Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشاری مدیرعامل آب منطقه‌ای استان زنجان با اشاره به برنامه شرکت آب منطقه‌ای زنجان در انسداد چاه‌های غیرمجاز گفت: 350 حلقه چاه غیرمجاز امسال در استان زنجان مسدود می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا;  اسماعیل افشاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان با اشاره به اینکه امسال توسط وزارت نیرو براساس پویش «هر هفته، الف - ب» با رویکرد افتتاح پروژه‌ها افتتاح 250 پروژه با 50 هزار میلیارد تومان هدفگذاری شده است اظهار کرد: تا آخر تیرماه حدودا 41 پروژه با سرمایه‌گذاری 14 هزار میلیارد تومان در استان‌های مختلف افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هر ساله حدود 71 سانتی‌متر از آب‌های زیرزمینی در استان زنجان افت می‌کند افزود: در دو سال اخیر هر چند که بارندگی‌ها خوب بوده ولی افت متوسط سطح آب‌های زیرزمینی در دشت‌های استان زنجان به حدود 71 سانتی‌متر می‌رسد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان زنجان اجرای طرح‌های تعادل بخشی را از اقدامات مقابله‌ای در جلوگیری از افت سطح آب‌های زیرزمینی در استان زنجان عنوان کرد و افزود: این‌ طرح‌ها به صورت مرتب در استان زنجان انجام می‌شود و انسداد چاه‌های غیرمجاز نیز از دیگر اقداماتی است که در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی انجام می‌شود.

وی جلوگیری از اضافه برداشت‌ها و نصب کنتور‌های حجمی را از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب منطقه‌ای عنوان کرد و گفت: بحثی هم که وجود دارد این است که خود مردم هم باید به موضوع خطرات خشکسالی و استفاده بهینه از منابع آبی توجه داشته باشند.

افشاری با تاکید بر جلوگیری از کشت برخی از محصولات کشاورزی پر آب‌بر در استان زنجان گفت: با وجود بحران کم آبی به نظر می‌رسد نیازی به کشت هنداونه و برخی از محصولات مانند گوجه فرنگی که پر آب‌بر بوده و دور ریز هم می‌شود وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه بحث سازگاری در سطح کشور مطرح است ادامه داد: باید هر استان با توجه به ظرفیت و پتانسیل خود محصولاتی با بهره‌وری بالا تولید و عرضه کند و محصولاتی که تولید می‌شود ارزش افزوده بالایی داشته باشد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان زنجان در ادامه به وابستگی استان زنجان به آب‌های زیرزمینی اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر وابستگی ما به آب‌های زیرزمینی در آب شرب بیش از 80 درصد بوده و در صنعت نیز 95 درصد است.

 

وی با بیان اینکه برای کاهش این وابستگی‌ها باید پروژه‌های سدسازی استان تکمیل شود گفت: اگر سد‌های مراش، بلوبین و مشمپا را بتوانیم به مرحله بهره‌برداری برسانیم به نرم کشوری نزدیک می‌شویم و وابستگی آب شرب استان به آب‌های زیرزمینی به 50 درصد و صنعت نیز به 60 درصد کاهش می‌یابد.

افشاری در ادامه در خصوص بدهکاری شرکت آب منطقه‌ای زنجان به پیمانکاران سد‌ها گفت: بیشتر بدهی ما به پیمانکاران سد‌های مراش، بلوبین و سد مشمپا است.

وی مجموع بدهی‌های این شرکت به پیمانکاران را نزدیک به 300 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: اعتبارات محدود است و هر ساله 50 تا 60 میلیارد تومان اعتبار تخصیص می‌یابد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان زنجان با اشاره به اینکه در تلاش هستیم هیچ کدام از پروژه‌های سد سازی در استان زنجان تعطیل نشود تاکید کرد: به هر اندازه پروژه‌ سدها تکمیل شود و ذخایر آبی سد‌ها افزایش یابد به همان اندازه برداشت از آب‌های زیرزمینی نیز کاهش می‌یابد.

