Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «الن فوکِما» ۱۹ ساله نخستین فوتبالیستی است که در این طرح آزمایشی شرکت و در تیم اول باشگاه فوتبال «فوآروت» VV Foarut بازی خواهد کرد.

دختران و زنان می‌توانند تا سطح ۱۹ ساله‌ها در ترکیب تیم اصلی باشگاه‌های ترکیبی به میدان بروند اما از این سطح به بعد تنها مجاز به حضور در تیم دوم باشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوکما در این‌باره گفت: اینکه می‌توانم همچنان در این تیم به فوتبال ادامه دهم، شگفت انگیز است. من از پنج سالگی با این پسرها فوتبال بازی می‌کنم و از اینکه نمی‌توانستم سال آینده در کنار آنان بازی کنم، واقعا متاسف و ناراحت بودم. بنابراین از باشگاه درخواست کردم و با هم تقاضایی را به اتحادیه فوتبال هلند تسلیم کردیم. هم تیمی‌هایم هم با اشتیاق به این موضوع واکنش نشان دادند؛ نمی‌دانم شرایط چطور پیش می‌رود اما از اینکه در این طرح آزمایشی شرکت می‌کنم، بی‌نهایت خوشحالم.

اتحادیه فوتبال هلند اعلام کرده است که این نهاد پیشرفت این طرح آزمایشی را زیرنظر خواهد گرفت و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن، برای صدور مجوز حضور زنان در کنار مردان، دست به تغییر دائمی قوانین خواهد زد.

«آرت لنگلِر» مدیر واحد توسعه فوتبال در اتحادیه فوتبال هلند گفت: هرساله درخواستی از یک باشگاه داریم که خواستار صدور مجوز بازی یک زن در تیم اول مردان آن باشگاه هستند؛ به نظر من اینکه زنان در تمامی سطوح فوتبال ترکیبی را در کنار مردان بازی کنند، اتفاق خاصی است اما به محض گذر از ۱۹ سالگی این تفکیک انجام می‌شود. اتحادیه فوتبال هلند از برابری و تنوع جنسیتی حمایت می‌کند. معتقدیم تمامی راه‌ها باید برای همه افراد باز باشد.

فوتبال زنان برای نخستین بار در سال ۱۹۷۱ در هلند به رسمیت شناخته و فوتبال ترکیبی در سال ۱۹۸۶ در این کشور معرفی شد.

برچسب‌ها هلند فوتبال فوتبال زنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند فوتبال فوتبال زنان هلند فوتبال فوتبال زنان اتحادیه فوتبال هلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات قایقرانی آب‌های آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک در قاره آسیا و اقیانوسیه از ۳۰ فروردین تا دوم اردیبهشت در دو کشور ژاپن و کره جنوبی پیگیری شد که حاصل تلاش تیم‌های ایران کسب چهار سهمیه برای حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ فرانسه بود.
این دو رویداد در حالی برگزار شد که آخرین میدان برای کسب سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران محسوب می‌شد. دو تیم قایقرانی ایران با حداقل نفرات و به شکل یک تیم کیفی راهی توکیو و چونگجو شده بودند.
صید سه مدال و دو سهمیه برای کانوئینگ سواران در توکیو حاصل تلاش نمایندگان کشورمان در بخش آب‌های آرام کسب دو سهمیه انفرادی کانو و کایاک مردان بود.
نتایج کلی قایقرانان ایران در بخش آب‌های آرام به این ترتیب است:
علی آقا میرزایی در ماده کایاک هزار متر مردان با کسب مدال برنز موفق به کسب سهمیه المپیک شد.
نبی رضایی در ماده کانوی هزار متر مردان با کسب مدال طلا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک را دریافت کرد.
اما در رقابت‌های قایقرانی روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه که از ۳۱ فروردین در چونگجوی کره جنوبی آغاز و امروز یکشنبه دوم اردیبهشت با برگزاری فینال مواد مختلف به کار خود پایان داد. حاصل تلاش پاروزنان ایران در این بخش دو سهمیه با ارزش توسط دختران قایقران بود.
در آخرین روز این مسابقات فاطمه مجلل در ماده روئینگ زنان با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا اولین سهمیه را برای این رشته به نام ایران ثبت کرد.
در ادامه، تیم دو نفره زنان ایران متشکل از مهسا جاور و زینب نوروزی با ایستادن در رده دوم ضمن کسب مدال نقره یک سهمیه تاریخی را برای قایقرانی دونفره کشورمان از آن خود کردند. این سهمیه به دلیل تیمی بودن سهمیه برای ایران بسیار با ارزش است.

دیگر خبرها

  • انتقاد فان باستن از رشفورد؛ مگه داری با رفیقات فوتبال بازی می‌کنی؟
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان معرفی شدند
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • آشوب و آتش در فوتبال اروپا؛ آتش نشان ها ناجی تماشاگران (+عکس)
  • شب داغ فوتبال آرژانتین: کامبک بوکا و حذف ریور
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه
  • جایگاه جنسیت در الگوی سوم؛ ذیل انسانیت یا فوق انسانیت؟