Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیدیت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز سه‌شنبه به ایرنا گفت: دکتر «بهمن اسمی» متخصص بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در تهران بستری بود به دیدار حق شتافت.

مهدی محمدی افزود: این پزشک مدافع سلامت و شهید خدمت که دانشجوی ورودی سال ٦٦ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود و به عنوان مدیر دانشجویی این دانشگاه نیز فعالیت کرده بود، تا پیش از این در بیمارستان‌های کرمانشاه بخصوص بیمارستان گلستان، ایثارگرانه به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خدمت می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در پیامی با تسلیت فوت دکتر بهمن اسمی، نوشت: موج بیماری ناشی از ویروس کرونا جان یکی دیگر از همکاران کوشا و عزیزمان در دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه را گرفت و ‌این جمع مدافع سلامت مردم را ، داغدار کرد.

در ادامه پیام دکتر محمودرضا مرادی آمده است: دکتر بهمن اسمی که فرزند همین دانشگاه بود، علاوه بر اینکه در مقطعی به عنوان ‌مدیر امور دانشجویی فعالیت نمود، در کسوت پزشک عمومی و سپس متخصص بیهوشی در بیمارستان‌های شهر کرمانشاه و ‌شهرستان هرسین، صادقانه به مردم استان خدمت نمود.

این پیام می افزاید: جامعه پزشکی کرمانشاه با تنی زخمی از جنگ شبانه روزی و طاقت فرسا با کرونا، فقدان این پزشک‌ دلسوز و مردمی را که در بحران کرونا در خط اصلی و ‌مقدم مبارزه، به ویروس مبتلا شده و ‌سرانجام جان عزیز خود را از دست داده و به خیل شهدای خدمت پیوست، جانکاه و سخت دانسته و بر این مصیبت ، داغدار و ‌اندوهبار شدند.

در ادامه این پیام همچنین آمده است: اینجانب با قلبی سرشار از غم از دست دادن همکاران گرامی ، از سوی مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه به خانواده و ‌دوستان، بازماندگان و خویشان آن عزیز سفر کرده تسلیت می گویم و شادی روح آن مرحوم را از خداوند بزرگ مسئلت می نمایم.

دکتر مرادی یادآوری کرد: همچنین یادآوری می کنم که متاسفانه بی مبالاتی و بی توجهی عده ای از مردم به دستورات بهداشتی، موجب از دست رفتن چنین سرمایه های گرانبهایی برای استان و کشور می شود و ‌لازم است بدانیم که مبارزه با این بیماری نیازمند عزم جدی همگانی بوده و هرگونه کوتاهی، عواقب سخت و زیانباری در پی خواهد داشت.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۷۵۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۵۶۰ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۱۴ هزار و ۷۸۶ نفر رسید.

دکتر سیما سادات لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۶۱۷ نفر رسیده است.

وی اظهار داشت: استان‌های مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

به گفته او همچنین استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • بهره برداری از طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد
  • مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم