Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@09:58:41 GMT

ثبت ۱۲۵ مورد تخلف حقوق بشری در اعتراضات آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۴۵۱۱

ثبت ۱۲۵ مورد تخلف حقوق بشری در اعتراضات آمریکا

سازمان عفو بین الملل در گزارشی به شرح تخلفات گسترده پلیس فدرال آمریکا در ۴۰ ایالت و سرکوب گسترده معترضان به قتل «جورج فلوید» پرداخت.

به گزارش مشرق، گزارش جدید عفو بین الملل نشان داد که پلیس آمریکا در واکنش به اعتراضات مردمی به قتل «جورج فلوید» سیاه پوست آمریکایی، ۱۲۵ مورد نقض حقوق بشر مرتکب شده است.

ببینید: فیلم/ جلوگیری از خانه‌دار شدن سیاه‌پوستان!

به نوشته وبگاه «هیل» سازمان عفو بین الملل در گزارش منتشر شده در روز سه شنبه  اعلام کرد   این تخلفات در ۴۰ ایالت و در جریان تظاهرات به کشته شدن فلوید در شهر «مینیاپولیس» رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان در بررسیهای خود پی برد که نیروهای پلیس فدرال حقوق معترضان در برپایی تجمعات مسالمت آمیز را با استفاده از تجهیزات نظامی از جمله استفاده بیش از حد از باتوم، پرتاب گاز اشک آور،اسپری فلفل و هدف قرار دادن فعالان، روزنامه نگاران، ناظران قانونی و پزشکان  نقض کرده اند.

از جمله موارد نقض حقوق بشر میتوان به استفاده از گازهای فلفل و قوطیهای دود برای متفرق کردن معترضان از میدان «لافایت» در واشنگتن دی سی  واستفاده از گاز اشک آور توسط پلیس فیلادلفیا علیه معترضان اشاره کرد.

ببینید: فیلم/ پایین کشیدن پرچم‌ آمریکا توسط پلیس عکس/ صف‌آرایی مردم و نیروهای نظامی در پورتلند آمریکا

بر اساس این گزارش، عفو بین الملل از کنگره آمریکا خواسته تا قانون حمایت از معترضان که توسط «ایلهان عمر» قانونگذار دموکرات آمریکا در ژوئن (خرداد) ارائه شد را تصویب کند. 

به موجب این قانون میتوان مامورانی که با استفاده از زور به عمد معترضان را میکشند یا زخمی میکنند را تحت پیگرد قانونی قرار داد. سازمان عفو بین الملل همچنین به وزارت دادگستری آمریکا توصیه کرده که دستورالعملهای ملی در مورد استفاده از گازهای اشک آور و دیگر مواد را برای اطمینان از مطابقت با معیارهای بین المللی تدوین کند.

«جاستین مازولا» معاون سازمان عفو بین الملل مستقر در آمریکا  نیز با تاکید بر تخلفات پلیس آمریکا و عدم انطباق رفتار نیروهای پلیس ایالات متحده با معیارهای جهانی  گفت ، تغییر جزئی در نحوه رفتار پلیس به اعتراضات از ۶ سال پیش به این سو و متعاقب قتل «مایکل بروان» در ایالت میسوری صورت گرفته است.

گزارش سال ۲۰۱۵ عفو بین الملل پس از مرگ مایکل براون نیز نشان داد که هیچ ایالتی در آمریکا از معیارهای لازم برای استفاده از قوه قهریه منطبق با قوانین بین المللی برخوردار نیست و تنها سه ایالت کالیفرنیا، واشنگتن و میسوری تا حدی با این قوانین منطبق شده اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین پلیس آمریکا جورج فلوید وزارت دادگستری آمریکا امریکا عفو بین الملل روزنامه نگاران پلیس فدرال آمریکا قانون حمایت سازمان عفو بین الملل کنگره آمریکا حقوق بشر آمریکا اعتراضات آمریکا سازمان عفو بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات سراسری در گرجستان گفت:‌ ایالات متحده در این اعتراضات دست دارد و این اعتراضات رنگ و بوی نفوذ آمریکا را دارد.

به گزارش مشرق، پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه ای برای محدود کردن نفوذ عوامل خارجی در این کشور است. این لایحه به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا با قانون مشابه روسیه مقایسه می شود که در آن از سازمان های دولتی و افراد دریافت کننده بودجه از خارج از کشور خواسته شده است، در این باره گزارش‌های لازم را ارائه کنند. فرایند تصویب این قانون به اعتراضاتی در گرجستان منجر شده است. در جریان بررسی این لایحه درگیری های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز چهارشنبه در این پیوند در کانال تلگرامی خود نوشت:‌بگذارید کسی که این گونه فعالیت ها را اعتراضات خودجوش توصیف می کند، اولین سنگ را به انعکاس خود در آینه بیندازد. سناریوی کاملاَ آشنای هالیوودی در پشت این تجمعات دیده می‌شود.

رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفت: ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۳۸ چنین قوانینی را در مورد کتاب ها دارد و استرالیا و اسرائیل نیز قوانین مشابهی درباره مقابله با عوامل نفوذ دارند. کشورهای اتحادیه اروپا نیز در حال تصویب این نوع قوانین هستند، چیزی که غرب در مورد آن چیزی نمی گوید.

وی ادامه داد:‌ اگر این (مقابله با عوامل نفوذ) یک قانون (در ریشه) آمریکایی است، پس (در گرجستان) نباید کسی را سرزنش کرد.

مدودف معتقد است: مشکل غرب با لایحه گرجستان، و همچنین با قوانین مشابه در قرقیزستان، این است که آنها یک «ایده روسی» هستند و نه یک ابتکار غربی؛ به همین دلیل است که با اعتراضات، زدوخوردها، فشارها و باج‌گیری‌های پولی مانند وقایع (۱۰ سال قبل) میدان مواجه می‌شود.

به گفته وی، ظهور اسنادی مانند قوانین عوامل خارجی نشان دهنده بی‌اعتنایی عمومی به «ارزش‌های آتلانتیک» است؛ این تحقیر حتی در کشورهایی که کاملاً مطیع آنگلوساکسون‌ها بوده‌اند رو به افزایش است و این تازه آغاز راه است.

دیدگاه کرملین

سخنگوی کرملین نیز روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفته بود:‌ تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشورها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشورها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشورها به هر شکلی اقداماتی را انجام می دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت:‌ انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آنها سعی می کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دستگیری 9 کارمند گوگل به دلیل اعتراض به قرارداد با رژیم اسرائیل + عکس
  • قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون عوامل خارجی
  • ترکیه‌: غزه با وخیم‌ترین فاجعه بشری مواجه است
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • وعده صادق و یادآوری نیاز به طرحی نو در حقوق بین الملل
  • (تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده
  • بایدن این بار در زادگاهش با معترضان جنگ غزه مواجه شد
  • مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستان
  • پرونده تخلف رییس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید
  • پرونده تخلف رئیس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید