Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: هدف از اجرای طرح شتابا، ایجاد سرمایه‌ پایدار برای ایتام و مددجویان کمیته امداد است و باید تدابیری اندیشید که امکان ماندگاری سرمایه اولیه ایتام دارنده کد بورسی فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، امیر خلیلی‌خواه عصر امروز در  نشست تخصصی طرح شبکه توانمندسازی ایتام در بورس ایران (شتابا) در سالن غدیر استانداری سمنان اظهار کرد: هدف از اجرای طرح شتابا، ایجاد سرمایه‌ای پایدار برای ایتام و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) است و باید تدابیری اندیشیده شود که امکان ماندگاری سرمایه اولیه توسط ایتام دارنده کد بورسی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود کمیته امداد امام خمینی (ره) به‌عنوان بانی، وکیل و قیم ایتام، مدیریت سرمایه و بازار مالی ایتام را در اختیار گرفته و این امر را هدایت کند.‌

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان افزود: برای تحقق هدف استاندار سمنان به‌منظور ثروت‌افزایی، ایجاد یک شرکت سرمایه‌گذاری با هدف در اختیار گرفتن منابع و سبدگردانی از طریق کارگزاری‌های مربوطه ضروری است.

خلیلی‌خواه بیان کرد: نظیر این تجربه را می‌توان در صندوق سرمایه‌گذاری و پس‌انداز کارکنان دولت مشاهده کرد که در پایان سنوات خدمت کارکنان، کمک شایان توجهی به سپرده‌گذاران ارائه می‌کند.

وی عنوان کرد: رمز موفقیت این طرح در دائمی بودن سرمایه‌گذاری توسط دولت، خیران و حامیان برای ایتام و نگه‌داشت سرمایه توسط خود ایتام است.‌

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان نسبت به معرفی یکی از کارشناسان واجد شرایط جهت انجام امور و ایجاد هماهنگی با دستگاه قضایی جهت صدور قیم‌نامه اقدام کند.

خلیلی‌خواه گفت: پیشنهاد می‌شود با توجه به اجرای طرح شتابا در گام نخست، کمیته امداد لیست هزار نفره ایتام را به دادگستری استان ارائه و دادگستری نیز در صورت امکان نسبت به صدور برگه قیومیت این افراد به نام کمیته امداد اقدام کند.‌

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد سمنان بورس ایتام کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد

در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» سامانه روستا بازار در اردبیل رونمایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل عصر چهارشنبه در مراسم راه‌اندازی این سامانه، اظهار داشت: بخش عظیمی از تولیدات استان مربوط به روستاییان و عشایر است که با راه‌اندازی این سامانه تلاش شده تا فروش و عرضه محصولات کشاورزان در حوزه‌های مختلف رونق بیشتری بگیرد.

شاهپور آذروند تصریح کرد: بیش از یک میلیون تن محصولات کشاورزی در استان تولید شده و 80 نوع صنایع دستی توسط کشاورزان و عشایر عرضه می‌شود که در قالب سامانه روستا بازار امکان ارائه و عرضه آنها به شکل مطلوب فراهم است.

وی گفت: عمده روستاییان و عشایر در بازاریابی و فروش محصول با مشکلاتی روبه‌رو هستند که با بهره‌گیری از ظرفیت روستا بازار و سامانه الکترونیکی تلاش بر این است تا فروش محصولات شکل روان‌تری به خود گرفته و امکان عرضه متنوع محصولات و فروش آنها به صورت آنلاین فراهم آید.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل افزود: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که امکان خرید و فروش آسان محصولات بدون واسطه فراهم آمده و روستاییان و عشایر توانمند می‌توانند محصولات خود را عرضه کنند.

آذروند در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یک‌هزار و 850 روستا و مناطق عشایری در استان با متصل شدن به این سامانه می‌توانند خدمات رایگانی را به روستاییان و عشایر ارائه کنند تا آنها محصولات تولید شده خود را اعم از زراعی، باغی، دامی، صنایع دستی و سایر محصولات هنری و فرهنگی به هموطنان عرضه کنند.

وی به برگزاری یازدهمین جشنواره کوچ عشایر به صورت بین‌المللی در بیله‌سوار اشاره کرد و ادامه داد: فردا و پس فردا این جشنواره بین‌المللی با حضور 10 استان عشایرنشین کشور و سه کشور خارجی برگزار می‌شود تا برای دومین سال شاهد میزبانی بیله‌سوار از جشنواره عشایر کشورهای مختلف باشیم.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل اضافه کرد: در این جشنواره سعی شده تا توانمندی‌های عشایر به ویژه تولیدات، آداب و رسوم، سایر ظرفیت‌های عشایر شاهسون و سایر عشایر ساکن در کشورمان و کشورهای همسایه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته و امکان عرضه محصولات متنوع نیز فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • بهره گیری از مشارکت حامیان ایتام خارج از کشور
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • مددخواهی بیش از هزار نفر در سفر رییس‌جمهور به استان سمنان از کمیته امداد
  • مخبر: نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند/ نظام سلطه جرات مقابله نظامی با ایران را ندارد
  • نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند