنگ و اقتصاد