Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@04:19:55 GMT

نی‌ریز دومین تولیدکننده انجیر استان فارس

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۵۷۹۹

نی‌ریز دومین تولیدکننده انجیر استان فارس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران است و شهرستان نی‌ریز بعد از استهبان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انجیر را دارد.

 علیرضا بصیری در گفتگو با خبرنگار سرویس شهرستان‌های فارس در شیراز بابیان این‌که استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران است و شهرستان نی‌ریز پس از استهبان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انجیر را دارد اظهار داشت: عملیات برداشت این محصول در باغ‌های دیم شهرستان همه‌ساله از اواسط مردادماه آغاز و تا نیمه مهرماه ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه انجیرستان های دیم نی‌ریز ازنظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است افزود: حدود پنج هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص دارد که چهار هزار هکتار آن مثمر است و به دو صورت تریعنی تازه خوری و خشک به بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های مطلوب سال زراعی جاری پیش‌بینی می‌شود چهار هزار تن انجیر در شهرستان نی‌ریز تولید و برداشت شود.

بصیری با اشاره به عوامل کاهش و یا افزایش محصول انجیر در این شهرستان در طول سال اضافه کرد: طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات حرارتی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده‌افشان ازجمله عواملی می‌باشد که در عملکرد نهایی محصول تأثیرگذار است.

وی در پایان با اشاره به صادرات انجیر نی‌ریز به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج‌فارس تصریح کرد: نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته‌بندی مناسب از منطقه خارج شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انجیر نیریز فارس جهاد کشاورزی برداشت محصول شهرستان نی ریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، منصور امیریان گفت: این همایش با هدف ارتقای شاخص سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت، در زنجیره مواد غذایی با منشا گیاهی و لزوم و اهمیت تولید و عرضه محصولات تولیدی شناسه دار با حضور تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و مسئولین شهرستانی و استانی در سالن اجتماعات فرهنگیان شهرستان مرودشت شد.

او افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی جامعه و اولویت موضوع در سازمان جهاد کشاورزی فارس، مقرر شد محصولاتی که شناسه محصول را دریافت کنند، اجازه صادرات به خارج از کشور و فروش در بازار داخلی را خواهند داشت.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصولات باغی شامل کیوی، انگور، سیب، پسته، انار، خرما و مرکبات و محصولات مزرعه‌ای و گلخانه‌ای شامل خیار، گوجه، فلفل دلمه ای، بادمجان و کرفس برای صادرات به خارج از کشور و محصولات بازار داخلی شامل گوجه و خیار گلخانه‌ای و مزرعه ای، پیاز، سیب زمینی، پرتقال و سیب، ملزم به دریافت کد شناسه محصول هستند.

امیریان تصریح کرد: تولید کنندگان محصولات برای ثبت نام و دریافت کد شناسه محصول برای صادرات، قبل از کاشت و بازار داخلی یک ماه قبل از برداشت، به دفاتر نظام مهندسی کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • تولید سالانه بیش از یک هزار تن قارچ دکمه‌ای در بستان آباد
  • برداشت محصول گوجه سبز در ۲ روستای پیران و کلاهمال