Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@22:09:47 GMT

راهکارهای جلوگیری از انفعال در بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۵۳۶۵

راهکارهای جلوگیری از انفعال در بحران کرونا

انجام فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط به مدت ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه در هفته و ۲ جلسه تمرین قدرتی در هفته می تواند به طور مشخص مانع از این شود که بحران کرونا افراد را در وضعیت انفعالی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، برای پیشگیری از انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر توصیه شده که افراد از تجمع عمومی پرهیز کنند و حداقل فاصله یک تا ۲ متری متر را در اجتماع حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم پرهیز  از تجمع عمومی به همراه توصیه های بهداشتی مربوط به مراقبت شخصی (شستن دست ها و لمس نکردن صورت)، باعث شده که افراد جامعه از ورزش در باشگاه، جایی که روزانه صدها نفر در محیط نزدیک به هم تردد می کنند و با وسایل ورزشی مشترک در تماس هستند، منع شوند.

همه گیری ویروس کرونا ممکن است حفظ شیوه زندگی فعال را دچار مشکل کند و به دنبال عطسه یا سرفه فرد مبتلا، در هوا منتشر شده و روی سطوح پخش شود و سپس از طریق دهان، بینی یا چشم ها وارد بدن فرد جدیدی شده و او را مبتلا کند. برای همه ما، چه جوان و چه مسن، فعالیت بدنی منظم برای حفظ سلامت اهمیت دارد. فعالیت بدنی با شدت متوسط در مقایسه با زندگی بی تحرک، می‌تواند باعث بهبود ایمنی بدن ما شود و همچنین می‌تواند به کاهش احساس استرس و اضطرابی که بسیاری از ما ممکن است به دلیل نگرانی ناشی از این همه گیری و شنیدن خبرهای بد حس کنیم، کمک کند.

دستورالعمل های علمی موجود، انجام فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط به مدت ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه در هفته و ۲ جلسه تمرین قدرتی در هفته را توصیه می کنند.

به هر ورزشی که گروه های عضلانی بزرگ را با ماهیت ریتمیک فعال کند و بتوان به شکل مداوم آن را انجام داد، ورزش هوازی می گویند. برخی از فعالیت های هوازی با شدت متوسط که برای انجام آن ها نیاز به مهارت چندانی وجود ندارد و در این شرایط برای اکثر بزرگسالان توصیه می شود، شامل پیاده روی سریع، نرم دویدن، حرکات درجا، طناب زدن، حلقه زدن، دوچرخه سواری، تنیس روی میز، بدمینتون تفریحی، حرکات ریتمیک، راه رفتن روی تردمیل یا استفاده از سایر وسایل ورزش خانگی نظیر دوچرخه ثابت با شدت متوسط است.

برای داشتن ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه ورزش در هفته، لازم است روزانه ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ورزش کنید و برای رسیدن به این زمان می توانید فعالیت بدنی مداوم یا متناوب در قالب یک یا چند نوبت ورزش در طی روز که بهتر است هر جلسه دست کم ۱۰ دقیقه طول بکشد، داشته باشید. البته می توانید ورزش در مقاطع زمانی ۲، ۵، ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ای، هرچقدر و هرکجا که می توانید انجام دهید.

هر دقیقه از فعال بودن، ارزش دارد و شدت فعالیت بدنی، نشان دهنده میزان سختی آن است. به عنوان یک قانون، فردی که در حال انجام ورزش هوازی با شدت متوسط است، حین ورزش قادر به صحبت کردن بوده، ولی نمی تواند آواز بخواند و در ورزش شدید نیز فرد تنها قادر به ادای چند کلمه محدود خواهد بود و مجبور است برای نفس کشیدن صحبت خود را قطع کند.

در ادامه می توانید برخی اقدامات مفید برای حفظ فعالیت بدنی و تناسب اندام شامل فعالیت های هوازی و فعالیت های قدرتی را مشاهده کنید. برای دیدن این مطلب که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است، اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ورزش کردن کروناویروس فعالیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه‌ گرفتن مس رفسنجان با پشت سر گذاشتن بحران بدنسازی!

