Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت گفت: مسیر جهش تولید از ۴مسیربه ظرفیت رساندن ظرفیت‌های خالی،تکمیل طرح‌های نیمه تمام، فعال کردن و احیاء واحدهای تعطیل صنعتی و معدنی و دستیابی به فناوری‌های نوین آغاز شده است.

حسین مدرس خیابانی در حاشیه حضور در کمیسیون امنیت ملی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در این کمیسیون امنیت ملی گزارش دادیم که از نظر موجودی انبارها، بنادر، گمرکات و افزایشی که در تولید داخل در چهار ماه اول سال داشتیم می‌توان گفت که از نظر عرضه کالاهای اساسی مشکلی نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بانک مرکزی نیز تلاش می‌کند تا هم با کنترل نرخ ارز و هم با تخصیص و گشایش‌های تأمین ارز کالاهای اساسی و مواد اولیه به ما کمک کند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تحقق اهداف جهش تولید و تأمین مواد اولیه کارخانجات را دیگر موضوع مورد اشاره در نشست امروز کمیسیون امنیت ملی بیان کرد و گفت: ارقام تولید کالاهای مختلف نشان می‌دهد تقریباً مسیر جهش تولید از ۴ مسیر به ظرفیت رساندن ظرفیت‌های خالی، تکمیل طرح‌های نیمه تمام، فعال کردن و احیا واحدهای تعطیل صنعتی و معدنی و دستیابی به فناوری‌های نوین آغاز شده است.

مدرس خیابانی افزود: ما هم در وزارت صمت دو کار مهم را در دستور کار قرار دادیم که اقدام نخست تأمین مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات است که در آن توفیق خوبی پیدا کردیم و اقدام دوم ما نیز قطع وابستگی در صنعت و معدن با استفاده از توان تولید داخل و الگوگیری از خوداتکایی در بخش نظامی و پیاده کردن این خوداتکایی در بخش غیر نظامی و صنعتی و معدنی است.

وی گفت: امسال برای حذف واردات اقلام، نهاده‌های تولید، ماشین آلات و مواد اولیه‌ای که امکان تأمین و تولید آن در داخل وجود دارد برنامه‌های خوبی داریم و در این باره تفاهم نامه‌های مختلفی با دستگاه‌ها و نهادهای گوناگون از جمله دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان، نهادهای عمومی، فرماندهی هوافضا، وزارت دفاع، قرارگاه خاتم الانبیا، ستاد اجرایی فرمان امام و دیگر شرکت‌ها امضا کردیم تا واردات را با تولید داخل جایگزین کنیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: برای ضمانت اجرایی به منظور دستیابی به حذف و کاهش واردات اقدام ما اینگونه است که به محض توفیق در تولید کالا، جلوی واردات آن را می‌گیریم و در این باره تاکنون از واردات ۲ هزار و ۵۰۰ ردیف تعرفه کالایی که نمونه تولید داخل دارد جلوگیری و ثبت سفارش آن را ممنوع کردیم.

مدرس خیابانی گفت: هم اکنون با بی سابقه‌ترین تحریم‌های دشمن و خباثت آمریکا مواجه هستیم که جنگ تمام عیار اقتصادی را با چاشنی رسانه‌ای همراه کرده تا یأس و ناامیدی را به جامعه تزریق کند و به واسطه آن دستاوردهای کشور نادیده گرفته شود.

وی افزود: امروز مجلس با قدرت در کنار دولت حضور دارد و اعلام آمادگی کرده هر جایی که دولت در مقابله با این جنگ نابرابر تحریمی نیاز داشته باشد، کمک‌های لازم را ارائه کند.

 

مهر

برچسب ها: کمیسیون امنیت ملی مجلس ، وزارت صنعت معدن و تجارت ، حسین مدرس خیابانی ، جهش تولید لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JPd

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی مجلس وزارت صنعت معدن و تجارت حسین مدرس خیابانی جهش تولید کمیسیون امنیت ملی مدرس خیابانی مواد اولیه تولید داخل جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود