Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجر گفت: امکان احداث گلخانه در ۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گلستان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «مختار مهاجر» عصر امروز(سه شنبه 14 مرداد) در دیدار رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با استاندار گلستان اظهار کرد: استاندار گلستان همواره بخش کشاورزی را مورد حمایت قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: در استان گلستان تاثیرگذاری بخش تحقیقات غیرقابل انکار است و بذور اصلاح شده و افزایش دانش کشاورزان در بخش ترویج باعث اثربخشی قابل توجهی شده که خروجی آن در راندمان بخش کشاورزی ملموس است.

 

مهاجر افزود: درخواست داریم که مراکز تحقیقاتی بخش کشاورزی و آزمایشگاه این مرکز به روز شود و نیاز است از اعتبارات استانی و ملی اعتباراتی برای این بخش تخصیص داده شود.

 

وی با بیان اینکه در بحث باقلا بدون تانن اقدامات خوبی رقم خورده است، ابراز داشت: تقریباً نسخه تمام بقایای گیاهی استان گلستان در جیره دام و طیور پیچیده شده است و باید به سمت تولید علوفه های جدید حرکت کنیم.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: در گذشته دو نوع بذر پنبه داشتیم و مؤسسه تحقیقات پنبه در طول این چند سال چهار بذر ارائه کرده است که با بذور خارجی می تواند رقابت کند.


مهاجر با بیان اینکه در بحث گندم در حال حاضر 12 نوع گندم با اقلیم های متناسب در گلستان وجود دارد، افزود: در استان هفت اقلیم وجود دارد و اقدامات را با 15 شرکت تولید بذر به صورت تخصصی پیگیری می کنیم تا بتوانیم برای هر منطقه بذر مشخصی داشته باشیم.

 

وی تصریح کرد: در حوزه کنترل آفات اقدامات خوبی داشتیم و سه میلیون و 300 هزار تن در سال 92 محصول تولید شد که این میزان در سال جاری به پنج میلیون و 500 هزار تن رسیده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان تأکید کرد: 15 سال کار تحقیقاتی در حوزه چغندر اتفاق افتاد تا با حداقل آب که به میزان گندم است راندمان چغندر قند بهاره را افزایش دهیم.

 

مهاجر افزود: به صورت متوسط 55 تن چغندر در هکتار برداشت می شود این در حالی است که کشاورز ما دانش کافی در خصوص کشت این محصول ندارد.

 

وی یادآور شد: با توجه به کشت چغندر در استان یک سوم تفاله چغندر در استان تامین می شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: در 80 هزار هکتار از اراضی کشاورزی گلستان می توان گلخانه احداث کرد.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: اصلاح بذر مرکز تحقیقات کشاورزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان کشت گلخانه ای رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است

روح الله حسنی رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: حدود ۱۰۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی استان مشغول به کار هستند که سالانه ۳۰۶ هزار و ۵۸۹ تن محصول تولید می کنند.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر پنج درصد از اراضی کشاورزی کشور معادل ۸۳۹ هزار هکتار در استان زنجان است که این میزان شامل ۴۴۵ هزار هکتار اراضی زراعی و ۸۳ هزار و ۴۲۸ هکتار اراضی باغی است.

حسنی با بیان اینکه بیش از ۳۳۸ هزار هکتار از زمین های زراعی استان دیم و بیش از ۱۰۶ هزار هکتار آبی است، تصریح کرد: یک هزار و ۳۲۵ هکتار از سطح زیرکشت باغات استان نیز دیم ۸۲ هزار و ۱۰۳ هکتار آبی است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی استان را ۲۶.۷ درصد بیان کرد و یادآور شد: این میزان در میانگین کشوری ۱۲.۵۷ درصد است.

وی کشاورزی را به عنوان محور پیشران اصلی توسعه اغلب شهرستانهای استان خواند و ادامه داد: ۳۷ درصد جمعیت استان زنجان ساکن مناطق روستایی هستند که این میزان نیز نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.

حسنی گفت: همچنین استان دارای یک میلیون و ۵۹۰ هزا رو ۵۹۲ راس دام سبک و سنگین، ۷۹۱ واحد آبزی پروری، ۳۲۰ واحد طیور صنعتی، ۱۸۹ واحد صنایع تبدیلی است.

وی منابع آبی مورد استفاده در استان را شامل یک رشته رودخانه دائمی، حدود ۱۰ هزار حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، هشت هزار و ۷۳۴ رشته چشمه و ۸۱۷ دهنه قنات بیان کرد.

حسنی با اشاره به شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم"، تاکید کرد: بهره برداران بخش کشاورزی استان رکوردهای بسیار خوبی را طی سالهای اخیر در میزان تولید گندم، توسعه سیستم های نوین آبیاری و بذور گواهی شده ثبت کردند و با توانمندی و ظرفیت های موجود به رکوردهای بهتر و چشم اندازهای تعیین شده در این بخش دست خواهند یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • بازسازی جاده‌های دسترسی به مزارع وقنات،جنوب سیستان وبلوچستان
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • رفع تداخلات ارضی از ۶۸ درصد زمین‌های کشاورزی
  • بیش از ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کردستان تحت کشت گیاهان دارویی است