Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ستاری از نخستین کارگاه های این مدرسه که در حال برگزاری است بازدید کرد و در جریان فعالیت آن قرار گرفت

رییس پارک علم و فناوری یزد در مورد مدرسه یادشده در حاشیه مراسم  به خبرنگار ایرنا گفت:این مدرسه در بدو کار به عنوان مکمل سیستم آموزشی متوسطه فعالیت می کند.

محمد مهدی لطفی هدف از راه اندازی این واحد آموزشی را توانمندسازی و راهنمایی دانش آموزان برای ادامه و شروع کار حرفه ای، پرورش خلاقیت و جریان سازی هرچه بهتر علوم و فناوری نوین در جامعه بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: در واقع این مدرسه محیطی برای پرورش خلاقیت، سعی و خطا و توانمندسازی نوجوانان و جوانان است.

لطفی با بیان اینکه برای مدرسه نوآوری سرفصل‌های متعددی تعریف شده ،گفت: در حال حاضر این مدرسه در سه سرفصل بیوتکنولوژی، چاپ و داده کاوی آغاز به کار کرده است.

رییس پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: دانش آموزان با توجه به علاقه و انگیزه در دوره های انتخابی خود شرکت می کنند و در پایان دوره به آنها گواهی اعطا می‌شود.

وی یادآور شد: ماموریت پارک علم و فناوری راهبری و نظارت است و تهیه سر فصل‌ها و اجرای دوره ها بر عهده شرکت‌های توانمند بخش خصوصی است.

به گفته وی مدرسه یادشده در حال حاضر با همکاری آموزش و پرورش و مدارس سمپاد استان یزد راه اندازی شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری که روز سه شنبه به یزد سفر کرد از نمایشگاه‌های محصولات فناوری و شتابنده سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی مرکز استان بازدید کرد.

 در این نمایشگاه ۱۷ شرکت محصولات خود را در زمینه های علوم نوین پزشکی، نانو و سلول‌های بنیادی عرضه کرده اند.

ستاری در ادامه از نمایشگاه محصولات فناورانه پارک علم و فناوری یزد نیز دیدن کرد و در این نمایشگاه ۲۵ شرکت محصولات خود را در زمینه های مختلف در معرض دید قرار دادند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین به اتفاق  محمدعلی طالبی استاندار و جمعی از مسوولان محلی امروز از تعدادی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی مرکز استان بازدید کرد.

وی در این بازدید از شرکت‌های دانش بنیان راز تحریر، کاوش داده پردازان سفیر، توسعه انرژی نوین و دانش بنیان فراپویان ایساتیس دیدن کرد و در جریان فعالیت‌های آنها قرار گرفت.

همچنین بازدید از مرکز نوآوری فولاد، کارخانه نوآوری درخشان و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از دیگر برنامه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری است.

شرکت در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید و بازدید از سرای سیدشمس الدین و تیم‌های حوزه صنایع دستی از دیگر برنامه های سفر یکروزه ستاری به یزد است.

هم اکنون ۹۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت دارد که از این لحاظ در میان ۳۱ استان کشور در جایگاه چهارم قرار دارد .

همچنین  یزد در شاخص فناوری در رتبه سوم قرار گرفته و در زمینه تعداد محصولات دیجیتال، بعد از تهران رتبه دوم را کسب کرده است. 

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی سورنا ستاری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی سورنا ستاری یزد صندوق نوآوری و شکوفایی سورنا ستاری یزد پارک علم و فناوری رییس جمهوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد

ایسنا/کردستان با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد.

میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.

وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده‌اند.

عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرف‌گرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیت‌هایی که در کردستان وجود دارد برنامه‌ریزی اصولی صورت بگیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توت‌فرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که می‌طلبد برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها در زمینه توسعه استان، از روش‌های فناورانه استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی ایفا کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه‌های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان‌های مختلف است، بنابراین می‌طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند