Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:00:20 GMT

مدیران حوزه‌ کسب کار نباید در گذشته زندگی کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۳۹۵۷

مدیران حوزه‌ کسب کار نباید در گذشته زندگی کنند

ایسنا/قم یک کارآفرین برتر اجتماعی گفت: نیازها در دوران کرونا متوقف نشده است بلکه صرفا تغییر کرده است، نمی‌توان از کرونا گلایه کرد بلکه باید روند کار را تغییر داد، در دوران پسا کرونا، تغییر، الزام است نه انتخاب.

علیرضا نبی در یکی از سلسله نشست‌های چالش کرونا و زندگی مومنانه که تحت عنوان " پساکرونا؛ تغییر، الزام یا اجبار" که به همت جهاد دانشگاهی قم  و دانشگاه پردیس فارابی برگزار شد، عنوان کرد: من علیرضا نبی هستم و در 9 شهریور سال 47 در مشهد به دنیا آمده‌ام، اما اعتقاد دارم که انسان نه در تاریخ تولد خود، بلکه وقتی کار مهم و مفیدی انجام می‌دهند و از خود اثر خوبی برجای می‌گذارند متولد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکبار که در سفر بودم، در قبرستان قدیمی یک روستا بودم که روی آن نوشته آقای حاجی مشهدی کربلایی متولد  1202 متوفی 1204! چند سنگ قبر دیگر نیز بدین صورت مشاهده کردم که بسیار عجیب بود، چون ممکن نیست فردی هم مشهد و هم کربلا و هم حج رفته باشد اما فقط دو سال عمر کرده باشد، وارد روستا شدم و چرایی این مطلب را از چند ساکن مسن روستا پرسیدم، حقیقت این بود که آن افراد آن میزان از عمر خود را که مفید طی کرده بودند، به عنوان عمر خود روی سنگ قبر خویش نوشته بودند.

این چهره‌ی برتر کارآفرینی کشور اظهار کرد: من با بیش از هزار نفر زندانی از جرائم عمدی هم‌چون سرقت، نزاع دسته جمعی و زورگیری و... و جرائم غیر عمدی هم‌چون ورشکستگی کار می‌کنم که برخی محکومیت خود را گذرانده‌اند و برخی دیگر در حین گذراندن محکومیت خود با ما همکاری می‌کنند، گروه دیگر از افرادی که با آن‌ها همکاری دارم، زنان سرپرست خانوار و معتادین  بهبود یافته هستند که حداقل یکسال از پاکی آن‌ها گذاشته باشد.

وی ادامه داد: من در گذشته روزنامه فروش بودم و برای کسب درآمد کفش عابران را واکس می‌زدم، اما همیشه به گذشته‌ی خود افتخار می‌کردم و اعتقاد دارم که آن دوران به مثابه‌ی یک دانشگاه برای من بود که علیرضا نبی امروز را رقم زده‌ است، دورانی که برای یافتن چند عدد خرما و قدری حلوا به قبرستان‌ها می‌رفتم، از من علیرضا نبی امروز را ساخته است که مجموعه‌ای تاسیس کند و شرط استخدام در آن را، داشتن سوء پیشینه قرار دهد و امیدی را برای افرادی به وجود آورد که از سایر مراجع ناامید شده‌اند و جز خدا امیدی ندارند.

نبی بیان کرد: امروز افرادی در این مجموعه فعالیت می‌کنند که درس می‌خوانند تا مقاطع لیسانس پیشرفت کرده‌اند و حتی کتاب می‌نویسند، حسن اصلاح‌چی از افرادی است که در مجموعه فعالیت می‌کند و سازنده‌ بزرگترین قرآن چوبی معرق جهان است و این موجب افتخار من است.