وی ابراز کرد: سد تهم زنجان در حال حاضر 50 درصد نیاز آبی شهر زنجان را تامین می‌کند و اگر این سدها نبود تامین منابع آبی زنجان با مشکل مواجه می‌شد که این موضوع خود نیاز ما به سد‌ها را نشان می‌دهد.

افشاری در ادامه با اشاره به تعداد چاه‌های فاقد پروانه در استان زنجان افزود: در حال حاضر 5 هزار و 650 چاه فاقد فاقد پروانه در استان زنجان وجود دارد که این چاه‌ها باید براساس مصوب مجلس در کمسیون آب‌های زیرزمینی تعیین تکلیف شوند که کدام یک از این چاه‌ها قبل و بعد از سال 85 هستند.

وی با بیان اینکه 15 هزار و 500 چاه مجاز در استان زنجان وجود دارد خاطر نشان کرد: امسال برنامه‌ای که از طرف وزارت نیرو برای استان در نظر گرفته شده انسداد 350 حلقه چاه غیرمجاز است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرعامل آب منطقه ای استان زنجان آب های زیرزمینی استان زنجان میلیارد تومان چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه تهران | ۱۲ میلیارد تومان جریمه پیمانکاران شهرداری در صورت دیدن زباله گرد بر سر مخازن

رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری آنلاین، با اشاره به فعالیت مافیاهای زباله‌گردی در گاراژها، گفت: مافیا یک شبکه پیچیده و گسترده است که گاراژهای فروش ضایعات مخفیگاه این شبکه است. نمونه بارز آن خیابان خاوران است که ظاهرا به‌دلیل دریافت مجوز فعالیت از درگاه ملی، کارهایشان قانونی است، اما براساس بند۲۰ ماده‌۵۵ قانون شهرداری فعالیت ضایعات‌فروشان در داخل شهر ممنوع است و باید به خارج از شهر بروند. در چنین شرایطی خرید زباله در این گاراژها تخلف است؛ چراکه مالکیت زباله‌های خشک داخل مخزن متعلق به شهرداری است و خرید و فروش غیرمجاز آن ممنوع است و برابر دستور قضایی با متخلفان برخورد می‌شود.

او با اشاره جریمه ۱۲میلیارد تومانی پیمانکاران متخلف، گفت: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم و مماشات نمی‌کنیم. پیمانکاران باید بدانند در چهارچوب مقررات عمل کنند و به ازای هر زباله‌گرد یک میلیارد تومان پیمانکاران جریمه می‌شوند. نمونه بارز جریمه ۱۲میلیارد تومانی یک پیمانکار است که در حوزه استحفاظی‌اش تفکیک پسماند خشک از مخزن صورت می‌گرفت. این برخورد سبب شده تا پیمانکاران بدانند شهرداری با تخلفات در حوزه پسماند با جدیت برخورد خواهد کرد.

محمدی با تاکید بر اینکه شهرداری؛ مالک زباله‌های خشک مخازن است، بیان کرد: طبق قانون ماده ۱۶ مدیریت پسماند زمانی که زباله داخل مخزن گذاشته می‌شود، مالکیتش برای شهرداری تهران است. پس برداشتن این پسماندها از مخازن به مثابه سرقت است و به همین دلیل به این افراد زباله‌دزد می‌گوییم. این اقدام از نظر قانون جرم است، اما به‌دلیل اینکه مجازات این جرم بسیار ناچیز بود، قدرت بازدارندگی نداشت؛ چرا که درآمد این زباله‌دزدها بیشتر از جریمه تعیین شده بود.

کد خبر 846351 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زباله‌گرد تفکیک زباله شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه از تهران
  • ۲۰ هزار حلقه چاه آب در مازندران غیرمجاز است
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه تهران | ۱۲ میلیارد تومان جریمه پیمانکاران شهرداری در صورت دیدن زباله گرد بر سر مخازن
  • ۲۴حلقه چاه غیرمجاز در دماوند مسدود شد
  • انسداد ۱۴ حلقه چاه غیر مجاز در«گلاهک» رودهن/ادوات حفاری توقیف شد