مس رفسنجان در نیم فصل دوم لیگ برتر توانسته نتایج خوبی بگیرد و یکی از عوامل این اتفاق را می‌توان در نحوه بدنسازی تیم جستجو کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تحول مس رفسنجان در نیم‌فصل دوم‌ به یکی از سوژه‌های قابل توجه تبدیل شده است. بررسی آمارها و عملکرد مس در 10 بازی نیم فصل دوم (با احتساب بازی جام حذفی مقابل استقلال) در مقایسه با نیم فصل اول نشان می‌دهد که یکی از دلایل ناکامی و نتایج ضعیف مس آمادگی بدنی نامناسب این تیم بوده، مشکلی که به شکل واضح و روشن در نیم‌فصل دوم رفع شده است.

عملکرد ضعیف دفاعی و دریافت گل در نیمه دوم خصوصا تحت فشار قرار گرفتن در 30 دقیقه پایانی یکی از شاخصه‌هایی است که ضعف بدنی تیم را نشان می‌دهد. مس رفسنجان در نیمه‌های دوم بازی‌های نیم‌فصل اول خودش 15 گل مقابل حریفان دریافت کرده، در نیمه دوم به مراتب عملکرد ضعیف‌تری نسبت به نیمه اول داشته و در 30 دقیقه پایانی بازی‌های خودش 9 گل دریافت کرده است.

بررسی عملکرد و تحول مس در نیم فصل دوم از همین نظر قابل توجه است. تیم نویدکیا برخلاف نیم فصل اول در 45 دقیقه دوم 10 بازی اخیر خودش تنها 3 گل دریافت کرده که در این بین فقط یک گل در 30 دقیقه پایانی و در دقیقه 74 بازی مقابل ذوب‌آهن به ثبت رسیده که این تغییر چشمگیر آمار قابل توجه است.

مس رفسنجان به دلیل مشکل بدنسازی در نیم‌فصل اول شش بار بازی‌های را در نیمه دوم واگذار کرده و مقابل شمس‌آذر، تراکتور، نفت آبادان، استقلال ، ملوان و سپاهان در نیمه دوم به دلیل مشکلات آمادگی جسمانی تحت فشار حریفان قرار گرفته و در 45 دقیقه پایانی شکست خورده است.

مس که در بازی برابر شمس‌آذر و سپاهان نیمه نخست را با تساوی به پایان رسانده بود در نیمه دوم با دریافت 3 و 4 گل تلخ‌ترین شکست‌های فصل خودش را تجربه کرد در حالی که نارنجی‌پوشان بعد از دریافت هر گل توانی برای جبران نتیجه و بازگشت به جریان بازی نداشتند.

شرایط مس در نیم فصل دوم دقیقا خلاف این روند است. آنها در بازی مقابل فولاد و آلومینیوم با وجود تساوی در نیمه اول در 45 دقیقه دوم به پیروزی رسیدند و حتی در مسابقه برابر نساجی دو گل از مجموع 3 گل پیروزی بخش در نیمه دوم به ثمر رسید.

بررسی آمار عملکرد و موقعیت‌سازی مسی‌ها نشان می‌دهد که این تیم در 10  بازی اخیر از جمله مسابقه برابر تراکتور، شمس‌آذر و پیکان در نیمه دوم به مراتب عملکرد بهتری نسبت به نیمه نخست داشته و صاحب موقعیت‌های متعدد گلزنی شده است.

نکته جالب توجه این است که مشکل بدنى مس رفسنجان در نیم فصل دوم حل شده که این موضوع احتمالا به تمرینات آماده‌سازی نادرست ابتدای فصل و شکل بدنسازی غیر حرفه‌ای تیم در طول فصل بازمی‌گردد. مشکلی که در نیم فصل دوم از رفسنجان رخت بسته و با حضور نویدکیا و دستیارانش شرایط این تیم طبق آمار کاملا متفاوت به نظر می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید
  • لزوم ارائه خدمت به زوج های نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی
  • آیا به نسبت سن خود تناسب اندام دارید؟
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها
  • جایگاه حوزه سلامت در برنامه‌های درسی خالی است
  • وزیر نیرو:مدیریت بحران از وقوع خسارت جبران ناپذیر سیل جلوگیری کرد
  • نتیجه‌ گرفتن مس رفسنجان با پشت سر گذاشتن بحران بدنسازی!
  • توجه ویژه به ساحت تربیت زیست بدنی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش