Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 14 مرداد) این کمیسیون اظهار داشت: در جلسه عصر امروز درباره اولویت‌های کمیسیون‌ شوراها مباحثی مطرح شد.

وی در توضیح بیشتر افزود: اصلاح انتخابات شوراها، اصلاح انتخابات ریاست جمهوری، مدیریت یکپارچه و جامع شهری که اصلاح قانون ماده 100 شهرداری‌ها هم در این راستا بررسی خواهد شد و همچنین تعیین منابع پایدار در شهرداری‌ها اولویت‌های این کمیسیون تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس تصریح کرد: در جلسه امروز همچنین کاندیداهای ناظر و پیشنهادی کمیسیون شوراها جهت حضور در هیأت نظارت مرکزی در انتخابات شوراهای شهر و روستا انتخاب شدند.

حدادی در همین راستا افزود: در نشست امروز 6 نماینده عضو این کمیسیون و در حقیقت دو برابر نیاز فعلی به هیأت رئیسه جهت تعیین تکلیف و رأی‌گیری در صحن علنی اعلام شد که بایستی نمایندگان به سه نفر از این گزینه‌های پیشنهادی رأی دهند که آنها ناظر مجلس در هیأت مرکزی بر انتخابات شوراهای شهر و روستا باشند البته در کنار این سه نفر بایستی دو نفر از کمیسیون اصل 90 هم به عنوان ناظرین این کمیسیون در این هیأت انتخاب شوند.

وی گفت: احتمال اینکه تا روز یکشنبه هفته آینده سه نفر از نمایندگان کمیسیون شوراها به نفع سه نفر دیگر کنار بروند زیاد است.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس درباره اسامی 6 گزینه اعلامی کمیسیون شوراها به هیأت رئیسه جهت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا گفت: ‌آقایان کاظمی، جوکار، پیرهادی، فرخی و رشیدی و همچنین خانم مقصودی اسامی نمایندگان پیشنهادی این کمیسیون به هیأت رئیسه جهت عضویت در هیأت نظارت مرکزی بر انتخابات شوراهای شهر و روستا است.

** هیات رئیسه کمیته‌های 6 گانه کمیسیون شوراها نهایی شد

حدادی خاطرنشان کرد: در بخش دیگر نشست عصر این کمیسیون هیأت رئیسه کمیته‌های کمیسیون داخلی کشور و شوراها انتخاب شدند که بر همین اساس ابوترابی، فرخی و صفری رئیس‌، نایب رئیس و دبیر کمیته مدیریت شهری و شهرداری‌ها و همچنین صفری، محمدصالحی و نجابت رئیس، نایب رئیس و دبیر کمیته شوراهای شهر و روستا انتخاب شدند.

وی در توضیح بیشتر این موضوع افزود: قدرت‌الله حمزه، محمد صالحی و رشیدی رئیس، نایب رئیس و دبیر کمیته مدیریت بحران و همچنین صباغیان، مقصودی و خسروی رئیس، نایب رئیس و دبیر کمیته تشکل‌های صنفی و سازمان‌های مردم‌نهاد انتخاب شدند.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس تصریح کرد:‌رشیدی و خسروی رئیس و نایب رئیس کمیته امنیت داخلی و همچنین علیرضا بیگی، حدادی و بامیری رئیس،‌نایب رئیس و دبیر کمیته آمایش سرزمین و توسعه استان‌‌های کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها انتخاب شدند.

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس انتخابات شوراهای شهر و روستا بر انتخابات شوراها کمیسیون شوراها سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس انتخاب شدند هیأت رئیسه سه نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر اعلام کرد که تبادل نظر پیرامون پرونده‌های در حال رسیدگی در مراجع قضائی سه کشور مرتبط با تروریسم و گروهک‌های تروریستی به‌ویژه داعش، همکاری در زمینه تعقیب و محاکمه تروریست‌ها و اجرای عدالت و پیگیری حقوقی قضائی جنایت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق که منجر به شهادت برخی مستشاران و پرسنل ایرانی و تخریب اماکن دیپلماتیک شد، از جمله موضوعات مطرح در دستورکار این نشست است. ریاست هیأت سوری با قاضی حسن الشاش، رئیس دیوانعالی و عضو شورای‌عالی قضائی و ریاست هیأت عراقی نیز برعهده قاضی لیث جبر، رئیس سازمان نظارت قضائی و عضو شورای‌عالی قضائی این کشور می‌باشد.

خاطرنشان می‌شود رؤسای هیأت‌های سه کشور و وزیر دادگستری سوریه جانشین رئیس شورای‌عالی قضائی قبل از برگزاری نشست کمیته مشترک، دیداری را برگزار کردند.

غریب آبادی در این دیدار گفت: نشست سه جانبه در شرایط فعلی اهمیت ویژه ای دارد و سه کشور مصمم به پیگیری جنایات تروریست‌ها و حامیان آنها هستند.

وی درخصوص حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق که نقض اصول حقوق بین الملل و مفاد منشور ملل متحد بود، گفت: پیگیری‌های حقوقی نیز در این رابطه در دستورکار قرار گرفته و به زودی پرونده‌هایی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی در محاکم ایران و سوریه تشکیل خواهد شد تا اقدامات سیاسی و پاسخ قاطع ایران در اعمال حق دفاع مشروع را تکمیل کنیم. معاون رئیس قوه قضائیه کشورمان همچنین اظهار داشت این ابتکار بروی کشورهای دیگری که عزم جدی در مقابله با تروریسم دارند، باز است.

وزیر دادگستردی سوریه، از اشغالگران آمریکایی که ثروت‌های سوریه را به غارت می‌برند، در فرودگاه بغداد شخصیت‌های برجسته را ترور می‌کنند و نیز رژیم صهیونیستی که به یک ساختمان دیپلماتیک در دمشق حمله و ویران می‌کند، به شدت انتقاد کرد.

احمد السید با محکوم کردن این جنایات، خاطرنشان کرد که معاهدات بین المللی باید برای همگان الزام آور باشد؛ نه اینکه ابزار جدید در دست حامیان تروریسم باشد تا بر کشورها اعمال فشار کنند.

رئیس هیأت عراقی نیز ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نشست‌ها، همکاری گسترده میان کشورهای همسایه در حوزه امنیت صورت گیرد.

لیث جبر حمزه با اشاره به همکاری‌های سه جانبه در زمینه مبارزه با داعش، ابراز امیدواری کرد این همکاری‌ها به خشکاندن ریشه تروریسم در منطقه منجر شود تا از این جهت نیازی به حضور نیروهای خارجی در خاک کشورها نداشته باشیم.

لازم به توضیح است کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر روز گذشته در صدر هیأت قضائی برای شرکت در نخستین نشست کمیته مشترک قضائی سه‌جانبه ایران، عراق و سوریه برای مقابله با تروریسم با استقبال رئیس دیوان عالی سوریه وارد دمشق شد.

کد خبر 6081546

دیگر خبرها

  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • رئیس هئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • انتخابات هیات بدنسازی و پرورش اندام آذربایجان شرقی تجدید می شود
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • رییس هیأت داوران بخش زبان‌های فارسی و گیلکی در ایران انتخاب شد
  • پریدر استعفا داد،جوانمرد تنها گزینه جدی/ حضور سرپرست و نایب رئیس سابق فدراسیون شطرنج در انتخابات
  • ایکس در هندوستان دردسر درست کرد/ نافرمانی از دستور کمیسیون انتخاب
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