وی ادامه داد: بسیاری از این افراد در گذشته‌ی خود قربانی اشتباهات سایرین شده اند، حمیدرضا یکی از این افراد است، وقتی که در صحبت دوستانه‌ای با او، از اینکه در گذشته از یک خانم دکتر خفت‌گیری کرده بود، گلایه کردم، حمیدرضا در جواب من گفت که در سه سالگی پدرش را به خاطر اعدام به جرم حمل مواد مخدر از دست داده است و مادرش را نیز از دست داده بود، در کودکی و در اوج فقر، یک بیسکویت می‌دزدد و در نتیجه شکایت صاحب مغازه به کانون اصلاح تربیت برده می‌شود و در آن جا نیز با محیط ناسالمی مواجه می‌شود و در چنین شرایطی زندگی کرده است، اما یک روز برای درمان شخص مورد علاقه‌اش، از دکتر درخواست کمک می‎کند اما اعتنایی به وی نمی‌شود و برای دریافت هزینه‌های درمان، از خانم دکتری، خفت‌گیری می‌کند، و از این مثال‌ها به صورت متعدد وجود دارد.

اگر اهل کار باشید...

این کارآفرین برتر اجتماعی عنوان کرد: من با همین افراد، که در جایگاه‌های مختلف در مجموعه فعالیت دارند، بزرگترین مرکز فرآوری زیتون کشور را تاسیس کرده‌ام و در هر ساعت حدود سه و نیم تن محصول تولید دارد، اصل مطلب این است که اگر اهل کار باشید، می‌توانید کار کنید و موفق باشید.

وی ادامه داد: با شیوع کرونا، مجموعه نیز روند کار خود را تغییر داده‌است تا بتواند در دوران کرونا بازار خود را حفظ کند، نیازها در دوران کرونا متوقف نشده است بلکه صرفا تغییر کرده است، نمی‌توان از کرونا گلایه کرد بلکه باید روند کار را تغییر داد، در دوران پسا کرونا، تغییر، الزام است نه انتخاب.

نبی اظهار کرد: کسب و کار یک موجود زنده و در حال رشد است و مدیران این حوزه نباید در گذشته زندگی کنند، باید نیازهای جدید شناسایی شود و کسب و کارها بر مبنای آن شکل بگیرد، برای مثال، ابوعلی سینا در کتاب قانون خود درباره خواص زیتون می‎گوید، من آن کتاب را در دستور کار واحد تحقیق و مطالعه قرار دادم  و امروز بر مبنای همان کتاب محصولات مختلفی از اجزای مختلف زیتون تولید شده است.

برای موفقیت، باید نوع نگاه خود را تغییر دهید

این کارآفرین نمونه‌ی ایرانی بیان کرد: تهدید کرونا، خود یک فرصت است، اگر فعالین حوزه کسب  کار روی فضای ناشی از کرونا فکر کنند، می‌توانند به نتایج خوبی برسند، به قول دکتر شریعتی برای تغییر زندگی باید طرز فکر را تغییر داد و برای تغییر طرز فکر باید نوع نگاه را تغییر داد، یک کارآفرین باید فقط به حرکت به جلو توجه کند، خدا نیز شرایط را برای او فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: فضای صادرات برای کشور ایران بسیار بی‌نظیر است و با نوآوری و تولید محصول متناسب با ذائقه‎ی بازارهای خارجی و ارائه بسته‌بندی مناسب می‌توان در حوزه‌ی صادرات فعالیت کرد و موفق شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه قم کروناویروس علیرضا نبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی

 ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاحیه این همایش اظهار کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شده اند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را بحث و بررسی کنند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.

وی گفت: لازم است مدیران هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش ها را در جلسات و کمیسیون ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.

وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می شوند متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته اند و چالش هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاهها هم نوع برخوردشان و هم تلاششان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهشها و یافته هایی که به اشتراک می گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش ضمن بیان ظرفیت های دانشگاه سیستان و بلوچستان، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاهها را تشریح کرد.

غلامرضا رضایی افزود: قبل از انقلاب سیستان و بلوچستان کمترین بهره را از مراکز آموزش عالی داشت اما به برکت انقلاب اسلامی اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی این استان در حال تحصیل هستند و سرانه مراکز آموز عالی در این منطقه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱هزار دانشجو دارد، گفت: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رضایی با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سالهای قبل بسیار متحول شده است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

وی بیان کرد: یکی از رویش های ارزشمند انقلاب اسلامی در استان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش اظهار کرد: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای کمک به دانشجویان تلاش می کنند تا در ارائه خدمات، اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • پای صحبت‌های ژوزه مورینیو: آن شادی در اولدترافورد زندگی من را تغییر داد